kaip jums pavydziu, kad galejote maitinti, o man del stresines padeties pieno is vis nebuvo
Matyt lengviausia nutraukti MP iki kokiu 9men kol vaikelis nieko dar nesupranta (taip mano drauges kelios padare).O as dar maitinu irgi, dukriukui 1,7metuko, naktim irgi blogai miega prabudineja tai uzmiega ti su papu burnoje, pietu miegas irgi ti su krutim. Ech ir gera darai vaikeliui ir siek tiek sunku sau. Negali nei dienai nei nakciai kur palikti jei reikia pvz.i draugu vestuves ) Labai mazai sulciu ar arbateliu ir mano geria, kokiu 50ml per diena,o va drauge sake,kad jos tokio pat amziau apie 3lt isgria,negaliu patiketi!!! na slapimo tyrimas rode,kad truksta skysciu,bet negaliu jos priversti gerti (( Bandysim dienos pieneli uzbaigti gerti,tada liks naktinis 3-5 kartai
Sunu maitinau iki 10 men, dukryte beveik iki metu.Nereikejo net mazinti, patys atsisake pienuko. Be ir viskas, teko misinuko duot.
didziaja maitinau iki 3 men. del nepatyrimo ir nezinojimo, o maze iki 8 su trupuciu mazoji beje pati atsisake (.)(.)
Aš abudu maitinaiu iki 11 mėnesių,pirmasis pats atsisakė,o su mažiuku mažindavau po vieną maitinimą,kol galop liko tik vakarinis ir visa naktis ,bet,mano nuostabai,lengvai atpratom ir nuo naktinio valgymo
Maniškiui 11mėn. su trupučiu, bet jau seniai dienomis pieno nesiprašom, bet naktį nesikuklinam 2-3kartai kasdienybė... o jau reiktų galvot, kaip pamažint ir likt tik su vakariniu, kurį irgi mėginsim tuoj keist į karvutės pienuką
QUOTE(bebenčiukė @ 2011 02 07, 09:54)
Ir nuo ko čia gali būti stresai? Kai nenori ar tingi maitinti, tai viską nurašo stresams, pieno nebuvimas, ir pan.
Oi oi, kokios mes kategoriškos. Nei žinot situacijos, nei ką ir tokie pareiškimai
QUOTE(linluka @ 2011 02 07, 10:24)
Oi oi, kokios mes kategoriškos. Nei žinot situacijos, nei ką ir tokie pareiškimai
O ko čia nežinot? Pasižiūri statistiką ir viskas aišku pasidaro. Jau kokios nabagės moteriškės Lietuvoje, jau pirmą mėnesį po gimdymo dauguma iš jų "neturi pieno". Geriau jau primaitinti vaiką visokiais neaiškios kilmės birzgalais, nei pasistengti daugiau pieno pagaminti ir išsiaiškinti pieno nebuvimo priežastį? Sako, mišinukai -našlaičių maistas, jiems jis buvo sugalvotas, kad jų kuo daugiau išgyventų. Ką darytumėte, jei mišinukų nebūtų?
na as maitinau iki siol,o sunui jau virs dvieju metu.bet pries savaite nusprendziau,kad jau viskas.bet kaip dabar dziaugiuosi,vaikas ismiega visa nakti,o tai jau stebuklas
QUOTE(bebenčiukė @ 2011 02 07, 11:03)
O ko čia nežinot? Pasižiūri statistiką ir viskas aišku pasidaro. Jau kokios nabagės moteriškės Lietuvoje, jau pirmą mėnesį po gimdymo dauguma iš jų "neturi pieno". Geriau jau primaitinti vaiką visokiais neaiškios kilmės birzgalais, nei pasistengti daugiau pieno pagaminti ir išsiaiškinti pieno nebuvimo priežastį? Sako, mišinukai -našlaičių maistas, jiems jis buvo sugalvotas, kad jų kuo daugiau išgyventų. Ką darytumėte, jei mišinukų nebūtų?
Šiaip jau mano vaikai nei vienas mišinukų neragavęs, mažąją iki šiol maitinu, jai 1 m. 3 mėn., taip kad man mišinukų nebuvimas mums problemų nekeltų
Bet man tokie postringavimai, kokia nuostabi mama, kuri maitina ir kokia bloga ta, kuri nemaitina, visiškai nesuprantami. O ta statistika..... Žinot, yra melas, yra didelis melas ir yra statistika Į žmones reik žiūrėt, o ne į statistiką. Viena gali maitinti, kita negali ir čia nematau nieko smerktino
As suneli ismaitinau iki 2 metuku