Įkraunama...
Įkraunama...

Iki kokio amžiaus maitinote krūtimi

QUOTE(padraika22 @ 2011 08 18, 17:18)
iki 1m maitinau. paskui pati nutraukiau. maciau kad sunui to nebereikia. o man ir negrazu kai vaikas jau laksto, sneka ir dar mamos papa ciulpia. esu macius ateina vaikis kokiu 3m pakelia mamai maike prie sveciu ir sako mama duok papa. dar yra buve, drauge pareina namo o namie as priziurejau jos vaika kuriam 3m tas pasidejo pagalve i lova atsigulo ir sako mama ateik na tipo atnesk man papa. slykstu!!!!!!!

Kaip gaila, kad naturalus vaiko poreikiai kazkam yra slykstu unsure.gif Na, zinoma, jei prie visu palaidine kilnoja, tai gal ir nekaip atrodo, bet kad slykstu doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Fairyland @ 2011 08 18, 19:14)
Kaip gaila, kad naturalus vaiko poreikiai kazkam yra slykstu unsure.gif

drinks_cheers.gif pritariu jums...
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2011 08 18, 17:18)
iki 1m maitinau. paskui pati nutraukiau. maciau kad sunui to nebereikia. o man ir negrazu kai vaikas jau laksto, sneka ir dar mamos papa ciulpia. esu macius ateina vaikis kokiu 3m pakelia mamai maike prie sveciu ir sako mama duok papa. dar yra buve, drauge pareina namo o namie as priziurejau jos vaika kuriam 3m tas pasidejo pagalve i lova atsigulo ir sako mama ateik na tipo atnesk man papa. slykstu!!!!!!!

O man negrazu, kai paaugliai keikiasi, kai zmones savo sunims leidzia visur palikineti kruveles. Vos ne prie namo laiptines, kai ruko laiptineje ar dar geriau tualete!!! Daug daugiau musu visuomene turi problemu smile.gif O tai, kad mazas vaikas praso mamos kruties, tai tik parodo jo rysi su mama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fairyland @ 2011 08 18, 19:14)
Kaip gaila, kad naturalus vaiko poreikiai kazkam yra slykstu unsure.gif

QUOTE(Ksesanko @ 2011 08 18, 23:57)
O man negrazu, kai paaugliai keikiasi, kai zmones savo sunims leidzia visur palikineti kruveles. Vos ne prie namo laiptines, kai ruko laiptineje ar dar geriau tualete!!!

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
mano mazei 1,7.. dar maitinu...
Atsakyti
Pirmąjį maitinau iki metų,nutraukiau ir po to taip gailėjau verysad.gif antrą norėčiau maitinti,kad ir iki dviejų,bet abejoju ar pavyks - po metų darban,o dar paskaitos.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Beža @ 2011 08 20, 18:35)
Pirmąjį maitinau iki metų,nutraukiau ir po to taip gailėjau  verysad.gif antrą norėčiau maitinti,kad ir iki dviejų,bet abejoju ar pavyks - po metų darban,o dar paskaitos.. doh.gif

Pavyks pavyks irnesakyk.gif 2 metu jau bevalgo dazniausiai tik ryte vakare, na, gal dar nakti. Taip kad netrykdys dirbti. As iseinu i darba, maze i darzeli, pienukas lieka ax.gif
Atsakyti
As saviškius matinau nepilnus 9mėnesius,nutraukiau,nes teko vartoti itin stiprius vaistus,nugaros isvaržos skausmams malšinti.
Mane irgi stebina tai,kad kažkas sugeba šlykštėtis vaiko poreikiu žysti krūtį.
Atsakyti
Maitinau iki 1,3 m. Kažkaip natūraliai gavosi baigti, o ir pati nelabai benorėjau, nes labai pradėjo vakarais išsidirbinėti, valandą vartydavosi vis patraukdamas, kol užmigdavo, o be (.)(.) užmiega per 10 min, ir naktim keltis nebereikia thumbup.gif Be to, pradėjo jau prie visų draskyti palaidinę zyzdamas, buvo dar viena paskata baigti maitinti ax.gif
Atsakyti
maitinau iki 13mėn., pats atsisakė, neįkiši biggrin.gif soskės irgi atsisakė visai neseniai thumbup.gif
Atsakyti
Na, gal ir naturalus poreikiai, taciau net gydytojai sako, kad ner butina taip jau iilgai maitinti... Mamai TIKRAI ner gerai taip ilgai, be to wink.gif
Atsakyti
As iki 1,3m.,mazaji maitinau,ir tai tik vakarais,nes ir pats nebenoredavo,issidirbinet pradejo biggrin.gif .Vyresni-tik 10men.,teko gultis i ligonine verysad.gif ,o grizus taip pat nesuprato,koki cia jam daikta siulau..jau prie buteliuko spejo per ta laika priprasti..
Atsakyti
QUOTE(shindi @ 2011 08 24, 18:48)
Na, gal ir naturalus poreikiai, taciau net gydytojai sako, kad ner butina taip jau iilgai maitinti... Mamai TIKRAI ner gerai taip ilgai, be to wink.gif

Siaip tai PSO labai aiskiai sako, kad pataria vaika maitint iki 2 metu arba kol pats atsisakys mirksiukas.gif 4u.gif Na bet is tikro sita tema ne apie tai ar gerai maitinti ilgiau ar trumpiau, o kiek jus maitinote ax.gif smile.gif
PS As iki 2.5 metu, bet dabar kartais pagalvoju , kad iki triju reikejo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fairyland: 25 rugpjūčio 2011 - 06:59