Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis manikiūras

Merginos, čia manikiūras prancūziškas. Tik ant viršaus yra kažkoks kitoks lakas? blush2.gif
Nežinau kaip paaiškinti manikiūrininkei ko noriu. O noriu tokio manikiūro. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(L'automne @ 2012 06 05, 22:27)
O skiriasi vestuvinio ir nevestuvinio manikiuro kaina? blush2.gif

na manau daugiausia tai priklauso nuo pacios meistres rolleyes.gif

QUOTE(Kristalė* @ 2012 06 06, 20:04)
nepritariu, pati lakuoju, darau manikiurus nuotakoms, niekad nepaemiau is nuotakos dvigubai ax.gif
Manau kaina priklauso ko nori pati nuotaka, na jei pridedi svarovsiu, zinoma kaina isauga, na bet jei eilinis prancuzas su daile, tai  schmoll.gif  tikrai nuo to kaina neiskyla.
Cia bent as taip darau  4u.gif

as ir neimu papildomai- nesamone uz ta pati prancuza imti dvigubai doh.gif zinoma kas kita kai priedai dedasi tongue.gif
taigi matyt tikrai nuo zmogaus na gal ir nuo salono piklauso unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2012 06 09, 22:24)
na manau daugiausia tai priklauso nuo pacios meistres rolleyes.gif
as ir neimu papildomai- nesamone uz ta pati prancuza imti dvigubai doh.gif zinoma kas kita kai priedai dedasi  tongue.gif
taigi matyt tikrai nuo zmogaus na gal ir nuo salono piklauso  unsure.gif

net anadien kirpykloj sedejau ir paskaiciau kainorasti.
progines sukuosenos 30-60lt
nuotakos sukuosena 60-100lt
biggrin.gif turbut jau nuotakos neprogine sukuosena, ir jai tapati padaro pavz kaip ir kokiai pamergei, tai kazi ir imti kainu skirtuma uz tai kad viena nuotaka.
tai kai eini i salonus geriau nesakyt kam tau reikia, nagu, sukuosenos, makiazo pigiau apsieisit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(L'automne @ 2012 06 09, 20:11)
Merginos, čia manikiūras prancūziškas. Tik ant viršaus yra kažkoks kitoks lakas?  blush2.gif
Nežinau kaip paaiškinti manikiūrininkei ko noriu. O noriu tokio manikiūro.  biggrin.gif

Ka reishkia kitoks lakas?Lako pagrinda gali rinktis pati prancuzui, ar labiau pienishka, kad butu plokstele, arba rausva,rozine, arba nude atspalvio smile.gif Cia jau kaip paciai tau patinka mirksiukas.gif

kristynka* drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 11 birželio 2012 - 21:06
QUOTE(Jolkuce @ 2012 06 11, 21:05)
Ka reishkia kitoks lakas?Lako pagrinda gali rinktis pati prancuzui, ar labiau pienishka, kad butu plokstele, arba rausva,rozine, arba nude atspalvio smile.gif Cia jau kaip paciai tau patinka mirksiukas.gif

Apie tą ir klausiu. Kokia spalva šioje nuotraukoje gal žinote? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(L'automne @ 2012 06 11, 22:52)
Apie tą ir klausiu. Kokia spalva šioje nuotraukoje gal žinote? blush2.gif

mano galva kazkokis tai pienishkas atspalvis butu, na bet cia nei firmos nei spalvos pavadinimo negaliu pasakyt deja tiksliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2012 06 18, 12:32)
mergaites, kur Kaune darotes manikiura? Reikia paprasto prancuzisko.

Blic salone...
Atsakyti
Noriu paprašyti jūsų nuomonės. Jeigu darysiuosi prancūzišką manikiūrą rankoms, kokį lakavimą rinktis pėdų nagams? Bateliai bus ryškūs mėlyni.
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2012 07 01, 13:55)
Noriu paprašyti jūsų nuomonės. Jeigu darysiuosi prancūzišką manikiūrą rankoms, kokį lakavimą rinktis pėdų nagams? Bateliai bus ryškūs mėlyni.

Mano bateliai bus oranziniai. As ir ranku ir koju naguscius prancuziskai lakuosiu 4u.gif
Atsakyti
Cia kazkurios nares naguciai, man super atrodo ir pati panasiai darysiuosi 4u.gif
http://www.part.lt/i...ee340501536.jpg

Prancuziskas man nepatinka doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Balerina:) @ 2012 07 01, 14:40)
Cia kazkurios nares naguciai, man super atrodo ir pati panasiai darysiuosi 4u.gif

Prancuziskas man nepatinka  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Grazus tikrai sie wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Balerina:) @ 2012 07 01, 13:40)

Prancuziskas man nepatinka  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Nagai super... ax.gif
O kaip paaiškinti manikiūrininkei, kad tokį padarytų... g.gif
Atsakyti