Įkraunama...
Įkraunama...

Iki kokio amžiaus maitinote krūtimi

Pirmaji berniuka maitinau neilgai vos 4 men - sumazejo tuo tarpu pienelio ir bachurui negana pasidare ir tada didelis triuksmas!!!!!!! doh.gif ! jam norejosi daug ir iskart o va butu dazniau pazindes ir po 2 ar 3 dienu vel butu pienuko normaliai mirksiukas.gif tai tada teko bekt ir ieskot kazka panasaus i mamytes pieneli . ojojoj kiek misineliu su vyru pripirkom ir sosyciu isbandem kol mazyliui pagaliau viskas tiko biggrin.gif o stai antra berniuka ir dabar dar maitinu MP ( jam 1m ir 5 men) clap.gif nes jis jau nuo gimimo visiskai kitokio charakterio nuo broliuko- kaip diena ir naktis smile.gif jam uztenka ir po nedaug bet daznai jei buna tokiu dienu kai pienuko maziau turiu smile.gif na kas apie maitinima tai savo maziausiam pradejau jau nuo 6 men duoti kosytes nes jau pienelio kaip ir neuzteko kad sotus butu 4u.gif matinu ir nakti po 2 ar 3 kartus, man nesunku nes miegam kartu wub.gif o dienos metu tai kadangi maitinu kas kazkur 3 val kosytem , tai pries kosyte visada atsigeria mano pienuko 4u.gif
Atsakyti
Pirmąjį maitinau iki 1m.3mėn., pagrandukei jau irgi pradedu mažinti maitinimus, mums metukai ir mėnuo dabar smile.gif
Atsakyti
Mums irgi jau 1 metukai ir 1 menesiukas, bet vis dar valgome MP. Is pradziu buvau nusprendusi maitinti iki 1 metuku. Bet kazkaip niekaip neprisiruosiu baigti to maitinimo..gaila savo vaikiuko - na jam tas papas tai kazkas tooookio. Jau kokia sypsena 'islauzia' pamates papa:) tai nzn kaip cia bus .. jauciu busiu is tu mamu kurios maitina vaikiukus iki 2 metuku wub.gif
Atsakyti
As taip pat manau, kad anksciau nei sueis du metai, nepavyks nutraukt. ax.gif . Dabar mazyliui 1m 7men. Jauciu taip pat dideli aplinkiniu spaudima nutraukti. Pati noreciau vaika nujunkyt, bet nenoriu jam daug streso suteikt, galvoju, kaip cia dabar reiks padaryt, greiciausiai teks kuriam laikui palikt miegot su teciu g.gif (nes maitinu tik pries miega ir miego metu).
Atsakyti
va tas ir pikciausia,kad aplinkiniai kisasis, kad tik gericiau nujunkint mums 1m 2 men maitinu tik nakti. visu nuomone iki vienu 1 tai jau labai ilgai, o virs tai jau kazkas nenormalaus
Atsakyti
O as noreciau nebemaitint, na, kelione po savaites... Bijau uzmaitint, pati ko nors uzsivalgius siltuose krastuose... mums jau 1,3m, manau pats laikas butu nutraukt...
Atsakyti
Pana 6 men, berniuka iki beveik 2m 4u.gif
Atsakyti
Saviski maitinau tik iki metuku, kategoriskai pats atsisakinejo kruties nuo 9 menesiu, pykdavo kai duodavau ir t.t. kovojom iki metu ir nebeistveriau, nutraukiau... verysad.gif Tikiuosi antra leliuka iseis ismaitinti daug ilgiau ax.gif
Atsakyti
iki 11 mėnesių 4u.gif
Atsakyti
Sūnų iki 9 mėn., dukrytę iki 1.7 metų smile.gif
Atsakyti
Pirmąją dukrą maitinau tik mėnesį ir labai gailiuosi, kad nesiryžau tęsti..Antrąją - iki metų ir trijų mėnesių.. ax.gif
Atsakyti
Maitinau iki 11mėn.Paskiau vaikas jau pats atsisakė.Nors iš pradžių buvau nutarusi maitinti iki 1 metų. ax.gif
Atsakyti