Įkraunama...
Įkraunama...

Iki kokio amžiaus maitinote krūtimi

pirmaja iki 3-4men, kazkur tame tarpe baigiau maitint, nebuvo patirties, ir noro taip dirbt toliau, sunkiai mums sekesi valgyt, o dabar dar maitinu, ir nujunkyt net nemanau, mums metukai blush2.gif
Atsakyti
Matinimas krutimi tai nuostabus rysys su vaiku. o be to-vaikui neatstos jokie misinukai mamytes pienelio. Maitinau savo princese iki 10 su puse menesio. tiesiog jau daug ka valge pati, tiek mesyte trinta, tiek darzoves, vaisius. savaime pas mus atejo laikas, kai pradejau diena neduoti, paskui tik vakare pries miega savo pienuko daviau, kad uzmigtu o paskui ir visai atsisakem.tiesa pasakius nenorejau per ilgia maitinti, nes man ne itin priimtina, kai vaikas jau didelis ir pats ropsciasi ant keliu, issitraukia kruti ir valgo-esu macius tokiu situaciju ir man tai jau nebe intymu ir artima, o tiesiog maistas. na, bet manau kiekviena mama zino geriausia kas tinka jos vaikui, ir jaucia kada krutinei pasakyti atia:)sekmes visoms;)
Atsakyti
Pirmaja maitinau iki 10 men,nes pradejau lauktis kito leliuko,todel maniau,kad bus geriausiai nutraukti.
Atsakyti
Maitinau savo zioga iki metu ir triju menesiu. Nutraukiau, nes pasirode laikas, o po to gailejausi. Taciau mazas nejaute diskomforto, puikiai jautesi, visiskai neisgyveno. Jis ne is tu vaiku, kad mama negali prie jo rengtis ar pan. Labai ramiai viskas nutruko.
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2010 10 01, 18:41)
Ir man buvo tas pats, vargom 1,5mėn. Tad užaugo mišinelių vaikiukas smile.gif

as taip pat tik 2men maitinau... nenoriu ne prisimint doh.gif
Atsakyti
4u.gif Maitinau 14 men ir mažoji atsisake nes pastojau ir tapo neskanus pienelis
Atsakyti
sūnų maitinau iki 10 mėn. dukrytę - jau beveik 6 mėnesius, jau norėčiau baigti, bet taip gaila iš mažiukės papulį atimt verysad.gif
Atsakyti
iki 11 mėnesių, nes mažyliui tai jau buvo pasidaręs labiau žaidimas nei valgymas, pradėdavo valgyti ir atsirasdavo įdomesnės veiklos jam , pradėjo vienas vaikščioti tai nenulaikydavai vienoj vietoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mildukasmua @ 2011 06 14, 15:24)
as taip pat tik 2men maitinau... nenoriu ne prisimint  doh.gif

Taip pat maitinau trumpai. Mamos kurios nesusidure su dideliais sunkumais to nesupras, nes dazniausiai net nezino svetimos situacijos kas, kaip ir kodel, o tik ir sneka kad zindymas malonumas, kad kai kurios net bijo rasyti jog trumpai maitino ar nemaitino, tarsi cia nusikaltimas kazkoks doh.gif
Atsakyti
sunu maitinau iki 11menesiu, dukrytei dabar 1m4men- vis dar maitinu, MP gauna vakare ir ryte biggrin.gif jokiu bliusku plesymu, reikalavimu dienomis smile.gif aplinkiniams netrukdom visiskai, tad manau iki 2metuku tikrai situo dziaugsimes, jei viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
Mums greitai 1 m 3 men. Maitinsiu tol,kol nores maziukas smile.gif
Is tikruju,niekad negalvojau,kad jausiu tokia reakcija is aplinkos...Kai pasakau,kad maitinu..tai tokia buna reakcija,lyg vaikui ne 1 m o 18 metu...pasijuntu,kad elgiuosi nenormaliai...siek tiek liudina poziuris, kad maksimalus maitinimo laikotarpis iki metu, o jau virs- kazkas tokio ... tiesiog dabar vengiu kalbeti apie tai... man svarbiausia- kaip geriau mano meskiukui wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Duniu: 26 birželio 2011 - 17:56
QUOTE(Duniu @ 2011 06 26, 18:56)
Mums  greitai 1 m 3 men. Maitinsiu tol,kol nores maziukas smile.gif
Is tikruju,niekad negalvojau,kad jausiu tokia reakcija is aplinkos...Kai pasakau,kad maitinu..tai tokia buna reakcija,lyg vaikui ne 1 m o 18 metu...pasijuntu,kad elgiuosi nenormaliai...siek tiek liudina poziuris, kad maksimalus maitinimo laikotarpis iki metu, o jau virs- kazkas tokio ... tiesiog dabar vengiu kalbeti apie tai... man svarbiausia- kaip geriau mano meskiukui wub.gif

drinks_cheers.gif
Mano suneliui ne uz kalnu 1,5 m ir vis dar maitinu. Susilaukiu visokiu nuomoniu, i kurias nekreipiu visai demesio.
Nes zinau, kad mano vaikas gauna daug daugiau, nei tie vaikuciai, is kuriu anksti ateme mamos pienuka.
Atsakyti