Įkraunama...
Įkraunama...

Iki kokio amžiaus maitinote krūtimi

Kaip planavome, taip ir padarėme - iki 1 m. 6 mėn. wub.gif
Atsakyti
sveikutes,as turiu suneli,jam 1m10men. ir dar tebemaitinu savo pienuku,paciai man keista kad jo yra ir yra,dziaugiuos kad stiprinu mazylio imuniteta smile.gif
Atsakyti
Aš iki 7 mėnesių
Atsakyti
1,2 men. ir vis dar maitinu... jau kartais pagalvoju apie baigima, bet, kad panele baisi mp megeja. sugalvojau, kad reiktu apie 1,6 baigt, o kaip bus tai pamatysim smile.gif vis viliuosi, kad nereikes represiju ir pati atsisakys smile.gif
Atsakyti
Musu mazasis vyrutis pats nebejame kai jam buvo 11men. bandziau da nutraukus duot,bet negere.
Atsakyti
QUOTE(maskanyte @ 2011 10 26, 23:50)
Musu mazasis vyrutis pats nebejame kai jam buvo 11men. bandziau da nutraukus duot,bet negere.

laba,mes taip atsisakėm soskes 8men.. as irgi dar maitinu jau maniškei 14mėn. nakti valgo 4-5kartus,diena ir kas valanda pusantros,bet nusiteikus iki 1m.5mėn.maitinti tikiuos mus pavyks 4u.gif
Atsakyti
musu princesei beveik 1 metai ir 3 men , ir dar labai noriai valgom , o ypac nakty smile.gif . diena tai tik pries pietu miegeli gauna . arba kai buna nerami tai tada aprimsta is karto smile.gif .
Atsakyti
Tik 6 mėn.Pati dukrytė krūties atsisakė nuo 1,5 mėn.,po to visą laiką nutraukinėjau,bet l.mažai buvo,turbūt nenatūralus nutraukimas įtakojo.Bet daviau kiek galėjau,kad ir 20 ml,iki paskutinio lašo... blush2.gif
Atsakyti
Iki 2 metu,2 men. 2 savaiciu biggrin.gif Planavau maitint ilgiausiai iki metu ax.gif Sunelis nusprende kitaip tongue.gif
Atsakyti
Mano dukrytei 13 mėn, dar maitinu (daug ir dieną, ir naktį) ir tikrai žadu maitinti bent iki dviejų metukų 4u.gif Pieno laaabai daug nuo pat gimimo bigsmile.gif
Atsakyti
tuoj bus 13 men. Vis dar maitinames, kaip Gamta liepia 4u.gif ir klausysim tos gamtos, kiek reikes. Nors labai noreciau, kad nakti ismiegotu be (.) ax.gif
Atsakyti
Mano pupyte 11men ir 2 sav. Vis dar maitinu, bet darosi kaip koks vampyriukas, tik tamsiu paros metu smile.gif)), labai keista, bet diena valgo tik koki syki ar du sykius i savaite... va nakti tai kas dien ir po 2-3-4-5 kartus...kazkaip keistai, bet tvarka cia ji reguliuoja. O maitinti ketinu tol kol nores. Man nera jokios bedos, kad piena valgo, dziaugiuosi kad valgo.
Atsakyti