Sveikos, radau cia truputi ideju naguciams gal nesikartos
Papildyta:
dar keletas
vis bandau taip sumazint, kad talpiau butu
QUOTE(agnera_jewellery @ 2011 03 15, 11:33)
as kai rinkausi manikiura... po milijono nuotrauku perziurejimo nusprandziau paprastai prancuziska, nu gali but kazkoks papaisymas ant vieno nago. Gi esme ant rankos ziedas nagai turi but tvarkingi, bet ne tokie issaukiantys - kai ziurint i rankas ziuri ne i zieda, o i nagus. Mano nuomone tokia
as irgi pritariu , pati galvoju apie prancuziska, kad naguciai butu mazi ir tvarkingi
QUOTE(Rykute @ 2011 02 20, 11:19)
Turbut vienas is graziausiu matytu savo paprastumu!
Siksta, paskutinis man koks fainutis...prancūziškas toks tvarkingas ir tas dekoriukas ant bevardžio piršto..
Papildyta:
Aš kai šiaip linkus viską darytis kukliai ant savęs, tai nagučius šiaip mėgstu bent jau ryškesnius ir kokius nors papaišytus... Bet tai čia šiaip progoms įvairiom. Vestuvėms manau prancūziškas ar koks nors visai švelnios splavytės vienspalvis pats tinkamiausias :4u:Dar man labai gražu vienas kitas kristaliukas priklijuotas
Papildyta:
Aš kai šiaip linkus viską darytis kukliai ant savęs, tai nagučius šiaip mėgstu bent jau ryškesnius ir kokius nors papaišytus... Bet tai čia šiaip progoms įvairiom. Vestuvėms manau prancūziškas ar koks nors visai švelnios splavytės vienspalvis pats tinkamiausias :4u:Dar man labai gražu vienas kitas kristaliukas priklijuotas
kaip man negrazu toks keturkampes formos... kaip kazkada kazkuri sake: lopetos
QUOTE(liekna @ 2011 03 17, 23:25)
kaip man negrazu toks keturkampes formos... kaip kazkada kazkuri sake: lopetos
http://www.supermama...-1300268862.jpg
http://www.supermama...-1300268862.jpg
Man kvadratiniai šiaip gražu, bet ne toki, šiti kažkoki platėjantys
QUOTE(mmmune @ 2011 03 17, 21:30)
Man kvadratiniai šiaip gražu, bet ne toki, šiti kažkoki platėjantys
tai va va, butent apie tokisu ir kalbu
QUOTE(maye @ 2011 03 18, 09:22)
Koks vienas ar du tai dar vaizdo nepagadintų manau, bet čia jau visas pulkas jų
Jei neklystu, tai tarp Japonijos jaunimo dabar tas nesveikas nagų dekoravimas paplitęs...
va apie ką kalbu
Papildyta:
O čia keletas gražesnių pvz
O jau forma...!!!
paskutinių nagų forma tai man tragedija kažkokia. neužskaitau visiškai negražiai atrodo
įdedu ir aš foto manikiūro
įdedu ir aš foto manikiūro
O gal kas turit parekomenduoti GERA, kad ir namudine meistre Vilniuje? Noreciau lakavimo geliu ar priauginino geliu, pagal situacija, kiek savu bus nuluzusiu Kazkada apsilankai NailBar'e, tai tragedija Gal ne visos, bet ta, kuri man nagus dare, tai apskritai toks jausmas, kad pirma savo gyvenime priauginima dare. O Sesiknes odontologijos ir grozio centras man kazkada nagus taip sugadino, kad tikrai gailiuosi, kad tuo metu pazymos neisemiau ir nepaskundziau ju