As 2-3 dienas prieš darysiu.
QUOTE(lilijyte @ 2013 05 04, 00:07)
Merginos, o kada jūs darysitės vestuvėms manikiūrą? tarkim šventė šeštadienį, tai iš vakaro? ar kaip?
Dariaus 5dienį per pietus. Lakavo geliniu ilgalaikiu, dabar dar super atrodo su paprastu manikiūru nerizikuočiau
QUOTE(Vitulka @ 2013 05 07, 14:43)
Dariaus 5dienį per pietus. Lakavo geliniu ilgalaikiu, dabar dar super atrodo su paprastu manikiūru nerizikuočiau
as su paprastu irgi nerizikuociau
Aš ir žadu dieną prieš darytis gelinį lakavimą, vestuvių dieną bus ir taip reikalų
QUOTE(Hedra:) @ 2013 05 07, 19:28)
Žinoma ta pačią dieną būtų neįmanoma viską suspeti
Aš jau irgi galvoju, kad gal tikrai ilgalaikį darytis... gi ir per medaus mėnesį mažiau vargo bus, nereiks persilakuot vis
QUOTE(upsy_daisy @ 2013 05 07, 19:40)
Aš jau irgi galvoju, kad gal tikrai ilgalaikį darytis... gi ir per medaus mėnesį mažiau vargo bus, nereiks persilakuot vis
Su ilgalaikiu tikrai pats geriausias variantas
issitampe puslapis tai sekanty kartą pabandysiu įdėti pvz. O šiaip tikrai ilgalaikis lakavimas labai patogu ir saugu, bet jei naguciai visiškai trumpi tai nelabai ir prancūziškas gražiai atrodys, tokių atveju aš jau prisiauginciau gelinius tik taip pat labai trumpus, tiek kad užtektų gražiam prancuzui
su manikiuru viskas aisku ir daug apkalbeta, o ka darysit su pedikiuru? prancuza ar vienspalvi koki nekrentanti i akis?
QUOTE(8588 @ 2013 05 12, 17:09)
su manikiuru viskas aisku ir daug apkalbeta, o ka darysit su pedikiuru? prancuza ar vienspalvi koki nekrentanti i akis?
Gal prancūzišką....bet istikro kai nuspresiu ka rankų nagams tada žinosiu ka kojų nagams darysiu, derinsiu tarpusavyje...
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta: