Įkraunama...
Įkraunama...

Iki kokio amžiaus maitinote krūtimi

Maitinau iki 1,4 m pats atsisake
Atsakyti
taip jau gavosi, kad maitinau iki 4 men. jei butu gavesi maitinti toliau, tai buciau maitinusi ne ilgiau nei iki metu.
Atsakyti
Dieną ir naktį - iki 10-10,5 mėn
Tik naktį - iki 13 mėn. Po to pati kažkaip atsisakė. Vandenuką pasiūlydavau naktį, o buvo labai karšta ir gėrėsmile.gif
Atsakyti
Maitinau iki 1m10men,gal buciau dar maitinusi bet sustreikavo mano sveikata,esu be galo laiminga kad taip ilgai maitinau.... biggrin.gif
Atsakyti
Dičkį maitinau iki 1 metų 3 mėnesių, o mažę dar tebemaitinu (1m 4mėn).
QUOTE(shindi @ 2011 08 24, 18:48)
Na, gal ir naturalus poreikiai, taciau net gydytojai sako, kad ner butina taip jau iilgai maitinti... Mamai TIKRAI ner gerai taip ilgai, be to wink.gif

g.gif Kas yra taip ilgai? g.gif PSO rekomenduoja iki 2 metų ir ilgiau. Tai man jų pozicija reikšmingiau atrodo už kurio nors sovietinio gydytojo.
O iš kur čia tokios žinios, kad mamai negerai ilgas maitinimas? Šiaip jau kuo ilgiau maitinama, tuo mažesnė rizika krūties vėžiui, osteoporozei.
Vėžio profilaktika , Osteoporozės, diabeto .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anikute: 29 rugpjūčio 2011 - 09:18
Ir as dar maitinu (1.5m). Mum labai padeda uzmigti, vaikelis labai aktyvus ir pries miega negali nusiraminti, tik prie krutines aprima ir uzmiega. thumbup.gif
Atsakyti
Mano mazyliui 1metai ir beveik menuo,dar maitinu,diena kelis kartus,kai dantukai dygo tai tik pienu buvo gyvas,o nakti tai 2-3 kartus.Kartais galvoju,gal jau uztektu,bet ir vel pagalvoju,kad tas papas visagalis ir nuramina,ir uzmigdo,ir atsigeria,kai sirguliavo buvo ir maistas ir vaistas.Ziuresim kaip bus toliau,bet atsisveikinti su maitinimu pokolkas nevalia. wub.gif
Atsakyti
As vis dar maitinu, tik pries pietu miega ir nakti 2-3kartus, nes kitaip neuzmiega smile.gif Nors daug kas sako, kad laikas jau atpratinti g.gif Bet jis kitaip neuzmiega kaip tik su mano krutine rolleyes.gif Ciulptuko neciulpia is vis, is buteliuko negeria, tik is stiklines ar puodelio. Didelis galvosukis, kaip reikes atpratinti doh.gif g.gif
Atsakyti
matinau iki 9men
Atsakyti
Iki 1m 1mėn dieną ir naktį.
Atsakyti
Maitinau iki 1m. 7 men. Nutraukiau pati, nes jau ir vargino, ir nestuke.gif patapau..
Atsakyti
vyresneli maitinau iki 1,3 m, po to pats atsisake
antra suneli maitinau iki 2 m. ir pati nutraukiau nes norejau pailset pries kita nestuma
dukryte zadu maitint iki 2 m bet aisku priklausys ar ji nores mirksiukas.gif
Atsakyti