mums metukai ir dar maitinu
mano pupai 2 metai ir 5 men. VIS DAR MAITINU . NIEKAIP NENORI PALEISTI (.) kai isejo rudeni i darzeli tai liko tik vakarai ir paryciai( vis dar keliasi naktipieciu )
iki 9men
maitinau iki 1.3 m., nes paskui pati jau atsisake, tad nereikejo vargti su atjunkymu
Maitinau 13 mėnesių.
QUOTE(truliuliu @ 2011 10 29, 00:04)
Tik 6 mėn.Pati dukrytė krūties atsisakė nuo 1,5 mėn.,po to visą laiką nutraukinėjau,bet l.mažai buvo,turbūt nenatūralus nutraukimas įtakojo.Bet daviau kiek galėjau,kad ir 20 ml,iki paskutinio lašo...
saunuole
dukrai buvo susiklosciusi tam tikra situacija, tai buvom priversti nuo 6 men primaitinti gydomuoju misiniu, del to aisku nukentejo maitinimas, bet irgi maitinau iki paskutinio laso (10,5 men). Taciau ji pati eme staigiai atsisakineti nuo tos dienos, kai pradejom broliuka tai pirmi trys nestumo menesiai maitinimo isejo kaip tik.
Sunu maitinu iki siol, ir tempai tik sparteja... jau buvau apsidziaugusi vasaros pradzioj, kad ciklas atsinaujino, bet kai toki tempa dabar pagaves valgyti kas 1-2 valandas, tai matyt grieztai protestuoja pries penktaji seimos nari
pirma maitinau iki metuku, o antra tik tris menesius
Maniskiui 16 men. dar maitinu, bet norim jau antro leliuko susilaukti, tai bijau, kad nepakenktu, nes gana intensyviai kruties prasosi...
mums metukai ir 3 men, bet dar vis valgom
Maitinau daugiusia iki 3.5 metu ir maziausiai 7 men, gal ir sveikiau (nors nepastebejau) maitinti ilgiau bet psichologiskai tikrai paprasciau kai vaikas iki metuku jau pereina iki buteliuko ir dirbtinio pienuko. Nors cia stipriai priklauso nuo vaiko, vyriausias mano tai 1.5 metuku nuejo i darzeli, nustojau maitinti ir pradejo valgyti viska, nors iki to tai nebent pora lasiuku galegau i burna jam ipilti kokiu sulciu dukra valge ir darzeli lankant, tik man diskomforta kele kad ji galejo bet kur uzsinoreti pienuko ir trauke mano palaidinuke aukstin, bet tai vaikui gi nepaaiskinsi kad taip negalima, nes jis visa gyvenima ta dare (cia tas pats kaip pas mus atimk tualeta ISVIS, tai isprotesim gi ). O vat maziuke tai noriai valge viska jau nuo 5 men tai bedu visai nebuvo potruputi mazinti krut i ir didinti misinuko maitinimus
bet vat nesuprantu vienintelio, kai mamkos kisa ta misinuka naujagimiams, cia tai tai tikrai absurdas!!!
bet vat nesuprantu vienintelio, kai mamkos kisa ta misinuka naujagimiams, cia tai tai tikrai absurdas!!!