aš prieš visokius dirbtinius, tai būsiu su trumpais nagučiais ir tokiu švelniai rožiniu laku.
tai faktas. pagerk vitaminų, skirtų nagams/odai/plaukams, patausok rankas, plaudama indus (ypač kenkia plovikliai) - ir nereikės jokių dirbtinių

QUOTE(Honey/Tea @ 2010 10 19, 13:40)
Tai reikes pries vestuves detis geli ant nagu man
Gyvenime nesidejau ir net nzn, nuo ko pradeti
kokia atsilikusi as
Bet man daznai koks vienas iskilsta ir tenka trumpinti visus, tad pries vestuves noreciau idealaus ilgio ir vienodu nagu.
Iseitis - gelis?
Is karto atsiprasau uz kvaila klausima

Bet man daznai koks vienas iskilsta ir tenka trumpinti visus, tad pries vestuves noreciau idealaus ilgio ir vienodu nagu.
Iseitis - gelis?

Is karto atsiprasau uz kvaila klausima

Nieko nereikia detis jei jusu nagai grazios formos ir stiprus, asdeduosi BIO geli, nes mano darbas toks, kad rankas pastoviai purskiu dezinfekantais ir t.t. tad nagai neauga, sluoksniuojasi ir minksti kaip popierius, tai sis gelis man juos apsaugo ir visuomet grazus tvarkingi jie. Tiesa jis minkstesnis nei paprastas gelis ir ji uzsideti tetrunka ~30 min.

O del naturaliu nagu tai as ilgu niekad ir negalejau tureti del darbo tad kai buna atostogos kartais prisigauginu menesiui, kad tiesiog pakvailiociau ir pati save pralinksminciau

QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 10 19, 16:32)
As tai tikiuosi, kad issaugosiu saviskius ir nereikes gelio
Dabar specialiai visus nusikirpau trumpai, nes issisluoksniave buvo, tai turetu paaugti per sias savaites ir tikiuosi jau grazus bus 

zinok ir as tikejau, kad busiu su saviskiais, nes vasaros metu jie buna tokie stiprus ir tvirti, visai nesisluoksniuoja

QUOTE(Honey/Tea @ 2010 10 19, 15:00)
As irgi, todel jauciu esu viena tu dinozauriu, neturejusi priaugintu nagu
Bet laiko dar daug man

Bet laiko dar daug man

Aš irgi neturėjau priaugintų nagų

QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 10 25, 10:06)
Sitas grazus
as tokio noriu 
Papildyta:
Is situ tai man kazaip nei vienas nepatiko, man jie perkrauti visi
Bet zinoma cia mano skonis ir nuomone 
Papildyta:
Dar sitas patinka
tik as gal gelyciu nepaisyciau 

Papildyta:
Is situ tai man kazaip nei vienas nepatiko, man jie perkrauti visi

Papildyta:
Dar sitas patinka