QUOTE(anastasssija @ 2011 04 18, 21:43)
nesuprantu mamyciu kurios Lietuvoje 2 metus turi vaiko atostogu ir po 1m maitinimo nusprendzia gana taigi vaikuciui pieniuko labai reikia, nei tiek kad atsigerti kiek prie mamos nusiraminti,prisiglausti reikia paskaitykit straipsniu kokia itaka vaiko intelektui daro juk ka duodi dabar, liks visam gyvenimui
QUOTE(Nekantruolė @ 2011 04 28, 13:13)
Man baisiausia, kai mamos nusprendžia vaikus maitinti pvz. iki vasaros, nes nori ir alaus atsigerti ar panašiai. Labai mane erzindavo tos draugės, kurios išmaitino savo vaikus tik viena mėn. arba visai jų nemaitino ir kas kart kai tik mane sutikdavo vis man aiškindavo kodėl aš taip ilgai maitinu.
Nelabai suprantu, kodėl mama turi nustoti vaikui duoti tai, ką gali duoti geriausiai savo pieną. Juk tai bendravimas su vaiku, vienas prie kito prisiglaudimas.
Nelabai suprantu, kodėl mama turi nustoti vaikui duoti tai, ką gali duoti geriausiai savo pieną. Juk tai bendravimas su vaiku, vienas prie kito prisiglaudimas.
Labai pritariu abiem mamytėm
Aš maitinau kol pastojau su antruoju mažyliu, gaila, kad taip trumpai, iki 1 m. 1 mėn. maždaug, antrąjį planuoju ilgiau