Įkraunama...
Įkraunama...

Iki kokio amžiaus maitinote krūtimi

Maitinau iki metuku, nes pieno beveik jau ir nebuvo. ax.gif
Atsakyti
Vis dar megaujasi pieneliu, mes ji vadiname gyvybes eleksyras, kai tik jo atsigeria tai tiek energijos pasikrauna vaikiukas biggrin.gif
Atsakyti
Manajam greit 1m ir 7 mėn. Dar tebesimėgaujam pieneliu, bet gal jau laikas atsisakyt. Iki vasaros tai turėtumėm padaryt, nes vasarą į darbą smile.gif
Atsakyti
MEgavomes MP 13 men ir savaite.Vyko ir dukrytes sioks toks atsisakymas (dieninio pati atsisake) ir jau pienelio nedaug buvo.Naturaliai pas mus kazkaip, nors maniau tikrai bus sunku kada nors..NEs mes ilgokai iki 10 men kazkur diena nakti MP kaip kudikeliai kas 3h valgem.
Atsakyti
Dukrytei 1 metai ir menuo, pries dvi savaites atsisake valgyti is kruties diena, o pries savaite ir nakti parode nenora stipriai ikasdama man doh.gif , bet nakti vistiek keliasi valgyti misinio, nes su arbata nepraeina tas reikalas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Janra: 28 gruodžio 2010 - 15:46
Mums teko iš kart priprasti prie mišinėlių, deja neturėjau pienelio. Nuo pirmos savaitės pratinomės ir pripratom šiaip ne taip.
Atsakyti
QUOTE(*Boluzyte* @ 2010 12 25, 16:12)
Vis dar megaujasi pieneliu, mes ji vadiname gyvybes eleksyras, kai tik jo atsigeria tai tiek energijos pasikrauna vaikiukas biggrin.gif

aga, mano irgi. vyresioji netgi praso,sako mama pamaitink sese noriu kad ji begiot pradetu thumbup.gif lotuliukas.gif mums 18 men wub.gif
nors jau noreciau baigt visus miegojimus prie kruties ir pastovius prasymus . nes jau perdaug ji prisiriso prie papuko. BET GAILA TAI ZIAURIAI,NES KOKIA PALAIMA JA UZLIEJA KAI APZIOJA SPENELI wub.gif wub.gif wub.gif . vis atidelioju... NA NUO KITO MENESIO TAI TIKRAI.. biggrin.gif DABAR SAU SAKAU, NA NUO KITU METU TAI JAU.. lotuliukas.gif . MAMYTES,KAIP MAN RYZTIS?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingulka35: 30 gruodžio 2010 - 13:37
rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ingulka35 @ 2010 12 30, 14:32)
aga, mano irgi. vyresioji netgi praso,sako mama pamaitink sese noriu kad ji begiot pradetu thumbup.gif  lotuliukas.gif mums 18 men wub.gif
nors jau noreciau baigt visus  miegojimus prie kruties ir pastovius prasymus . nes jau perdaug ji prisiriso prie papuko. BET GAILA TAI ZIAURIAI,NES KOKIA PALAIMA JA UZLIEJA KAI APZIOJA SPENELI wub.gif  wub.gif  wub.gif . vis  atidelioju... NA  NUO KITO MENESIO TAI TIKRAI.. biggrin.gif  DABAR SAU SAKAU, NA NUO KITU METU TAI JAU.. lotuliukas.gif . MAMYTES,KAIP MAN RYZTIS?

Vaikas valgo sveikiausia maista pasaulyje thumbup.gif , o Jums irgi gera ax.gif , tai galite ir neskubeti dar pabaigti sio malonumo, juk niekas Jusu neveja, tiesa?! mirksiukas.gif O kai reikes grizti i darbeli, viskas savaime gausis, o gal iki to laiko pati mazyle atsisakys. Sekmes Jums ir stiprybes! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muniukee @ 2011 01 04, 01:58)
Vaikas valgo sveikiausia maista pasaulyje  thumbup.gif , o Jums irgi gera  ax.gif , tai galite ir neskubeti dar pabaigti sio malonumo, juk niekas Jusu neveja, tiesa?!  mirksiukas.gif O kai reikes grizti i darbeli, viskas savaime gausis, o gal iki to laiko pati mazyle atsisakys. Sekmes Jums ir stiprybes!  smile.gif

jusu zodziai man kaip pasiteisinimas nuskambejo biggrin.gif biggrin.gif , bet dar blogybe yra tame,kad per pastovu gerima MP,ji atsisako rimto maisto doh.gif ,aisku negarentuoju,kad baigus maitinimus MP pageres apetitas, bet kol kas kaltinam pastovu kabejima prie papo biggrin.gif
Atsakyti
mums dar tik metukai ir 3savaitės, bet dukrytė nė neketina atsisakyti MP... valgom gan dažnai, nes su normaliu maistu visko būna, bet dažniausiai, tai nelabai jis mums
mums MP ir maistas ir saldžiausia lopšinė-kitaip ir neužmiegam smile.gif jei viskas bus gerai, tai iki pusantrų metukų žadu maitinti, o paskui bus matyt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viola78: 05 sausio 2011 - 09:51
gaila bet tik 3 men verysad.gif
Atsakyti