Įkraunama...
Įkraunama...

Iki kokio amžiaus maitinote krūtimi

QUOTE(pavasaris-vasara @ 2011 11 17, 11:01)
sunu maitinau tik 3savaites ir tai primaitinau, nes visiskai nebuvo pieno, o dukra 12 menesiu ir 2 savaites (gydytojas, kuris dare cp issiaiskino, kad mano organizme truksta oksitocino)

o kaip suzinojo, kad truksta ? man su mp viskas liuks, zindau jau 18 men smile.gif bet gimdymo metu kaklelis pats neatsidarinejo, leido skatinamuosius...
Atsakyti
jau 31 menesis - vis dar. Pienukas ne upeliais - bet pasigardziuoja po ir pries miega smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dizulka @ 2011 11 14, 14:37)
Maniskiui 16 men. dar maitinu, bet norim jau antro leliuko susilaukti, tai bijau, kad nepakenktu, nes gana intensyviai kruties prasosi... g.gif

Tikrai nėra ko bijot, aš beveik iki 4 neštumo mėn. labai intensyviai maitinau ir nieko baisaus nenutiko smile.gif tik bėdelė, kad alina organizmą toks maitinimas, nes iš mamytės visas naudingas medžiagas pasiema jau nebe vienas, o du leliukai biggrin.gif
Mūsų vaikui dabar 1.5m ir vakar buvo paskutinis rytas kada gavo pienuko smile.gif
Atsakyti
Mums 1m.4men. ir dar valgom MP, nors planavau maitinti iki metuku, bet labai dziaugiuosi, kad maitinu iki siol wub.gif
Atsakyti
wink.gifp+2011 11 17, 14:30-->
QUOTE(Burbuliuke wink.gifp @ 2011 11 17, 14:30)
o kaip suzinojo, kad truksta ?  man su mp viskas liuks, zindau jau 18 men smile.gif bet gimdymo metu kaklelis pats neatsidarinejo, leido skatinamuosius...

tiesiog po cp,gyd atejes i palata sako: jums nebuvo jokios gimdymo veiklos, skatino gimdyma, nes buvo pernesiojimas, bet nieko..., sikart viskas tas pats, taip pat visiskai nesitraukia gimda po cp, sako su pirmu neturejot pieno, dabar vel tas pats, sako viskas aisku, ir liepe lasint oksitocina 1 karta, paskui gavau leidziamu visas 4 dienas po 3kart dienoj-nepatikesit mp atsirado ir turejau jo i valias, galejau dar maitint, bet nusprendziau jau nutraukt, o va su sunum nutraukdavau vos po 40ml is abieju pusiu ir daugiau viskas ka nori ta daryk (nutraukinejau, nes buvo baisines zaizdos su sasais) doh.gif
Atsakyti
pirma dukryte maitinau 10 men.iki tol kol pastojau antra karta(buciau maitinusi ir toliau, bet gine patari nutraukti ir nemaitinti toliau)
antra dukryte maitinu ir zadu tai daryti kuo ilgiau, kada pati atsisakys pienuko..arba laikas parodys kap viskas bus..
Atsakyti
QUOTE(inetukea @ 2011 11 20, 12:07)
pirma dukryte maitinau 10 men.iki tol kol pastojau antra karta(buciau maitinusi ir toliau, bet gine patari nutraukti ir nemaitinti toliau)
antra dukryte maitinu ir zadu tai daryti kuo ilgiau, kada pati atsisakys pienuko..arba laikas parodys kap viskas bus..

oje .vadinasi mitas, kad maitinant krūtimi- neįmanoma pastoti. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrinea1: 20 lapkričio 2011 - 14:34
wink.gifp+2011 11 17, 13:30-->
QUOTE(Burbuliuke wink.gifp @ 2011 11 17, 13:30)
o kaip suzinojo, kad truksta ?  man su mp viskas liuks, zindau jau 18 men smile.gif bet gimdymo metu kaklelis pats neatsidarinejo, leido skatinamuosius...

man del to dare cezari, del to kaklo.bet dukra maitinau 17men ir buciau toliau sekmingai maitinus, jei ne gresiantis persileidimas.Pieno visad buvo daug..
Atsakyti
QUOTE(ausrinea1 @ 2011 11 20, 14:33)
oje .vadinasi mitas, kad maitinant krūtimi- neįmanoma pastoti. doh.gif

tai zinoma, kad mitas biggrin.gif zindymas nera kontracepsijos priemone.. na pirmus menesius po gimdymo kai zindoma tiek diena, tiek nakti ne reciau kaip kas 3 val. gal ir galima pasitiket siuo metodu, bet vistiek rizikuosite, nes stebuklu visada buna smile.gif
Atsakyti
Maitinau iki metuku arba truputi ilgiau...nes daug jau dantu turejom rolleyes.gif doh.gif nebejo susitarti su vaikinuku biggrin.gif schmoll.gif
Atsakyti
Iki metų. Norėjau dar maitinti, bet reikėjo man į mokslų sesiją eiti. smile.gif
Atsakyti
Maitinau iki metuku ir triju menesiu, paskui skaudama sirdim nutraukiau del savo pacios sveikatos problemu, bet nepasakyciau, kad vaikinas tam priesinosi, del to kazkiek ramiau jauciausi blush2.gif
Atsakyti