Įkraunama...
Įkraunama...

Iki kokio amžiaus maitinote krūtimi

mums beveik 1m ir 5men ir vis dar maitinu krutimi, o ponaitis net ir nemegina atsisakyti smile.gif
Atsakyti
O as tik 2 men. maitinau, nes pienukas dingo ir sugrazinti niekaip nepavyko
Atsakyti
QUOTE(Deimantuke* @ 2011 11 26, 13:56)
O as tik 2 men. maitinau, nes pienukas dingo ir sugrazinti niekaip nepavyko

vargsiuke, visi norim kuo ilgiau maitinti vaikucius, bet iseina kaip iseina...
Atsakyti
Pradzia buvo sudetinga, tad meldziausi, kad galeciau nors menesi maitinti, veliau trys menesiukus, po to pusmeti. O dabar nebezinau kada dukrele atsisakys mp. pabudusi is ryto buciuoja mane, o po to (.). Glosto jas, galvyte priglaudzia. Neisivaizduoju kaip galeciau is jos atimti. Mama patare patepti speneli ko nors kad butu kartu ir pasakyti, kad sugedo pienukas. Ka jus galvojate. Ji su delniukais pavale speneli ir vel pradejo zisti. Tad manau, kad reiketu nutraukti zindyma arba iki metuku, arba tada jau laukti, kol vaikas pats atsisakys.
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2011 11 26, 20:07)
Pradzia buvo sudetinga, tad meldziausi, kad galeciau nors menesi maitinti, veliau trys menesiukus, po to pusmeti. O dabar nebezinau kada dukrele atsisakys mp. pabudusi is ryto buciuoja mane, o po to (.). Glosto jas, galvyte priglaudzia. Neisivaizduoju kaip galeciau is jos atimti. Mama patare patepti speneli ko nors kad butu kartu ir pasakyti, kad sugedo pienukas. Ka jus galvojate. Ji su delniukais pavale speneli ir vel pradejo zisti. Tad manau, kad reiketu nutraukti zindyma arba iki metuku, arba tada jau laukti, kol vaikas pats atsisakys.

Mano nuomone, nereik iš tų vaikiukų atiminėti anksčiau laiko to, kas jiems priklauso... smile.gif Maniškė pati atsisakė 2 metukų, nebuvo jokių bėdų visiškai.
Aš tik iš aplinkos turėjau daug spaudimo, kad maždaug kiek čia galima maitinti, bet man pačiai niekad nekilo noras specialiai nujunkyti... Aš net apsiverkiau tą dieną, kai mano panelytė parodė ate pienukui ax.gif Kažkaip graudu pasidarė...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 26 lapkričio 2011 - 19:28
Maitynau iki 14 men., nes pradejau matyt, kad jam as pasidariau kaip ciulptukas, ir nakti keldavosi n kartu, tiesiog fiziskai pavargau, kai daugiau negu metus ne vienos nakties nemiegojau. O atpratinau po truputi, tiesiog viena menesi nuo dieninio pienuko atsisakem(nes diena praktiskai nieko nevalge, tik piena, ir svorio mazai priaugdavo), po to kita menesi vakarinio, o sunkiausia buvo aisku nakti, bet irgi viskas praejo, ir dabar jam jau 1,8 m. miega beveik visa nakti, tik rytais dar poreikis liko pienukui, tai tenka keltis padaryt pienuka jis isgeria ir toliau dar kokia valanda pamiega. As irgi atsimenu kad verkiau kai paskutini kart maitynau, kazkaip galvojau kad sunkiau bus, bet viskas susitvarke. Dabar as vel nestuke.gif , ir jau svajoju kaip vel bus smagu priglaust prie kruties savo maziuka.
Atsakyti
Maitinau iki 2 mėnesių, nes vėliau gydytojai uždraudė dėl mano pačios sveikatos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aimute @ 2011 11 27, 19:10)
Maitinau iki 2  mėnesių, nes vėliau gydytojai uždraudė dėl mano pačios sveikatos  verysad.gif

na jai del pacios sveikatos nutraukei, tai reiskis taip reikejo ir taip geriau,,,
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2011 11 26, 13:37)

Kokia protinga mažylė, suprato, kad jei nešvaru, tai reikia pavalyti prieš valgant wub.gif
Tikrai nebūtinai iki kol atsisakys. Galima mažinti pamažu, nukreipiant dėmesį, daugiau žaidžiant, skaitant, dirbant kartu, taip pat kalbant, tariantis, derantis, trumpinant ir atsižvelgiant į vaiko reakcijas. Aš savo dukrytę nujunkiau 1.5 metų, "kalbėjimo būdu" - pasakojau, kokia ji didelė, ir kad jau tuo ateis laikas baigti žįsti. O iki tol ji žįsdavo labai labai daug, ypač naktimis. Per mėnesį ir užsibaigė žindymas.
Atsakyti
Pirmąjį maitinau iki pusantrų metukų, nutraukiau labai palengva per kelis mėnesius, kai sužinojau, kad laukiuosi nestuke.gif gal kad pienuko mažėjo palengva, vaikas nors ir kaip mėgo mp ir tikrai daug ir dažnai gerdavo, labai ramiai ir lengvai atsisakė ax.gif Dukrytę (metukai ir 5mėn) vis dar maitinu ir kol kas neskubu nutraukti maitinimo, gal pavasario antroj pusėj, gal vasarą atsisakysim, o gal ji pati užaugs ir atsisakys wub.gif
Atsakyti
Sunui metukai ir du menesiai, pati dar kaip ir noreciau maitinti, bet zinokit, mane jau tiesiog uzknisa maitinimas istisa nakti, nu nemiega jis be papuko burnoj, o as matau, kad ilgai netempsiu nepailsejus. Nezinau, kaip nupratinti nuo to amzino net ne valgymo, o tiesiog ciulpimo doh.gif nes noreciau test maitinima, bet atpratint nuo kelimosi nakti, tik idomu, ar vaikas supras, kad nakti negaus, o va diena galima g.gif
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2010 10 01, 18:41)
Ir man buvo tas pats, vargom 1,5mėn. Tad užaugo mišinelių vaikiukas smile.gif

Sveikos mamos as irgi pravargom 1.5men.Mazoji uzmigdavo bevalgydama besansu buvo zadint.Kelis kartus buvo pieno sastovis.Tai kad mazoji auga gerdama misinuka. verysad.gif
Atsakyti