Mano nagučiai per vestuves buvo tokie
nieko ypatingo, bet man patiko
QUOTE(Hedra:) @ 2012 10 09, 20:19)
Visai gražus
O man negrazu Nuotaka jau turetu buti ne paaugle,su piesinukais ant nagu,o suaugusi moteris,su supratimu,kas kur tinka,ir is ko jau vertetu isaugti. Nesupykit
QUOTE(festina lente @ 2012 10 11, 11:26)
O man negrazu Nuotaka jau turetu buti ne paaugle,su piesinukais ant nagu,o suaugusi moteris,su supratimu,kas kur tinka,ir is ko jau vertetu isaugti. Nesupykit
neturiu del ko pykti, esu dvieju vaiku mama - manes tai nepasendino, taigi kodel tureciau atsisakyti savo skonio budama nuotaka?
Hedra sutinku. Po to buna pamerges sustresnes uz nuotaka. Prancuziskas jau nusibodes. Mano nafai buvo ryyyyskiai raudoni. Viski klausia kodel. O va todel...
QUOTE(rivadera @ 2012 10 11, 12:21)
Hedra sutinku. Po to buna pamerges sustresnes uz nuotaka. Prancuziskas jau nusibodes. Mano nafai buvo ryyyyskiai raudoni. Viski klausia kodel. O va todel...
Ryskus vienspalviai nagai? As visada uz
Bet tie piesinukai ivairiausiu spalvu,atrodo vaikiskai ir kvailai,ypac ant nuotakos nagu. Ir nesupykit,bet labai jau vaikiska,jei vis dar rungtyniaujate,kuri bus "sustresne"
QUOTE(rivadera @ 2012 10 11, 12:21)
man irgi prancuziskas tai tikra tragedija vestuvems...man siai dienai norisi su piesiniais gal pries vestuves uzsimanysiu ryskiai vienspalviai, bet tikrai ne prancuzisko pastelinem spalvom....jug kiekvienam savo
Aš tai save per vestuves tik su pasteliniu manikiūru įsivaizduoju. Rykute, pirmi kairėj
QUOTE(AfricanSun @ 2012 10 12, 23:43)
Aš tai save per vestuves tik su pasteliniu manikiūru įsivaizduoju. Rykute, pirmi kairėj
tai didziausias procentas ir yra jaunuju su pasteliniu arba prancuzisku...turbut kitaip ir nebus....as pati manikiuriste, priaugineju nagus namuose, tai kai manes kliente papraso prancuzisko, as atkalbu ne vestuvem cia , o seip man prancuziska manikiura nuvalkiojo priklijuojami pardavinejami nagai kas prisilipdo, tai visi su prancuzisku, o as kadangi priklijuotus is tolo pastebiu, tai man todel ir nebepatinka
QUOTE(festina lente @ 2012 10 11, 11:39)
Ryskus vienspalviai nagai? As visada uz
Bet tie piesinukai ivairiausiu spalvu,atrodo vaikiskai ir kvailai,ypac ant nuotakos nagu. Ir nesupykit,bet labai jau vaikiska,jei vis dar rungtyniaujate,kuri bus "sustresne"
na kaip čia pasakius, nuotaka turi būt gražiausia per savo šventę. Čia ne rungtyniavimas taisyklė
Papildyta:
QUOTE(Hedra:) @ 2012 10 13, 10:37)
tai didziausias procentas ir yra jaunuju su pasteliniu arba prancuzisku...turbut kitaip ir nebus....as pati manikiuriste, priaugineju nagus namuose, tai kai manes kliente papraso prancuzisko, as atkalbu ne vestuvem cia , o seip man prancuziska manikiura nuvalkiojo priklijuojami pardavinejami nagai kas prisilipdo, tai visi su prancuzisku, o as kadangi priklijuotus is tolo pastebiu, tai man todel ir nebepatinka
priklijuotus ir aš iš tolo pastebiu. Ir man apskritai jie nepatinka. aš netūralius labai ilgus turėdavau. Dabar lelius tai subraižyt nenoriu