Įkraunama...
Įkraunama...

Iki kokio amžiaus maitinote krūtimi

Savo mažylį maitinau iki 10mėn., būčiau maitinus bent iki metukų, tačiau maitinimas virto kančia ne tik man, bet ir mano mažiui. Norint pamaintinti turėdavau krūtinę spausti iki pamėlynavimo, mažiukaas nervuodavosi, nedavalgydavo, todėl nusprendžiau duoti mišinuką, mažylis puikiai jį priėmė ir net neprašė daugiau MP. Mano nuomone, jeigu yra pienelio maitinti iki metukų yra idealu, na o vėliau kai vaikiukas jau gauna viską iš normalaus maisto tikrai galima duoti ir mišinį. Asmeniškai mano pyplys turi gerą imunitetą ir dar nuo gimimo nesirgo, o mišinuką, jeigu nepasikeis finansinės galimybės, tikrai duosiu iki 3 metukų,kaip medikai rekomenduoja.Bet čia tik mano asmeninė nuomonė 4u.gif
Atsakyti
26 mėnesių.
Atsakyti
maniškiui beveik 2 m ir 3 mėn. ir vis dar draugaujam su papuku wub.gif
Atsakyti
iki 1m 4mėn
Atsakyti
Iki 19.5 men.
Atsakyti
dukryte iki metukų 4u.gif
Atsakyti
Labai gaila,bet tik 3 mėn. verysad.gif
Atsakyti
mes pupsinam iki siol mum 2,4 m, o dar is sesute 2 men, tai abi graziai pasidalindamos ir papinasi doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
iki 1 metuku thumbup.gif
Atsakyti
maitinau mazdaug iki 8men,bet misinuka jau geriam ir nuo poros menesiu,nes mp tiesiog neuzteko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mute-liutuke @ 2011 02 27, 20:38)
mes pupsinam iki siol mum 2,4 m, o dar is sesute 2 men, tai abi graziai pasidalindamos ir papinasi doh.gif  lotuliukas.gif

Iškilo klausimuks blush2.gif
O tai, kaip supratau, antrojo vaikelio laukiantis maitinot iki pat antrosios gimdymo? g.gif Nes esu girdėjus, kad daktarai rekomenduoja iki 12sav berods galima pirmąjį maitinti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(mulka5 @ 2011 02 28, 21:02)
Iškilo klausimuks  blush2.gif
O tai, kaip supratau, antrojo vaikelio laukiantis maitinot iki pat antrosios gimdymo?  g.gif  Nes esu girdėjus, kad daktarai rekomenduoja iki 12sav berods galima pirmąjį maitinti. g.gif

Aha...idomu. Pati maitinima nutraukiau, kai buvo 1,1m.
Atsakyti