Įkraunama...
Įkraunama...

Iki kokio amžiaus maitinote krūtimi

mums metukai ir dar maitinu smile.gif
Atsakyti
mano pupai wub.gif 2 metai ir 5 men. VIS DAR MAITINU biggrin.gif biggrin.gif . NIEKAIP NENORI PALEISTI (.) kai isejo rudeni i darzeli tai liko tik vakarai ir paryciai( vis dar keliasi naktipieciu doh.gif doh.gif )
Atsakyti
iki 9men
Atsakyti
maitinau iki 1.3 m., nes paskui pati jau atsisake, tad nereikejo vargti su atjunkymu thumbup.gif
Atsakyti
Maitinau 13 mėnesių.
Atsakyti
QUOTE(truliuliu @ 2011 10 29, 00:04)
Tik 6 mėn.Pati dukrytė krūties atsisakė nuo 1,5 mėn.,po to visą laiką nutraukinėjau,bet l.mažai buvo,turbūt nenatūralus nutraukimas įtakojo.Bet daviau kiek galėjau,kad ir 20 ml,iki paskutinio lašo... blush2.gif

saunuole bigsmile.gif
dukrai buvo susiklosciusi tam tikra situacija, tai buvom priversti nuo 6 men primaitinti gydomuoju misiniu, del to aisku nukentejo maitinimas, bet irgi maitinau iki paskutinio laso (10,5 men). Taciau ji pati eme staigiai atsisakineti nuo tos dienos, kai pradejom broliuka mirksiukas.gif tai pirmi trys nestumo menesiai maitinimo isejo kaip tik.

Sunu maitinu iki siol, ir tempai tik sparteja... unsure.gif jau buvau apsidziaugusi vasaros pradzioj, kad ciklas atsinaujino, bet kai toki tempa dabar pagaves valgyti kas 1-2 valandas, tai matyt grieztai protestuoja pries penktaji seimos nari biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
pirma maitinau iki metuku, o antra tik tris menesius smile.gif
Atsakyti
Maniskiui 16 men. dar maitinu, bet norim jau antro leliuko susilaukti, tai bijau, kad nepakenktu, nes gana intensyviai kruties prasosi... g.gif
Atsakyti
Maitinau iki 1 metu ir 2 men. Nutraukiau nes nektimis pradejo kas pusvalandi reikalauti pieno, na gal daugiau nusiraminimo biggrin.gif
Atsakyti
mums metukai ir 3 men, bet dar vis valgom thumbup.gif
Atsakyti
Maitinau daugiusia iki 3.5 metu ir maziausiai 7 men, gal ir sveikiau (nors nepastebejau) maitinti ilgiau bet psichologiskai tikrai paprasciau kai vaikas iki metuku jau pereina iki buteliuko ir dirbtinio pienuko. Nors cia stipriai priklauso nuo vaiko, vyriausias mano tai 1.5 metuku nuejo i darzeli, nustojau maitinti ir pradejo valgyti viska, nors iki to tai nebent pora lasiuku galegau i burna jam ipilti kokiu sulciu doh.gif dukra valge ir darzeli lankant, tik man diskomforta kele kad ji galejo bet kur uzsinoreti pienuko ir trauke mano palaidinuke aukstin, bet tai vaikui gi nepaaiskinsi kad taip negalima, nes jis visa gyvenima ta dare (cia tas pats kaip pas mus atimk tualeta ISVIS, tai isprotesim gi lotuliukas.gif ). O vat maziuke tai noriai valge viska jau nuo 5 men tai bedu visai nebuvo potruputi mazinti krut lotuliukas.gif i ir didinti misinuko maitinimus wub.gif
bet vat nesuprantu vienintelio, kai mamkos kisa ta misinuka naujagimiams, cia tai tai tikrai absurdas!!!
Atsakyti
sunu maitinau tik 3savaites ir tai primaitinau, nes visiskai nebuvo pieno, o dukra 12 menesiu ir 2 savaites (gydytojas, kuris dare cp issiaiskino, kad mano organizme truksta oksitocino)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavasaris-vasara: 17 lapkričio 2011 - 11:04