Įkraunama...
Įkraunama...

Iki kokio amžiaus maitinote krūtimi

QUOTE(ingulka35 @ 2010 10 04, 16:20)
o nakti keliasi ,naktipieciu? biggrin.gif

Maitinu dar kol kas smile.gif Keliasi nakti n+k kartu doh.gif
Atsakyti
Maitinau iki 1metu ir 2men.butu gal ir ilgiau valgius MP bet papuolem i ligonine,buvo puliuojanti angina,stomatitas prasidejo ir dar dantys lindo tuo paciu tai mazyte visiskai atsisake valgyt ir jau nebeime net kai pasveikom,bet uztat pradejo kita maista valgyt viska is eiles bigsmile.gif ,o kai valge MP tai daugiau nieko ir neikisdavai budavo didziausia problema su valgymu doh.gif
Atsakyti
Pirmaji vaikuti maitinau iki 2m.1men.
Antraji iki 1m.(nes buvau neščia ir iki kito leliuko norėjau nutraukti ir duoti pailsėti organizmui nors kelis mėn. ax.gif
Trečiajam 9mėn.ir dar maitinu iki metukų maitinsiu tai tikrai, o paskui matysim kaip bus ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(0rchideja @ 2010 10 05, 11:08)
Pirmaji vaikuti maitinau iki 2m.1men.
Antraji iki 1m.(nes buvau neščia ir iki kito leliuko norėjau nutraukti ir duoti pailsėti organizmui nors kelis mėn. ax.gif
Trečiajam 9mėn.ir dar maitinu iki metukų maitinsiu tai tikrai, o paskui matysim kaip bus  ax.gif  4u.gif

saunuole, ka daugiau ir pasakyt thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif, o cia mes dar saves gailim doh.gif , kad nakti keltis reikia....
Atsakyti
pavydziu mamoms kurios ilgai maitina rolleyes.gif , antraja dukryte maitinau 5 men
Atsakyti
QUOTE(jaginta @ 2010 10 05, 12:50)
pavydziu mamoms kurios ilgai maitina  rolleyes.gif , antraja dukryte maitinau 5 men

vaikeliui svarbiausia mamytes meile.. wub.gif
Atsakyti
mano mergytei jau 1m.ir 5 men. ir dar maitinu.be papo neuzmiega niekaip verysad.gif tai taip ir vargstam.bet svarbu kad ji sveikut sveikutele thumbup.gif
Atsakyti
Lioviausi maitinti likus kelioms dienoms iki 1-ojo gimtadienio. Mažius net nepasigedo, nes apie mėn laiko jau po truputį mažinau. Beje, kai lankiau žindymo kursus, maitinti buvau pasirįžus "net" iki pusės metų. lotuliukas.gif Negalvojau, kad taip gali patikti maitinti ax.gif
Atsakyti
Va cia galit paziuret, jei dar nematet, nes beveik visa laida apie zindyma smile.gif
http://tv.mamyciuklu...0-m.-spalio-2-d.
Atsakyti
QUOTE(evelyna @ 2010 10 06, 15:49)
Va cia galit paziuret, jei dar nematet, nes beveik visa laida apie zindyma smile.gif
http://tv.mamyciuklu...0-m.-spalio-2-d.

neatsidaro nuoroda g.gif
Atsakyti
Pabandziau, tikrai neatsidaro. Nueik i mamyciuklubas.lt, ten susirasi, spalio 2 d. laida mirksiukas.gif
Atsakyti
Maitinau 9.5 men thumbup.gif
Atsakyti