pirma vaikeli maitinau iki 3,5 men. buvau jauna,gal nelabai aktualu man buvo maitinti krutimi,o antra vaikeli iki 5,5 men.labai norejau maitinti,bet pienuko neuzteko vaikeliui
dukrytei 1,3 m ir dar tikrai nesiruosiam baigti sito reikalo ji be kruties negali, diena gal dar butu imanoma kazkaip atpratinti, bet jau nakti tai niekaip - buna ir po 5 kartus keliasi, svarbu, kad jaustu mane salia ir krutis burnoj butu buvo minciu maitinti iki 3 metu, bet sveikata mano jau nusilpo, vis sirguliuoju pastoviai, tai manau uzteks iki vasaros pamaitinti, jei lengvai pasiduos nujunkymui, jei ne, tai nekankinsiu vaiko, lauksiu ilgiau
QUOTE(Ksesanko @ 2011 12 07, 08:57)
Nepavargau, tiesiog aplinkiniai jau nusibodo su savo klausimais Kiek ilgai zadi maitinti? Gal iki mokyklos?
Kartais tekdavo ir man tokių klausimų išgirsti. Tai vienas iš linksmiausių atsakymų (jeigu vaikas žinda, o kažkas klausia kada baigsi) atsakyti "Tuoj" arba "Po kelių minučių"
Čia yra daugiau naudingų variacijų šia tema http://zindymas.lt/node/14
...pirmaja dukrele maitinau 3 metus, antraji bernuzeli - 2 metus, o dabartiniam zuikeliui metukai, tai planuoju iki dvieju metuku maitint . man tai patogu, apie nauda vaikams net nekalbu...
2 metus ir visą mėnesį susirgo mano vaikas išėjęs į darželį ir nebenorėjo daugiau papuko... Dabar kartais sako "mama noriu tavo papo", net juokas suima čia dažniausiai prieš miegą, kai tuo pačiu užsimano valgyt, kakot, žaist, piešt ir pabėgiot dar:)
Viena maitinau iki 1 m 3 men (turejau toksikoze, tad teko nutraukti maitinima, nes nebeturejau jegu), o kita maitinau iki 1 m.9 men. Ir nors jau pusmetis, kaip nebemaitinu, mazas kartais dar prisimena, parodo i krutis ir sako - ten pienukas, duok
Iki 2 metuku 5 men.
vyresneli iki triju metu....
mazyli dar maitinu, noreciau jau nebemaitinti, nes labai nualino bemieges naktys......
bet vyras kategoriskas- kuom jaunelis prastesnis uz broli.....
mociutes jau nebesikisa i si reikala.....nors su vyresneliu pastoviai klausinedavo- kada baigsi maitint, kada nebenesiosi ant ranku:)
mazyli dar maitinu, noreciau jau nebemaitinti, nes labai nualino bemieges naktys......
bet vyras kategoriskas- kuom jaunelis prastesnis uz broli.....
mociutes jau nebesikisa i si reikala.....nors su vyresneliu pastoviai klausinedavo- kada baigsi maitint, kada nebenesiosi ant ranku:)
pirmąjį iki 7,5 mėnesių
antrą iki 1 metų ir 3 mėn (nustojau nes pastojau)
trečiąją dar maitinu (1 metai ir 3 mėn) ir kažkaip neturiu nusimatyto kada baigt...Manyčiau iki 2 metukų parišti šį reikalą...
antrą iki 1 metų ir 3 mėn (nustojau nes pastojau)
trečiąją dar maitinu (1 metai ir 3 mėn) ir kažkaip neturiu nusimatyto kada baigt...Manyčiau iki 2 metukų parišti šį reikalą...