Įkraunama...
Įkraunama...

Iki kokio amžiaus maitinote krūtimi

Pirmuosius vaikalius maitinau po menesi, uztat dabar tikiuosi, kiek turesiu, tiek maitinsiu.
Atsakyti
I-aji maitinau iki 1m 2men, buvo like tik maitinti pries miegeli, taigi viena vakara nebedaviau ir kita vaikas jau pats nebeprase . II-ajam siuo metu 8 menesiai ir sekmingai maitinu smile.gif manau iki metu maitinti reikia, o po to priklauso nuo vaikiuko ir pacios mamytes noro
Atsakyti
dukryte maitinau iki 10 menesiu ir buciau dar maitinusi toliau(planavau bent iki 1.5 m- -2 metuku maitinti) taciau suzinojau kad vel laukiuosi tad teko nutraukti maitinima, del to labai isgyvenau pirmas dienas nes dukryte toliau norejo zysti ir man buvo be galo skaudu kad negaliu to daryti verysad.gif
Atsakyti
Savo pipira maitinau iki 1m 2sav smile.gif
Atsakyti
maitinau savo dukryte iki 1 metu( nutrauktu pienu, nes nenorejo zisti kruties, pradejau maitinti nuo 2 savaiciu ir taip nusitraukinejau iki 1 metu).
Atsakyti
Sveikos,

Aš savo jaunėlę maitinau iki 2 m. 6 mėn. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(inetukea @ 2011 03 26, 17:19)
dukryte maitinau iki 10 menesiu ir buciau dar maitinusi toliau(planavau bent iki 1.5 m- -2 metuku maitinti) taciau suzinojau kad vel laukiuosi tad teko nutraukti maitinima, del to labai isgyvenau pirmas dienas nes dukryte toliau norejo zysti ir man buvo be galo skaudu kad negaliu to daryti verysad.gif

Aš laukdamasi kito dar maitindavau iki septinto - aštunto mėn. Vėliau radau nuomonių, kad tikrai nereikia nutraukti maitinimo, ir pagimdžius net du vaikiukus galima maitinti. Gaila, nežinojau anksčiau biggrin.gif , nes tikrai buvo labai sunku baigti maitinti verysad.gif
Atsakyti
aš saviškį maitinau iki kokių 1 m 11 mėn gal. nuo 1 m amžiaus MP buvo likęs tik prieš miegą ir naktį (protingi žmonės rašo, kad nuo 6 mėn amžiaus vaiko naktim maitint nebereikia, bet aš, kvailelė, nesugalvojau, kaip jį atpratint). Maitinimas suintensyvėdavo papuolus į ligoninę doh.gif Buvo laikas kai 1,5 m keldavos vos ne kas 1,5-2 val naktį (košmaras, aišku. bet tai suverčiau ligoninei, vaikas nusilpęs ir pan..). Bet išgyvenau ir tai doh.gif
Paskui, aišku, aš pastebėjau, kad tas pienelis jam daugiau psichologinis poreikis. Be to, gal dantys pradėjo paskutiniai dygt ar kas, kad pradėjo skaudžiai žysti, tai pasakiau, kad man skauda. wub.gif tai pazirzė truputį, kitą vakarą ir prisiglaudęs prie krūties paverkšleno ir vsio drinks_cheers.gif tiesa, kurį laiką negalėjau vilktis tų naktinių marškinių, nes kai po savaitės su jais pamatė, vėl reikalavo pieno ax.gif teko aiškint, kad pienelio nebėra jau, doh.gif bet labai ramiai viskas baigės mirksiukas.gif
Atsakyti
maitinau abu iki 1.2 metu.
manau pats tas.
iki tol keldavosi naktimis po 3-4 kartus, nemaciau reikalo del to kazka daryti.
paskui nusprendziau nemaitinti diena, o paskui ir diena.
Atsakyti
Mes dar maitinames, tikiuosi pati atsisakys,jau noretusi ir sesute ar broliuka planuot biggrin.gif
Atsakyti
iki 8men. atsisake pats, uciau dar maitinus,bet nebeeme... Naktim duodavau pati specialiai, kad turet dar, kad nedingtu...Bet kai eme ir naktim suktis nuo kruties,, dienomis kandziot, o ne valgyt, nebeprievartavau...manau pagrindiniai svarbiausi menesiai ismaitinti smile.gif o misinuka prikalbinau siaip ne taip gert prie miega smile.gif smile.gif)
Atsakyti
Maitinau iki 8 menesiu, paskui pati atsisake. Buciau norejusi maitinti iki metu, bet nebeeme ir viskas. Dar kelias savaites nusitraukinejau, tikedamasi, kad vel prades imti, bet deja...
Atsakyti
QUOTE(margaritav @ 2011 03 30, 22:52)
Maitinau iki 8 menesiu, paskui pati atsisake. Buciau norejusi maitinti iki metu, bet nebeeme ir viskas. Dar kelias savaites nusitraukinejau, tikedamasi, kad vel prades imti, bet deja...

identiska situacija lotuliukas.gif
Atsakyti