Pirmaji maitinau vos 2 men.
Antraja - iki 1m ir 1men. Naktimis keldavosi n kartu, kol maitnau.
pirmaji maitinau gal 2sav.Dukra 1metus ir 27 dienas.
As savo mazyte krutimi maitinau neilgai visai tik vos men.ko tik nebandziau kad pienukas nedigtu kad jo tdaugetu bet niekas nepadejo,tai pradejau maitinti misinuku ir tik tarpais duoti savo pienuko,bet uz tai nuo 2men,kai vien misinuku pradejau maitinti mano mergyte visa nakti ismiegodavo,tai maytei irgi prasidejo pasaka,dedavom i aki kartu
QUOTE(Aurelij4 @ 2011 03 31, 13:35)
Antraja - iki 1m ir 1men. Naktimis keldavosi n kartu, kol maitnau.
ir as tiek pat 1m. 1 men. irgi keldavosi naktimis, ale veliau kazkaip abipusiu susitarimu ir baigeme, kazkaip net nepajutau kaip nebelipo prie papo, o as taip bijojau, kad reiks ilgai atpratineti ji, bet vaat pats vyriskai nusprende kad jau gana cia uz mamos papo laikytis
2 metus ir 2 dienas
Vis dar....
Maziuka maitinau iki 11,5 men.
Iki 6 mėn., o nuo 1,5 mėn. valgė mišriai.
QUOTE(ausmare @ 2011 04 07, 13:26)
iki 3 metu...kariavom juodai....kol pats sarmatos nepajuto...niekas nepadejo.....nei pipirai, nei aistri paprika.....dabar antram sunui 7 men -tas zymiai smalsesnis maistui nei pirmagimis.....tikiuosi pavyks lengviau susitarti
mes kol kas nekariaujam ,bet papulis didziausias draugas. gal nereiks pipiru
Dėl maitinimo tai prisiminiau vieną tikrą istoriją. Mano pažįstamą savo vaiką maitina berods iki dabar. O jos mergaitei po mėnesio 4metukai. Tai prieš kelis metus jau vedė taisyt pieninių dantukų, nes buvo problemos...Stomotologai minėjo, kad tai paseka ilgo žindymo...
Aš ne stomotologė, tad negaliu taip teigti, bet...reiktų manau susimąstyt.
Saviškę maitinau iki 1m.5mėn. ir labai tuo džiaugiuosi.
Aš ne stomotologė, tad negaliu taip teigti, bet...reiktų manau susimąstyt.
Saviškę maitinau iki 1m.5mėn. ir labai tuo džiaugiuosi.