Įkraunama...
Įkraunama...

Iki kokio amžiaus maitinote krūtimi

Maitinau iki 1 metuku. Tiesiog psichologiskai nebegalejau jo maitinti,man kazkaip buvo nepatogu toki dideli vaika guldytis salia ir duoti kruti, o atprato labai lengvai ir paprastai,tiesiog retinau reitinau kol visai negavo,bet jis ir nepasigedo.
Atsakyti
Aš savo pupą maitinau iki 1 m. 4 mėn. Tiesiog pastojau ir, ginekologė pamačiusi mane per pirmą vizitą, iš karto paliepė baigti, nes tokios būklės kokia nors kūno dalis atsisakys. Ir atsisakė - širdis. smile.gif
Be to labai labai skaudėjo spenelius unsure.gif Atpratom su vis retėjančiais riksmais lygiai per mėnesį. smile.gif
Atsakyti
Kad ir kaip butu liudna maitinau gal tik pirmus kelis menesiukus ir tai plius misinuko duodavau sad.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Pirma sunu maitinau iki 1.6 metu.
Sakyciau sunkiai sekesi atprast, bet pavyko biggrin.gif
Tiesiog turejom su vyru isvaziuot porai dienu. Iki to mazinau maitinimu skaiciu, palikau tik naktini. Pora naktu iki isvaziavimo nedaviau MP isvis (aisku su skandalais...), bet grizus viskas buvo puiku smile.gif
Beje, dar maitinant pastojau antra karta biggrin.gif Nors sako, kad nestuke.gif keiciasi mamos pienuko skonis, bet mums tai netrukde sekmingai valgyt MP kokius 4 menesius biggrin.gif

Antras sunus nuo kruties atsisake apie 2 menesi. sad.gif Valge is kruties tik nakti. Diena nutraukinedavau MP el. pientraukiu. Kai 8 menesiu sunus atsisake ir naktinio MP.. nusprendziau nebezaist sad.gif
Su pientraukiu sugadinau krutine, bet nelabai pergyvenu blush2.gif Vaikas svarbiau 4u.gif O krutine ir pataisyt bus galima hihihi.gif
Atsakyti
Pirmaji maitinau iki 1.1 manau taj geriausias amzius baigti pradejom atpratineti kai buvom metu ir po truputi po truputi...labai lengvai ir graziai...vietoj papo reikia kazka kita siulyt...buteliuka su pienu ar atsigert ko nors ar pavalgyt...ir viskas graziai pasibaigia..
o antrasis kai tik pradejau koselem maitint ir vandeniu, arbatelem girdyt..taj pats atsisake papo nuo 6menesiu...labai jega buvo...
Atsakyti
mano dukrytei jau metukai, dieną nemaitinu, bet naktį tikras košmaras: keliasi beveik kas dvi valandas, nors jau pienelio į rytą nelika, bet papuko nepaleidžia.bnoriu atpratinti, bet niekaip negaliu, nes glostymai nepadeda, nešiojimas taip pat, ą eikai supti ant rankų, o pasupus, bent 20 min., žiauriai nugarą paskausta. vyras nepadeda, nes sako jam į darbą reikia, sako palauk po kalėdų paimsiu atostogų tada padėsiu verysad.gif bet man tai grdėti kažkaip skauda, atrodo ,kad va aš dieną tai atostogauju. na tikiuosi kaip nors po tų kalėdų griežtai aiimsim ir atpratnsim.
o dieną jokių košių neina įsiūlyti. o svorio tai mes turim, bet aš manau,kad čia nuo naktinio valgymo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silvijak: 09 gruodžio 2010 - 13:26
QUOTE(silvijak @ 2010 12 09, 13:25)
mano dukrytei jau metukai, dieną nemaitinu, bet naktį tikras košmaras: keliasi beveik kas dvi valandas, nors jau pienelio į rytą nelika, bet papuko nepaleidžia.bnoriu atpratinti, bet niekaip negaliu, nes glostymai nepadeda...

Atrodo kaip aš rašyčiau biggrin.gif 4u.gif analogiška situacija, naktį nubudinėja labai dažnai-o užmigt be papulio niekaip-iš kart skandalai..
Atsakyti
iki 1.2 men.Atprato po truputi ,mazinau maitinimo kieki ,kol visai nutraukiau,bet misinuko nepripazino visai schmoll.gif
Atsakyti
as maitinau iki pusantru metuku(18 men),bet dabar jau siek tiek gailiusi ,kad nutraukiau,manau galejau dar bent pusmeti maitint,nes nutraukiau ne del to ,kad butu buve sunku,o del to,kad prisiklausiau ivairiausiu kalbu,kad ala maitinimas po metuku daugiau zalingas nei naudingas...et... rolleyes.gif
Atsakyti
Iki 5 menesiu. 4u.gif Neprivalgydavo, vistiek tekdavo primaitinti misinuku - tai ir nusprendziau nutraukti maitinti 4u.gif
Atsakyti
PIRMA IR ANTRA VAIKA MAITINAU IKI 7 MEN.
Atsakyti