Tęsiame diskusijas, kritikuojam ir giriam nagučius
QUOTE(liekna @ 2010 09 29, 18:23)
As dar neuzsisakiau situ paslaugu. Vis renkuosi bet siaip tai neisivaziduoju kelintai valandai rasytis
Man manikiūrą darė daugiau kaip valandą
QUOTE(pim @ 2010 09 29, 16:34)
Man manikiūrą darė daugiau kaip valandą
Ai manikiura ta ias pati darysiuos Is vakaro
QUOTE(liekna @ 2010 09 29, 18:35)
Ai manikiura ta ias pati darysiuos Is vakaro
Tai ir as turbut is vakaro nuleksiu pas manikiurininke, nes sukuosena ir makiaza darysiu kitam salone, tai jau tikrai nelekiosiu is vieno miesto galo i kita, be to dar ir 7val.ryto nes 8val. jau turiu sedet kirpejos keduteje gal nenusilups man jie, vis tiek ryte jau greitom tik i dusa nuleksiu,nebruzinsiu nagais o visas depiliacijas ir pan. is vakaro atliksiu
Papildyta:
QUOTE(pim @ 2010 09 29, 17:25)
Mūsų ceremonija buvo 13.30 val. o aš vos spėjau apsirengti, tai jau ir svečiai rinktis pradėjo Aišku čia kaltė mano pačios, nes ryte pasiklydau į kirpyklą bevažiuodama
Gerai cia Jus pavaret butent del to as ir nerizikuosiu pati vaziuoti i salona vestuviu ryta, tegu jaunikis veza, atai rankos,kojos dar drebes,atsitrenksiu dar kur
o štai čia mano manikiūras,labai gal nesimato,bet buvo truputi papaišyta
Hmmm... tikriausiai nemoku
My Webpage
QUOTE(gtalackaite @ 2010 10 08, 10:28)
Pagaliau ne kvadratiniai nagai kaip daugumos Man patinka, as pati ovaliai visada nagus dildinu, pas jus tik dar smailesni
beje, makiazas jusu labai labai
QUOTE(liekna @ 2010 10 08, 19:23)
Pagaliau ne kvadratiniai nagai kaip daugumos Man patinka, as pati ovaliai visada nagus dildinu, pas jus tik dar smailesni
Kazkada senai senai ir pati nesiojau tuos kvadratinius,o dabar man jau negrazu beje,cia mano naturalus naguciai dekui uz makiaza,teta dare,labai jaudinosi kad nepavyks
Keletas idėjų būsimoms nuotakoms
Papildyta:
Wow.. čia tai kas per daug, tai jau nesveika...
Papildyta:
dar keletas
Papildyta:
Wow.. čia tai kas per daug, tai jau nesveika...
Papildyta:
dar keletas
QUOTE(mmmune @ 2010 10 09, 19:08)
Keletas idėjų būsimoms nuotakoms
Man nei vienas negrazus Nepykit, nieko asmenisko
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 10 09, 19:36)
Man nei vienas negrazus Nepykit, nieko asmenisko
Taigi juk kiekvieno skirtinga nuomonė o kadangi idealaus prancūziško niekaip neradau, tai specialiai pridėjau, kad su daile būtų Juk tikrai kas nors darosi ir tokius vestuvinius nagučius
QUOTE(maye @ 2010 10 10, 09:34)
savo vetsuvems planuoju, naturalius -prancuziska
As irgi o kada Jusu vestuves?