Niu tai reikes ziureti likus kokiam men iki vestuviu, kokia padetis nagu bus
aš prieš visokius dirbtinius, tai būsiu su trumpais nagučiais ir tokiu švelniai rožiniu laku.
tai faktas. pagerk vitaminų, skirtų nagams/odai/plaukams, patausok rankas, plaudama indus (ypač kenkia plovikliai) - ir nereikės jokių dirbtinių
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 10 19, 13:40)
Tai reikes pries vestuves detis geli ant nagu man Gyvenime nesidejau ir net nzn, nuo ko pradeti kokia atsilikusi as
Bet man daznai koks vienas iskilsta ir tenka trumpinti visus, tad pries vestuves noreciau idealaus ilgio ir vienodu nagu.
Iseitis - gelis?
Is karto atsiprasau uz kvaila klausima
Bet man daznai koks vienas iskilsta ir tenka trumpinti visus, tad pries vestuves noreciau idealaus ilgio ir vienodu nagu.
Iseitis - gelis?
Is karto atsiprasau uz kvaila klausima
Nieko nereikia detis jei jusu nagai grazios formos ir stiprus, asdeduosi BIO geli, nes mano darbas toks, kad rankas pastoviai purskiu dezinfekantais ir t.t. tad nagai neauga, sluoksniuojasi ir minksti kaip popierius, tai sis gelis man juos apsaugo ir visuomet grazus tvarkingi jie. Tiesa jis minkstesnis nei paprastas gelis ir ji uzsideti tetrunka ~30 min.
O del naturaliu nagu tai as ilgu niekad ir negalejau tureti del darbo tad kai buna atostogos kartais prisigauginu menesiui, kad tiesiog pakvailiociau ir pati save pralinksminciau
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 10 19, 16:32)
As tai tikiuosi, kad issaugosiu saviskius ir nereikes gelio Dabar specialiai visus nusikirpau trumpai, nes issisluoksniave buvo, tai turetu paaugti per sias savaites ir tikiuosi jau grazus bus
zinok ir as tikejau, kad busiu su saviskiais, nes vasaros metu jie buna tokie stiprus ir tvirti, visai nesisluoksniuoja bet kai pradejom daryti remontus, tai puse ir palikau guminese pirstinese su trumpais nenorejau buti, nes ir taip visada jie buna trumpi, tad nebebuvo kur dingti man
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 10 19, 15:00)
As irgi, todel jauciu esu viena tu dinozauriu, neturejusi priaugintu nagu
Bet laiko dar daug man
Bet laiko dar daug man
Aš irgi neturėjau priaugintų nagų Manau, kad vestuvių išvakarėse nulėksiu ir paprašysiu, kad nagų formą padailintų ir nulakuotų prancūziškai
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 10 25, 10:06)
Sitas grazus as tokio noriu
Papildyta:
Is situ tai man kazaip nei vienas nepatiko, man jie perkrauti visi Bet zinoma cia mano skonis ir nuomone
Papildyta:
Dar sitas patinka tik as gal gelyciu nepaisyciau
Papildyta:
Is situ tai man kazaip nei vienas nepatiko, man jie perkrauti visi Bet zinoma cia mano skonis ir nuomone
Papildyta:
Dar sitas patinka tik as gal gelyciu nepaisyciau
Va va man vestuvems kazkaip irgi limpa prancuzai, bet neperkrauti, o tokie naturalus "nekalti" kaip sakoma
QUOTE(Jolkuce @ 2010 10 25, 10:19)
Va va man vestuvems kazkaip irgi limpa prancuzai, bet neperkrauti, o tokie naturalus "nekalti" kaip sakoma
Ir man
Papildyta:
QUOTE(pim @ 2010 10 25, 10:39)
Pirmas mano skonio, tik vel be gelyciu
Papildyta:
Papildyta: