mes pienuka valgem iki1m.6men.,nes turejau darbelio ir velai grizau tai su teciu nutarem kad kaip tik ta diena,kaip baigsim maitinima
Pienuka valgem labai trumpai,tik puse metuku
Sveikos , mamytes:))
Noriu pasidalinti savo patirtimi, musu mergytei 1 metukai ir 7 menesiai, mes vis dar labai prisirise prie MP, vis galvoju jau nuo kito menesio tai tikrai baigsiu maitint, nes nakti keliasi kokius 3 kartus, bet pirmiausia reikia nutraukti dieninius valgymus, nes jie dar gana dazni. Todel nusprendziau nelaukti kito menesio ir pasakiau sau tvirtai nuo siandien mazinam:)) Todel jau trecia diena diena duodu tik viena kart MP, tik pries pietu miegeli, ir visai neblogai sekasi, paaiskinau dukrytei, kad nera dabar pienuko ir bus jo, kai eisim miegucio ir ji man atrodo, kad suprato, nes diena jo ir nepraso:)) nors pries kelias dienas prasydavo kas kelias valandas:))bet aisku, kai ateina pietu metas, tai jau apsikabina papuli ir nepaleidzia kol uzmiega. Nors ir nenoriu, bet privalau jau mazint maitint MP, nes kai dukrytei bus du metukai, teks eiti i darba ir leisti idarzeli maziuke, todel pamazu turiu tam ruostis:(
Papildyta:
kad vaikui nebutu labai didelio streso, tai nusprendziau per menesi pabandyt nutraukt visiskai dieninius valgymus ir tik tada pereisim prie naktiniu, kovo menesi vyras ims savaite atostogu, kad galeciau naktim miegot kitam kambary ir gal mums abiems pavyks viska pamazu nutraukti:)))
Noriu pasidalinti savo patirtimi, musu mergytei 1 metukai ir 7 menesiai, mes vis dar labai prisirise prie MP, vis galvoju jau nuo kito menesio tai tikrai baigsiu maitint, nes nakti keliasi kokius 3 kartus, bet pirmiausia reikia nutraukti dieninius valgymus, nes jie dar gana dazni. Todel nusprendziau nelaukti kito menesio ir pasakiau sau tvirtai nuo siandien mazinam:)) Todel jau trecia diena diena duodu tik viena kart MP, tik pries pietu miegeli, ir visai neblogai sekasi, paaiskinau dukrytei, kad nera dabar pienuko ir bus jo, kai eisim miegucio ir ji man atrodo, kad suprato, nes diena jo ir nepraso:)) nors pries kelias dienas prasydavo kas kelias valandas:))bet aisku, kai ateina pietu metas, tai jau apsikabina papuli ir nepaleidzia kol uzmiega. Nors ir nenoriu, bet privalau jau mazint maitint MP, nes kai dukrytei bus du metukai, teks eiti i darba ir leisti idarzeli maziuke, todel pamazu turiu tam ruostis:(
Papildyta:
QUOTE(nadya_dream @ 2011 01 28, 11:50)
Sveikos , mamytes:))
kad vaikui nebutu labai didelio streso, tai nusprendziau per menesi pabandyt nutraukt visiskai dieninius valgymus ir tik tada pereisim prie naktiniu, kovo menesi vyras ims savaite atostogu, kad galeciau naktim miegot kitam kambary ir gal mums abiems pavyks viska pamazu nutraukti:)))
Maitinau dukriuka iki metuku. Nutraukiau maitinima pati, nes blogai valge kita maista, priaugdinejo labai mazai svorio. Buvau pavargusi nuo nuolatinio maitinimo. O ir dukrytei tie pokyciai isejo i nauda: eme ismiegoti visa nakti, tapo linksmesne, maziau irzli, pradejo geriau valgyti ir sparciau augti.
labai individualus klausimas kaip ir atsakymu gali buti milijonas
Pradejau mazinti pries savaite, o iki men galo planuoju nutraukti mp. Vaikui bus 1 m ir beveik 8 men. O as kaip tik galvoju, kad galima jau nutraukineti mp, nes vaikas pradejo normaliau ziureti i maista, pries gera menesi pradejo normaliai gerti, nes pries tai jei ne mp, butu buve nzn kas... Per diena isgerdavo 50 gr skysciu... net jei kokias 66 val budavo tik su teciu.
Maitinu 2 kartus: ryte ir vakare. Diena papraso retai, bet nakti ir paryciais - kosmaras kazkoks. Sianakt kazkasmatyt pilvukui daresi, nes ryte vaikas viduriavo, tai praspiege man puse nakties...
Maitinu 2 kartus: ryte ir vakare. Diena papraso retai, bet nakti ir paryciais - kosmaras kazkoks. Sianakt kazkasmatyt pilvukui daresi, nes ryte vaikas viduriavo, tai praspiege man puse nakties...
MP baige valgyti likus 9 dienoms iki metuku gimtadienio
QUOTE(AnDeRu* @ 2011 01 26, 17:56)
Pienuka valgem labai trumpai,tik puse metuku
As dar trumpiau maitinau. Gal tik 2,5 menesiuko... Tiesiog taip gavosi.
QUOTE(Euryka @ 2011 01 31, 16:27)
Mano sūnučiui 2 metukai ir 8 mėnesiai ir aš vis dar maitinu krūtimi Galvojau , kaip reikės nutraukt maitinimą tačiau savaime maitinimai retėja.
kazkur girdetos mintys . parasykit kaip seksis. maniske net neretina valgymu nei diena nei nakti
QUOTE(Euryka @ 2011 01 31, 07:27)
Mano sūnučiui 2 metukai ir 8 mėnesiai ir aš vis dar maitinu krūtimi Galvojau , kaip reikės nutraukt maitinimą tačiau savaime maitinimai retėja.
Mano mazytei du metukai suejo sausi, ir vis dar MP labai megtsa ir nori. Nezinau as irgi kaip cia reiktu atpratint, taciau irgi esu pastebejus, kad maitinimai reteja, o ypac jei kuo uzsieme mes, zaidziam ar isvaziave kazkur, pamirsta ir nepraso Jie bunam namuose, tada gal dazniau nori MP. Tik mato as sedziu, iskart prisistato, arba pati veda sestis i foteli As tai tikiuosi, kad savaime atpras, sako gi buna, kai vaikas nebenori, tai butu puiku, jei nereiktu virkdyt jos atpratinant. Nes dbr mes kitaip uzmigti nemokam, na nebent masinoj vaziuojam. Ir isivaizuodju kiek butu verkimo, kai riektu miegot o as neduociau:))