Įkraunama...
Įkraunama...

Iki kokio amžiaus maitinote krūtimi

QUOTE(ingulka35 @ 2010 12 30, 15:32)
aga, mano irgi. vyresioji netgi praso,sako mama pamaitink sese noriu kad ji begiot pradetu thumbup.gif  lotuliukas.gif mums 18 men wub.gif
nors jau noreciau baigt visus  miegojimus prie kruties ir pastovius prasymus . nes jau perdaug ji prisiriso prie papuko. BET GAILA TAI ZIAURIAI,NES KOKIA PALAIMA JA UZLIEJA KAI APZIOJA SPENELI wub.gif  wub.gif  wub.gif . vis  atidelioju... NA  NUO KITO MENESIO TAI TIKRAI.. biggrin.gif  DABAR SAU SAKAU, NA NUO KITU METU TAI JAU.. lotuliukas.gif . MAMYTES,KAIP MAN RYZTIS?

atejo ir kiti metai,o mes dar vis draugaujam su papuku biggrin.gif . turbut maitinsiu kol ji pati atsisakys araba iseissiu i darba doh.gif negaliu drastiskai atimti vaikui tokio malonumo.
Atsakyti
Sveiki!
Mums jau 2metai ir 7menesiai is vis dar dziaugiames MP, manau, kad dar ilgai dziaugsimes nes mano sunui jis dar reikalingas, o per prievarta as tikrai nesiruosiu nutraukti! Manau viskas susitvarkys savaime. O dbr noriu sau ir kitoms mamoms palinketi sveikatos ir kantrybes duodant vaikams tai, kas jiems yra geriausia:)
Atsakyti
Mums dabar beveik 1.6 menesiuko,deja maitinau tik puse metuku,tikesite ar ne dingo pats pienukas, doh.gif
Atsakyti
Vyrukui 1,4 m. ir dar sekmingai valgo MP thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mazute2008 @ 2011 01 13, 18:21)
Sveiki!
Mums jau 2metai ir 7menesiai is vis dar dziaugiames MP, manau, kad dar ilgai dziaugsimes nes mano sunui jis dar reikalingas, o per prievarta as tikrai nesiruosiu nutraukti! Manau viskas susitvarkys savaime. O dbr noriu sau ir kitoms mamoms palinketi sveikatos ir kantrybes duodant vaikams tai, kas jiems yra geriausia:)

Saunuole mamyte thumbup.gif Nezinau, ar man uztektu stiprybes atsilaikyti ypac pries isorini spaudima "nutrauk, nutrauk, nutrauk..."

Beje, gal yra mamyciu, auginanciu dvynukus ir galetumete parasyti, kaip jums sekesi ismaitinti 2 maziukus, ir iki kokio laiko maitinote? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
mums 1,2 m. o pienuku dar dziaugiames.Siaip valgo tik nakti, nebent jei blogiau jauciasi arba stipriau uzsigauna - tada pasilepina pieneliu ir dienos metu.Manau, kad iki vasaros dar nenutrauksiu, o veliau ziuresim - jei pavyks graziai tai gal ir baigsim vasara (tada jau bus beveik 2 metukai)
Atsakyti
QUOTE(ingulka35 @ 2011 01 13, 14:27)
atejo ir kiti metai,o mes dar vis draugaujam su papuku biggrin.gif . turbut  maitinsiu kol ji pati atsisakys araba iseissiu i darba doh.gif  negaliu  drastiskai atimti vaikui  tokio malonumo.

as irgi nezinau ar isvis sugebesiu atimt is vaiko toki malonuma wub.gif .1m3men ir toliau skaniai valgo. Kazin kaip teks atlaikyti aplinkiniu spaudima toliau rolleyes.gif Jau dabar visi akys ispucia, kai pasakau kad maitinu dar, ir dar pamoko mane kaip geriau lotuliukas.gif Sako geriau nutrauk jau.
Atsakyti
QUOTE(elikule @ 2011 01 18, 21:00)
as irgi nezinau ar isvis sugebesiu atimt is vaiko toki malonuma  wub.gif .1m3men ir toliau skaniai valgo. Kazin kaip teks atlaikyti aplinkiniu spaudima toliau rolleyes.gif  Jau dabar visi akys ispucia, kai pasakau kad maitinu dar, ir dar pamoko mane kaip geriau lotuliukas.gif Sako geriau nutrauk jau.

man tas pats. kazkaip pradedu jaustis kalta,kad maitinu. teguil jie visi mega_shok.gif
baigsim tada kai panoresim pacios arba mazyliai... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingulka35: 18 sausio 2011 - 20:09
QUOTE(ingulka35 @ 2011 01 18, 21:03)
man tas pats. kazkaip pradedu jaustis kalta,kad maitinu. teguil jie visi  mega_shok.gif 

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ZyJone @ 2011 01 17, 14:43)
mums 1,2 m. o pienuku dar dziaugiames.Siaip valgo tik nakti, nebent jei blogiau jauciasi arba stipriau uzsigauna - tada pasilepina pieneliu ir dienos metu.Manau, kad iki vasaros dar nenutrauksiu, o veliau ziuresim - jei pavyks graziai tai gal ir baigsim vasara (tada jau bus beveik 2 metukai)

Mano suneliui 1 metukai 1 men. Irgi vis dar maitinu. Kai panasius pamastymus, kad gal iki vasaros zindysiu pasakiau pediatrei, tai sake, kad blogas laikas zindyma nutraukti, mazuciai kaip tik nori gerti vasara daugiau, daugiau troskina juos. Atseit sunkiau nutraukti. Tai matyt teks iki kito rudens biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(ingulka35 @ 2011 01 18, 21:03)
man tas pats. kazkaip pradedu jaustis kalta,kad maitinu. teguil jie visi  mega_shok.gif 

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Muniukee @ 2011 01 14, 23:55)

Beje, gal yra mamyciu, auginanciu dvynukus ir galetumete parasyti, kaip jums sekesi ismaitinti 2 maziukus, ir iki kokio laiko maitinote?  4u.gif  4u.gif  4u.gif

mano draugė dvynukus maitio iki 1,2m.maitindavo iš karto abu ant pagalvių pasidėjus iš šonų, vaizdelis būdavo nerealus, mes vis juokdavomės, kad kiekvienam savo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
mano pupai jau beveik 1,7m.vis dar valgom ryte ir vakare, labai norim vis... bet dieną nebeduodu, nes atsigėrus gana mažai valgydavo maisto...ir naktį nutraukiau duoti,prieš kalėdas pastebėjau, kad atsirado buteliuko kariesas ir prigąsdino, kad nuo naktinio maitinimo, bet dabar manau, kad ne jis buvo kaltas, nes juk daug kas naktį maitina ir nieko....na, bet dabar išparpiam visą naktį ir aš pailsiu...kol naktį atpratom buvo ašarų, buvo labai gaila mažiukės.....

ir teisingai sakot, kai pasakai, kad vis dar valgom pienuką, tai labai keistai vertina....
Atsakyti