Įkraunama...
Įkraunama...

Iki kokio amžiaus maitinote krūtimi

MAITINAU 11 MĖN. IR LABAI LIŪDNA BUVO KAI PIENUKAS BAIGĖSI verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(giedrulka @ 2011 02 18, 22:03)
Teko man ligonineje gulet su 9 men. vaiku, roto virusas buvo. Vargselis reanimacijoj gulejo. Tai jis tik mano piena galejo suvirskinti ir neisvemdavo. Ir atsirado gi tokia viena sesele, kuri pareiske, kad bjauru ziuret, kai toks didelis vaikas zinda.  blink.gif

BŪČIAU TIKRAI PASAKIUS, KAD MAN BJAURU ŽIŪRĖTI KAI TOKIOS SESELĖS LIGONINĖJE DIRBA doh.gif
Atsakyti
Pirmaji maitinau keturis menesius, antra- 1m 3 men. Trecia tikiuosi maitinti dar ilgiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas mamytes 4u.gif
kaip dziaugiuosi, kad aptikau sita tema smile.gif paskaiciau cia viska ir nusiraminau smile.gif mano sunui jau metukai ir du menesiai ir dar nebuvo tokios nakties, kad ismiegotume neprabude. Buna keliames vos viena ar du kartus o buna prasibunda ir n kartu - maziukas susiranda papuli ir po minuteles kitos jau toliau pucia i aki smile.gif o ir kitokio nusiraminimo nakti nei papukas kazkaip neradau - nei supimas, nei glostymas, o jei siulau atsigerti isvis supyksta... tikrai nera lengva sitaip budinetis, bet juk del savo maziuku darom viska smile.gif
O MP planuoju maitinti tol kol pats nuspres, kad jau gana smile.gif o kai sako, kad mano vaikas jau per didelis MP valgti tiesiog negirdziu arba sakau, kac cia ne ju reikalas schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
1m ir beveik 2 men.
Atsakyti
Pirmaji maitinau vos 1,5menesio, o antraja beveik 4menesius.

Istorija: 2-metinukas ciupdavo mamai uz maikes, megztinio, ties krutine ir plesdavo, sakydavo noriu... (mama maitino savo pieneliu),nesvarbu kur budavo, PC, prie sveciu, namie, mieste.. na man tikrai nera grazu, kai maitinimas krutimi tampa daugiau iprociu vaikui, problema, nei malonumu. Juk vaikas pilnai pasisavina visas jam reikalingas medziagas nuo 6men, is primaitinamo maisto.
Mano nuomone, tai daugiau noras "tureti vaika salia saves" is mamyciu puses, o vaikui tai tampa daugiau maziau iprotis nei reikalingumas smile.gif
Nesupykit, kad cia taip issisakiau, cia tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(XVXVX @ 2011 02 19, 18:47)
na man tikrai nera grazu, kai

Nesupykit, kad cia taip issisakiau, cia tik mano nuomone 4u.gif

Nesupyksim, ale kas kam gražu, o kas ne- tai visiškai jokios reikšmės neturi ax.gif Vaikus žindome ne tam, kad kitiems žmonėms tai būtų gražu rolleyes.gif Priežasčių tam yra kur kas svaresnių mirksiukas.gif
Atsakyti
Nei vienas vaikas nei tampe, nei plese. O su dvieju metu vaiku jau si ta ir susitarti galima, ir demesi kitur nukreipti. Zodziu, tai kad vaikas nelaiku ir nevietoj reikalaus ir tampys, tai dar netaisykle. Nera reikalo to bijoti. Butent tuos iprocius galima ir sau naudinga linkme pakreipt. Galima palaipsniui ipratinti valgyti pusryciams, pries pietu ir naktini miega. Ir nieko tas vaikiuks nebereikalauja viesose vietose.
Yra ir bjauresniu iprociu, pvz., kai vaikas vidury gatves ar pardes krenta ir rekia iki pamelynavimo ko nors nenupirkus. Arba kai su zinduku vaiksto vos ne iki 5 metu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedrulka: 20 vasario 2011 - 09:21
Vienos nemaitinau sad.gif 3 savaitės, manau, nesiskaito, kaip maitinimas..
O kitą iki 1,4 mėn. Daug turėjau pradžioj vargelio.. ir tikrai drąsiai galiu pasakyt: MAITINTI GALI VISOS, tik vienoms reikia labai prie to padirbėti ( ne norėti, o padirbėti ) o kitoms lengvai viskas sekasi.

Atsakyti
QUOTE(-Tynka- @ 2011 02 20, 02:44)
Priežasčių tam yra kur kas svaresnių  mirksiukas.gif

As tada paklausiu, kokios tos svaresnes priezastys maitinti metinuka ar net vyresni?? Ka jis tokio naudingo gauna is mamos pieno, ko jau negali gauti is normalaus maisto? juk jau pilnai tokio amziaus vaikai valgo viska g.gif As nekalbu apie lelius iki metu.
Atsakyti
maitinau iki metuku ir poros savaiciu. bet ji pas mus nebuvo entuziastinga pieno valgytoja nuo pirmos dienos. antra maitinciau tiek pat, gal net biski ilgiau.
Atsakyti
QUOTE(XVXVX @ 2011 02 20, 06:34)
Ka jis tokio naudingo gauna is mamos pieno, ko jau negali gauti is normalaus maisto?

Komforto, saugumo, nusiraminimo, artumo, pasitikėjimo jausmą... MP nėra vien tik maistas (nors ir labai geras maistas, ir tikrai geresnis už kitų gyvūnų pieną, kuris nėra subalansuotas žmogaus skrandžiui).
Suėjus metams, pasikeičia tik tai, kad vaikas ima valgyti daugiau įvairaus maisto, tad MP nebėra pagrindinis jo gyvybės šaltinis smile.gif O visi keti geri dalykai išlieka kaip buvę...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Tynka-: 23 vasario 2011 - 04:23
Pirmąją dukrytę maitinau iki 1m9mėn, pati atsisake, kai atėjo laikas. Šįkart irgi taip darysiu - tiek, kiek reikės.
Atsakyti