QUOTE(vivita @ 2011 04 13, 20:22)
ziuriu kad beveik visos nuotakos su prancuzisku manikiuru, na jis labai populiarus
tai as ir galvojau gal taip lakuot, bet yra beda MB negali ziuret i tokius nagus, tai dabar reikia kazka kita galvot, o ka tai nezinau, gal turi pasiulymu
Suprantu jūsų vyrą, įsivaizduoju kad gali būti ir nepriimtini tie balti brūkšniai ant nagų galų
(ne pas visas nelakuoto nago galiukas būna baltas, pas kitas juk jis permatomas
). Aš jūsų vietoje tokiu atveju rinkčiausi šviesų pastelinį nagų lakavimą. Kaip ir ryškūs taip ir šviesūs nagai dabar labai madingi ir labai subtiliai moteriškai atrodo. Aišku, prancūziškas manikiūras yra klasika ir ja išliks, bet švelnių pastelinių spalvų nagai nuotakai taip pat labai tinka. Tik jokiu būdu nereikia perlamutro, geriau matinis labas arba gali būti šiek tiek nežymių švytinčių ar holografinių dalelių. Rinkčiau tokį atspalvį kuris derintųsi prie mano puokštelėje esančių gėlių spalvų, arba neutralios kūno, balintos kavos spalvos.
Aš savo vestuvėms nagus lakavausi pati, tad jei būčiau jūsų vietoje greičiausiai netgi nusipirkčiau kurio nors gamintojo specialiai vestuvėms "dedikuotą" nagų laką,
o tokių yra ne vienas. Pvz., Orly yra išleidusi visą vestuvinių nagų lakų kolekciją į kurią įeina lakai pavadinimais Toast The Couple, Cut The Cake, Catch The Bouquet, Dressed in white, Marry the Man, Goin' to The Chapel, To Have & To Hold, Take The Plunge,
Lift the Veil
Įsivaizduoju kaip gražiai žiūrėtųsi toks lakas prie švelniai rožinių bijūnų puokštės
OPI taip pat išleidę vestuvinę "Fairytale Bride Collection"
čia didesnė
http://www.dontforge...009/07/opi2.jpg
Beje, Kate Middleton savo vestuvių dieną taipogi buvo pasteline rožine spalva lakuotais nagais, Bourjois So Laque Ultra Shine Rose Lounge nr.28 ir dar vienu laku iš Essie.
O man taip gavosi kad medaus mėnesio periodui nusipirkau Orly nagų laką "Honeymoon", pirkau nes man patiko jo spalva ir tik paskui pamačiau pavadinimą.
QUOTE(BlondieToo @ 2011 05 19, 15:36)
Pats gražiausias vestuvinis manikiūras (tik nagų forma nelabai).
Bet ta nagų forma idealiai jai tinka kadangi atkartoja prie nago pagrindo esančią liniją.
Būna pas ką linija prie pagrindo tiesesnė tada gražiau tinka stačiakampis manikiūras.