Įkraunama...
Įkraunama...

Iki kokio amžiaus maitinote krūtimi

[quote=ingulka35,2011 01 03, 23:31]
rolleyes.gif

Praeita skmd per "stiliu" rode meninke, tai ji sake kad savo sunu maitino virs 3metuku. Jeigu vaikas nori tuo pienuko, tai kodel gi nutraukinet blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, gal truputi ne i tema mano problema, bet esu priversta skubiai atpratinti savo berniuka 1 metu ir 5 men nuo maitinimo krutimi, nes susirgau gripu ir gripas komplikavosi i bronchita. Gydytoja israse stipriu antibiotiku ir greiztai uzdraude maitinti, o tokia buvo gera nusiraminimo, artumo ir sveikatinimo priemone tas MP smile.gif
Dabar iskilo klausimas kaip Hamletui buti ar nebuti MP, ar paklusti gydytojos nurodymams ir nebemaitinti, ar bandyti gydytis liaudiskomis priemonemis ir rizikuoti .
Mano maziukas visada uzmiega tik nuo kruties, neima nei ciulptuku, nei soskiuku, nenorejo gerti ir misinuko, pieno produktams alergiskas. Dar skaiciau, kad sergant gripu butina maitinti mazyli MP, nes jame susidaro antikuniai, kurie apsaugo vaikuti, kad nesusirgtu. Bijau, kai nustosiu maitinti, tai gali ir susirgti. Tai tokia problemele. Gal kas patyre tokia situacija, kaip issivinioti, kad ir vilkas butu sotus ir avis sveika 4u.gif PATARKIT !!! g.gif
Atsakyti
QUOTE(jole66 @ 2011 01 05, 20:55)
Sveikos mamytes, gal truputi ne i tema mano problema, bet esu priversta skubiai atpratinti savo berniuka 1 metu ir 5 men nuo maitinimo krutimi, nes susirgau gripu ir gripas komplikavosi i bronchita. Gydytoja israse stipriu antibiotiku ir greiztai uzdraude maitinti, o tokia buvo gera nusiraminimo, artumo ir sveikatinimo priemone tas MP smile.gif
Dabar iskilo klausimas kaip Hamletui buti ar nebuti MP, ar paklusti gydytojos nurodymams ir nebemaitinti, ar bandyti gydytis liaudiskomis priemonemis ir rizikuoti .
Mano maziukas visada uzmiega tik nuo kruties, neima nei ciulptuku, nei soskiuku, nenorejo gerti ir misinuko, pieno produktams alergiskas. Dar skaiciau, kad sergant gripu butina maitinti mazyli MP, nes jame susidaro antikuniai, kurie apsaugo vaikuti, kad nesusirgtu. Bijau, kai nustosiu maitinti, tai gali ir susirgti. Tai tokia problemele. Gal kas patyre tokia situacija, kaip issivinioti, kad ir vilkas butu sotus ir avis sveika 4u.gif PATARKIT !!! g.gif

sirgau aš labai stipriai pūlinga angina, kai mano mažiukei buvo 2 mėn. gėriau stiprius antibiotikus. tai irgi liepė nemaitinti. tai kankinausi 2 dienas, bet paskui išsigandau, kad pienas baigsis ir spjoviau į draudimus. maitinau toliau. ir nieko (nei alergiška tapo, nei ką). vėliau kita gyd pasakė, kad labai mažas kiekis tų medžiagų patenka į pieną. gal paklausk kokio kito gyd patarimo?
Papildyta:
Abudu savo maitinau iki maždaug pusantrų metukų. Bet taisyklė buvo tokia: iki metų valgė kada jie norėjo, virš metų tada, kai nuspręsdavau aš.smile.gif
Atsakyti
Maniskei 1,4 m. ir vis dar traukia MP. Jau bandau atpratinti nuo pienuko pries pietu miega, su naktiniu gal dar palauksim, nors kartais sugeba nakti atsikelti ir 4 k. doh.gif
Atsakyti
O maniske gere pienuka iki 7 men. Nuo 7 men. gere tik 3-4 kartus per nakti. Nuo 9 men. tik 1 karta. O nuo metuku isvis atsisake kruties. ax.gif
Atsakyti
Jeigu tureciau pienuko tai iki metuk maitinciau tikrai ax.gif
Atsakyti
iki 2,4 metukų. Nesenai atsisveikinom su pieneliu...
Atsakyti
QUOTE(jole66 @ 2011 01 05, 20:55)

oi tie gydytojai....pilna antibiotiku, kuriuos vartojant galima saugiai maitinti, bet tai ne, butinai ikisa tuos kurie netinka doh.gif na ta pati gydytoja aisku kitu dabar neisrasys....gal pavyktu su kita pasikonsultuoti? g.gif
Papildyta:
QUOTE(adelė @ 2011 01 05, 22:01)
bet paskui išsigandau, kad pienas baigsis ir spjoviau į draudimus. maitinau toliau. ir nieko (nei alergiška tapo, nei ką). vėliau kita gyd pasakė, kad labai mažas kiekis tų medžiagų  patenka į pieną. gal paklausk kokio kito gyd patarimo?

na maitinti vartojant antibiotikus ner laba gerai, bet kaip ir sakiau, yra tokiu kurie spec pritaikyti nescioms ir maitinancioms. Paprasykit kad gydytoja tokiu israsytu.
Papildyta:
as maitinau dvynius iki 2 m ir mazdaug 3 men. Paskui pastojau ir nutraukiau, labai jau sujautrejo krutine doh.gif
Atsakyti
Mums metai ir astuoni menesiukai ir dar valgom MP. Bet jauciu, kad imu pavargt ir vis dazniau pagalvoju, kad jau gana. Tik kad taip sunku atsispirt, kai vaikas tau i krutine kniaubiasi rolleyes.gif Tai vis nuo ryt, nuo poryt nebeduosiu ir taip turbut iki mokslu biggrin.gif
Atsakyti
Maitinau iki 1m.2men, pats po truputi graziai atprato, nei galvos sukt nereikejo kaip cia bus. Pati gal buciau iki 1,5m maitinusi g.gif
Atsakyti
labutis mamytes, mes jau pradejome 32 menesiuka (hehehe) , vis dar manoji grazuole neatsisako MP. bet pastebejau kad jai daugiau tas pienukas ne kaip maistas, bet kaip nusiraminimas ir demesys...

zinoma buvo sunkiu momentu, bet manau, kad tai buvo man "savotiska pamoka ir isbandymas" kaip buti maziau savanaudei ir stengtis buti mama, kuriai vaikas yra visas gyvenimas,,,dar plius nenorejau buti kaip mano mama, kuriai pinigai svarbiau uz vaika,,,

ir dabar gyvenant uzsieny dziaugiuosi, kad sugebejau pervertinti daug ka...supratau, kad svarbiausia vaikui tevu kasdienis demesys ir meile, nei galybe nauju zaislu ir drabuziu,,,,

neseniai su mazyle zaidem vietiniame parke, kur taip pat buvo keli vaikai su auklemis is salia esancio vaiku darzelio...

ten buvo toks 4 metuku prancuzas berniukas, tai manoji pradejo su juo kalbetis, ir paskui jam sakyti, cia mano mama, o tas berniukas atsake jai mano mama dirba ir pasakojo biski apie ja, o as jo paklausiau , o tetis irgi dirba, jis atsake jis dirba su kazkokiom sportinem masinom...o jam sakau tai tetis tave ten pavazineja su tom masinom savaitgaliais, o jis man atsako, ne jis savaitgaliais nebuna namie , nes jissu draugais su tom masinom vazinejasi , as nemegstu tecio, nes jis nera geras su manimi.....

jetus jetus vargsas vaikas, augs ir tures psichiniu problemu , vien del to kad nebuvo mylimas savo tevas (as pati tai gerai zinau, nes augau panasioje tevu nemeiles ir nedemesio atmosferoje)....o tevai ant senatves paskui kaltins likima, kad va nebuvo su jais geras likimas, nes vaikai tokie nedekingi,,,,

tai va, geros dienos
Atsakyti
maitinau savo dukryte iki 6 menesiuku, nes veliau nebeuztekau pienuko, bet nuo pat gimimo jinai nesikeldavo naktimis valgyt as pati ja maitindavau miegancia, tad kai nustojau maitinti krutimi, man nekilo jokiu bedu kel atpratinimo valgyt naktimis, ji tiesiog ismiegodavo ramei visa nakti ir misinuko gaudavo 9 ryto 4u.gif
Atsakyti