Įkraunama...
Įkraunama...

Iki kokio amžiaus maitinote krūtimi

kaip jums pavydziu, kad galejote maitinti, o man del stresines padeties pieno is vis nebuvo schmoll.gif
Atsakyti
Matyt lengviausia nutraukti MP iki kokiu 9men kol vaikelis nieko dar nesupranta (taip mano drauges kelios padare).O as dar maitinu irgi, dukriukui 1,7metuko, naktim irgi blogai miega prabudineja tai uzmiega ti su papu burnoje, pietu miegas irgi ti su krutim. Ech ir gera darai vaikeliui ir siek tiek sunku sau. Negali nei dienai nei nakciai kur palikti jei reikia pvz.i draugu vestuves smile.gif) Labai mazai sulciu ar arbateliu ir mano geria, kokiu 50ml per diena,o va drauge sake,kad jos tokio pat amziau apie 3lt isgria,negaliu patiketi!!! na slapimo tyrimas rode,kad truksta skysciu,bet negaliu jos priversti gerti sad.gif(( Bandysim dienos pieneli uzbaigti gerti,tada liks naktinis 3-5 kartai doh.gif
Atsakyti
Sunu maitinau iki 10 men, dukryte beveik iki metu.Nereikejo net mazinti, patys atsisake pienuko. Be ir viskas, teko misinuko duot.
Atsakyti
didziaja maitinau iki 3 men. del nepatyrimo ir nezinojimo, o maze iki 8 su trupuciu ax.gif mazoji beje pati atsisake (.)(.) smile.gif
Atsakyti
Aš abudu maitinaiu iki 11 mėnesių,pirmasis pats atsisakė,o su mažiuku mažindavau po vieną maitinimą,kol galop liko tik vakarinis ir visa naktis lotuliukas.gif ,bet,mano nuostabai,lengvai atpratom ir nuo naktinio valgymo smile.gif
Atsakyti
Maniškiui 11mėn. su trupučiu, bet jau seniai dienomis pieno nesiprašom, bet naktį nesikuklinam 2-3kartai kasdienybė... o jau reiktų galvot, kaip pamažint ir likt tik su vakariniu, kurį irgi mėginsim tuoj keist į karvutės pienuką rolleyes.gif
Atsakyti
Ir nuo ko čia gali būti stresai? g.gif Kai nenori ar tingi maitinti, tai viską nurašo stresams, pieno nebuvimas, ir pan.
Atsakyti
QUOTE(bebenčiukė @ 2011 02 07, 09:54)
Ir nuo ko čia gali būti stresai?  g.gif Kai nenori ar tingi maitinti, tai viską nurašo stresams, pieno nebuvimas,  ir pan.

Oi oi, kokios mes kategoriškos. Nei žinot situacijos, nei ką ir tokie pareiškimai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linluka @ 2011 02 07, 10:24)
Oi oi, kokios mes kategoriškos. Nei žinot situacijos, nei ką ir tokie pareiškimai  doh.gif

O ko čia nežinot? Pasižiūri statistiką ir viskas aišku pasidaro. Jau kokios nabagės moteriškės Lietuvoje, jau pirmą mėnesį po gimdymo dauguma iš jų "neturi pieno". Geriau jau primaitinti vaiką visokiais neaiškios kilmės birzgalais, nei pasistengti daugiau pieno pagaminti ir išsiaiškinti pieno nebuvimo priežastį? Sako, mišinukai -našlaičių maistas, jiems jis buvo sugalvotas, kad jų kuo daugiau išgyventų. Ką darytumėte, jei mišinukų nebūtų?
Atsakyti
na as maitinau iki siol,o sunui jau virs dvieju metu.bet pries savaite nusprendziau,kad jau viskas.bet kaip dabar dziaugiuosi,vaikas ismiega visa nakti,o tai jau stebuklas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bebenčiukė @ 2011 02 07, 11:03)
O ko čia nežinot? Pasižiūri statistiką ir viskas aišku pasidaro. Jau kokios nabagės moteriškės Lietuvoje, jau pirmą mėnesį po gimdymo dauguma iš jų "neturi pieno". Geriau jau primaitinti vaiką visokiais neaiškios kilmės birzgalais, nei pasistengti daugiau pieno pagaminti ir išsiaiškinti pieno nebuvimo priežastį? Sako, mišinukai -našlaičių maistas, jiems jis  buvo sugalvotas, kad jų kuo daugiau išgyventų. Ką darytumėte, jei mišinukų nebūtų?

Šiaip jau mano vaikai nei vienas mišinukų neragavęs, mažąją iki šiol maitinu, jai 1 m. 3 mėn., taip kad man mišinukų nebuvimas mums problemų nekeltų smile.gif
Bet man tokie postringavimai, kokia nuostabi mama, kuri maitina ir kokia bloga ta, kuri nemaitina, visiškai nesuprantami. O ta statistika..... Žinot, yra melas, yra didelis melas ir yra statistika smile.gif Į žmones reik žiūrėt, o ne į statistiką. Viena gali maitinti, kita negali ir čia nematau nieko smerktino
Atsakyti
As suneli ismaitinau iki 2 metuku
Atsakyti