Įkraunama...
Įkraunama...

Iki kokio amžiaus maitinote krūtimi

QUOTE(nesaldi* @ 2010 12 16, 00:32)
as maitinau iki pusantru metuku(18 men),bet dabar jau siek tiek gailiusi ,kad nutraukiau,manau galejau dar bent pusmeti maitint,nes nutraukiau ne del to ,kad butu buve sunku,o del to,kad prisiklausiau ivairiausiu kalbu,kad ala maitinimas po metuku daugiau zalingas nei naudingas...et... rolleyes.gif

gal galima placiau, kuo zalinga? g.gif
Atsakyti
Maitinau iki 15 mėn. ir 12 d., po to pati atsisakė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(googa @ 2010 12 16, 13:09)
Maitinau iki 15 mėn. ir 12 d., po to pati atsisakė  ax.gif

maitinau iki 1 m 10 mėn. nutraukiau, nes galvojau, kad geriau miegos naktį. situacija nepagerėjo
Atsakyti
QUOTE(wwwlaima @ 2010 12 16, 11:28)
gal galima placiau, kuo zalinga? g.gif

manau cia bobuciu paistalai apie "zala". man ir kazkas pezejo kad vaikas atseit jau viska supranta, atpratint sunkiau, plesia rubus ir pieno reikalauja. aj ir dar kad krutine nutista doh.gif nu zodziu primasto kas neturi ka veikt. o realiai puikiai mergina atsisake pati, buciau ir ilgiau maitinus irnesakyk.gif
Atsakyti
Mano sunukui jau1,5 dar maitinames ir nakti ir diena 4u.gif jeigu kuri abejojate paskaitykite ,,mamos zurnala,,12 nr cia raso apie ilgalaiki maitinima, jeigu tai patinka ir mamai ir vaikeliui, tai maitinkite nor iki 4 m, nuo to tik geriau tiek mamai tiek vaikuciui biggrin.gif
Atsakyti
Maitinau iki 11 mėn. Turėjau nutraukti, nes prireikė gerti antibiotikus... Nors nuo to laiko mažylė pradėjo naktim geriau miegoti (išmiegodavo VISĄ naktį), vis tiek buvo labai graudu... verysad.gif
Atsakyti
Mes jau parą kaip baigėm valgyti pienuką. smile.gif Pati pradėjo mažai rodyti dėmesį, o daugiau žaidė nei valgė. Mažinau maitinimus kokią savaitę, dvi...ir viskas savaime pasibaigė. Nors anksčiau be krūtinės neužmigdavom. doh.gif Mąstau dabar, kad tai įprotis buvo, vaikas buvo pratęs tik taip ir ne kitaip. O dabar pati rodo atsigulus buteliuką. Išgeria arbatėlės, pasimuisto ir nulužta. 4u.gif
Visoms mamytėms ir vaikučiams daug skaunaus pienuko, o kai ateis laikas lengvai ir paprastai su juo atsisveikint. 4u.gif
Atsakyti
1,5 m ir kolkas dar neplanuoju nutraukti. Naktim keliasi, bet esu tikra, kad niekas nesikeis ir nebemaitinant... ar bent jau zenkliai geriau nebus.
Atsakyti
Pirmaja maitinau 10 men. ir viskas baigesi naturaliai.
Mazajai jau greit 2 metai ir 4 men., niekaip nesiseka padaryt tycinio bankroto ,,pieno fabrikeliui". blush2.gif Vasara turejom labai labai nelinksma nuotyki kuris baigesi labai labai laimingai. Tada jai buvo 1m. 10 men. pienelis buvo tai kas leido naturaliai palaikyt skyscius ir dar gaut ,,jegu" pazeidimu ,,remontui", nepasalindavo tik pieno visa kita iskarto isvemdavo. Tada sau pasakiau kad nieko nebuna siaip sau ir nustojau galvot kaip cia ,,nutraukt" ta versliuka. Mergina didele, nesmagu buna kai kur nors nueinam. Nesakau kad man cia koks nors ,,kaifas", jei rimtai tai sunku nes nakti tenka keltis, o ryte i darba... BET NESERGA - tai atperka varga. Vienos rankos pirstu uztektu suskaiciuot kiek kartu slogavo. Todel manau kad reikiaklausyt tik savo ir vaiko organizmo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mvirginija: 17 gruodžio 2010 - 21:58
Mažąją maitinau iki metų ir mėnesio. Nutraukiau maitinimą savo iniciatyva. Grįžau į darbą, ir šiaip - krūties jai reikėjo jau labiau kaip nusiraminimo.
Atsakyti
Vyresnėlį maitinau iki 1m ir 7 mėn. , mažylis kol kas dar tebemaitinamas, nors jau norėčiau, kad atsisakytų šio įpročio ax.gif
Atsakyti
gaila ,kad man penelio uzteko tik 5 men,nors dar naktim uzteko iki 7 men.bet dziaugiuosi ,kad nors tiek galejau duot dukrelei.Kitos turedamos neduoda(ypac cia airijoj nemadinga maitinti krutimi,joms karjera svarbiau nei vaikas),o va kitos nori maitint ir neturi pienelio.neteisinga taip...
Atsakyti