Įkraunama...
Įkraunama...

Iki kokio amžiaus maitinote krūtimi

QUOTE(anastasssija @ 2011 04 18, 21:43)
nesuprantu mamyciu kurios Lietuvoje 2 metus turi vaiko atostogu ir po 1m maitinimo nusprendzia gana g.gif  taigi vaikuciui pieniuko labai reikia, nei tiek kad atsigerti kiek prie mamos nusiraminti,prisiglausti reikia rolleyes.gif  paskaitykit straipsniu kokia itaka vaiko intelektui daro ax.gif  juk ka duodi dabar, liks visam gyvenimui wub.gif

QUOTE(Nekantruolė @ 2011 04 28, 13:13)
Man baisiausia, kai mamos nusprendžia vaikus maitinti pvz. iki vasaros, nes nori ir alaus atsigerti ar panašiai. Labai mane erzindavo tos draugės, kurios išmaitino savo vaikus tik viena mėn. arba visai jų nemaitino ir kas kart kai tik mane sutikdavo vis man aiškindavo kodėl aš taip ilgai maitinu.
Nelabai suprantu, kodėl mama turi nustoti vaikui duoti tai, ką gali duoti geriausiai savo pieną. Juk tai bendravimas su vaiku, vienas prie kito prisiglaudimas.

Labai pritariu abiem mamytėm 4u.gif
Aš maitinau kol pastojau su antruoju mažyliu, gaila, kad taip trumpai, iki 1 m. 1 mėn. maždaug, antrąjį planuoju ilgiau ax.gif
Atsakyti
o as pienelio turejau,tik viena menesi,o po to dingo visiskai,net verkiau,kad negalejau savo mazyles maitinti savo pienu verysad.gif
Atsakyti
Maitinau iki metu 7 men. smile.gif
Atsakyti
iki metu 3 menesiu smile.gif Siaip as manau, kad iki metu tai yra privaloma maitinti, o paskui jau kaip kam. Bet tikrai zaviuosi tomis kurios ir iki 2 metu maitina!!! 4u.gif
Atsakyti
Visada buvau nuostatos, kad, jeigu galesiu, maitinsiu iki metuku, o jeigu mazoji nores, tai ir ilgiau. Baigiau maitinti likus porai savaiciu iki pirmojo gimtadienio, nes mazoji eme nebesikelti naktimis valgyti, vakare pameginau duoti misinuko, o dar kuri laika savo pienuku maitinau rytais. Bet po keleto dienu, mano mergaite visiskai atsisake kruties, nors iki to laiko buteliuko visiskai nepripazindavo. Po to laiko, kai ememe maitinti tik misinuku, dar keleta kartu maitinau krutimi, nes salia pabudusi mano pupa nusprende pazaisti biggrin.gif ir dabar kartais taip pokstauja - ima kruti, paleidzia ir juokiasi biggrin.gif Taip atsisakeme (.)(.) - labai naturaliai ir neskausmingai, nekankinant, neatimant ir neskriaudziant vaiko smile.gif
Atsakyti
Jo, man baisu, kai vaika virkdo ir neduoda to, kas jam priklauso. Mes po truputi, neskausmingai perejome prie vieno maitinimo pries naktini miegeli, o paskui jau ir baigesi pienukas. mazyle pati viena vakara patrauke, atlose rankytes ir sako "neja". Taip irgi neskausmingai baigesi. Net gaila. Kita vaika ilgiau maitinsiu!
Atsakyti
sūnų- iki 2m 10 mėn, dukrytę tebemaitinu, jai dabar 1m 9 mėn cool.gif
Atsakyti
Pirmaji iki 11men.antraji iki 4men..treciaji iki 4men,irgi verysad.gif nors labai norejosi ilgaiu bet verysad.gif
Atsakyti
as savo maziuka maitinau puse metuku smile.gif uztat naktimis tai jauciausi tikra karvute viskas upepis tekejo ax.gif
Atsakyti
Vyresnėlį maitinau tik 5 mėnesius - pasibaigė pienelis unsure.gif Antrajam 13 mėnesių, dar prieš naktinį miegelį gauna paskanaut smile.gif
Atsakyti
Is pradziu maniau, kad maitinsiu iki metu, bet taip gavosi, kad maitinu dar dabar. Diena atsisake pati, o nakti dar labai nori, tai ir gauna smile.gif
Atsakyti
Pirmaji savo klecka maitinau iki metuku, tikiuosi ir antraja tiek ismaitinsiu 4u.gif
Atsakyti