Įkraunama...
Įkraunama...

Iki kokio amžiaus maitinote krūtimi

Mainau iki 12 men, ir buciau dar maitinus,teko nutraukti del mano ligos, buvo be galo gaila mazyles, bet dziaugiuosi kad ir tiek laiko mums pavyko pasidziaugti MP
Atsakyti
iki 18men. wub.gif
Atsakyti
Labai gaila, bet nuo gimimo mums MP neuzteko, tai pirma menesi pilnai pati ismaitinau, o kitus 2 jau primaitindavau...
Atsakyti
2 m. ir 2 mėn.
Atsakyti
Iki 10 mėn
Atsakyti
dar iki siol valgom pries miega thumbup.gif nakti nebe schmoll.gif
nesuprantu mamyciu kurios Lietuvoje 2 metus turi vaiko atostogu ir po 1m maitinimo nusprendzia gana g.gif taigi vaikuciui pieniuko labai reikia, nei tiek kad atsigerti kiek prie mamos nusiraminti,prisiglausti reikia rolleyes.gif paskaitykit straipsniu kokia itaka vaiko intelektui daro ax.gif juk ka duodi dabar, liks visam gyvenimui wub.gif
Atsakyti
Aš maitinau iki 1 metų ir 4 mėn.
Man baisiausia, kai mamos nusprendžia vaikus maitinti pvz. iki vasaros, nes nori ir alaus atsigerti ar panašiai. Labai mane erzindavo tos draugės, kurios išmaitino savo vaikus tik viena mėn. arba visai jų nemaitino ir kas kart kai tik mane sutikdavo vis man aiškindavo kodėl aš taip ilgai maitinu.
Nelabai suprantu, kodėl mama turi nustoti vaikui duoti tai, ką gali duoti geriausiai savo pieną. Juk tai bendravimas su vaiku, vienas prie kito prisiglaudimas.
Atsakyti
Sūnų maitinau iki 1 m. 7 mėn., dukrytei 1 m. ir 5 mėn.-vis tebemaitinu. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(anastasssija @ 2011 04 18, 22:43)
dar iki siol valgom pries miega thumbup.gif  nakti nebe schmoll.gif 
nesuprantu mamyciu kurios Lietuvoje 2 metus turi vaiko atostogu ir po 1m maitinimo nusprendzia gana g.gif  taigi vaikuciui pieniuko labai reikia, nei tiek kad atsigerti kiek prie mamos nusiraminti,prisiglausti reikia rolleyes.gif  paskaitykit straipsniu kokia itaka vaiko intelektui daro ax.gif  juk ka duodi dabar, liks visam gyvenimui wub.gif

O Jus tikite viskuo, kas rasoma straipsniuose g.gif Kiekviena mama jaucia, ko jos vaikuciui reikia, turiu pvz, kur mamos maitino iki 3 metu ir daugiau, bet vaikai sirgo daug dazniau negu maitinami misinuku....taip, kad sunku cia pasakyti, kaip yra is tikruju, nuraminti galima ir priglaudus, galva paglostyti ir t.t.
Atsakyti
agne_ja, netikiuo viskuo ka raso, matau is savo vaiko, sutinku kad mama zino kas jos vaikui geriausia, bet tada kodel taip skuba atimti tai kas geriausia g.gif mano vaikutis ir daznai serga, ypac ziema , vasara dar pusetinai. cia jau kiekvienas vaikutis kaip suredytas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_ja @ 2011 04 29, 17:37)
O Jus tikite viskuo, kas rasoma straipsniuose g.gif  Kiekviena mama jaucia, ko jos vaikuciui reikia, turiu pvz, kur mamos maitino iki 3 metu ir daugiau, bet vaikai sirgo daug dazniau negu maitinami misinuku....taip, kad sunku cia pasakyti, kaip yra is tikruju, nuraminti galima ir priglaudus, galva paglostyti ir t.t.

Be to - niekas negali pasakyti, kaip tam vaikiukui būtų, jei mama jo nemaitintų... gal sirgtų trigubai daugiau... Maniškiai ir neaišku, ar nuo to kad maitinau, ar šiaip, bet ligų buvo mažai...

Taip pat pažįstu mamą, kuri maitino mišinukais ir ką - vaikučiui didžiausios alergijos, jau nebežino ką daryt...

Kiekvienas esam su savom problemom - taip ir vaikai - kiekvienam savo... Bet man atrodo viena - niekas nepakeis MP - nes tai natūralus, gamtos pritaikytas produktas. Juk jei sakom, kad kiekviena mama žino kas jos vaikui geriausia... Tai negi abejojame, kad mūsų organizmas nežino kas geriausia vaikui, kurį 9 mėn. nešiojo? nestuke.gif

Ir manau, jei mama vidumi jaučia, kad nebereikia maitinti, tas teisinga - galbūt nuojauta taip sako... Bet jei mama nusprendžia, kad tai tik jai nebepatogu... Kai vaikui dar nė metukų nėra... Nežinau, ar tai teisinga jos vaikiuko atžvilgiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapelokė: 29 balandžio 2011 - 19:21
As maitiau dukryte 13 menesiu.Persalimo ligu, virusiuku neturejome.Visi turejome Noro virusa, dukrytei buvo lengviausia ( jau nebemaitinau pora savaiciu), gulejome ligonineje 2 savaites nieko "nepasigavome". KOl nezinojau kur musu bedos spjaudziau ant MP,kad ispustas reikalas blush2.gif
Atsakyti