Aš savo pupą maitinau iki 1 m. 4 mėn. Tiesiog pastojau ir, ginekologė pamačiusi mane per pirmą vizitą, iš karto paliepė baigti, nes tokios būklės kokia nors kūno dalis atsisakys. Ir atsisakė - širdis.
Be to labai labai skaudėjo spenelius Atpratom su vis retėjančiais riksmais lygiai per mėnesį.
Be to labai labai skaudėjo spenelius Atpratom su vis retėjančiais riksmais lygiai per mėnesį.
Kad ir kaip butu liudna maitinau gal tik pirmus kelis menesiukus ir tai plius misinuko duodavau
Pirma sunu maitinau iki 1.6 metu.
Sakyciau sunkiai sekesi atprast, bet pavyko
Tiesiog turejom su vyru isvaziuot porai dienu. Iki to mazinau maitinimu skaiciu, palikau tik naktini. Pora naktu iki isvaziavimo nedaviau MP isvis (aisku su skandalais...), bet grizus viskas buvo puiku
Beje, dar maitinant pastojau antra karta Nors sako, kad keiciasi mamos pienuko skonis, bet mums tai netrukde sekmingai valgyt MP kokius 4 menesius
Antras sunus nuo kruties atsisake apie 2 menesi. Valge is kruties tik nakti. Diena nutraukinedavau MP el. pientraukiu. Kai 8 menesiu sunus atsisake ir naktinio MP.. nusprendziau nebezaist
Su pientraukiu sugadinau krutine, bet nelabai pergyvenu Vaikas svarbiau O krutine ir pataisyt bus galima
Sakyciau sunkiai sekesi atprast, bet pavyko
Tiesiog turejom su vyru isvaziuot porai dienu. Iki to mazinau maitinimu skaiciu, palikau tik naktini. Pora naktu iki isvaziavimo nedaviau MP isvis (aisku su skandalais...), bet grizus viskas buvo puiku
Beje, dar maitinant pastojau antra karta Nors sako, kad keiciasi mamos pienuko skonis, bet mums tai netrukde sekmingai valgyt MP kokius 4 menesius
Antras sunus nuo kruties atsisake apie 2 menesi. Valge is kruties tik nakti. Diena nutraukinedavau MP el. pientraukiu. Kai 8 menesiu sunus atsisake ir naktinio MP.. nusprendziau nebezaist
Su pientraukiu sugadinau krutine, bet nelabai pergyvenu Vaikas svarbiau O krutine ir pataisyt bus galima
Pirmaji maitinau iki 1.1 manau taj geriausias amzius baigti pradejom atpratineti kai buvom metu ir po truputi po truputi...labai lengvai ir graziai...vietoj papo reikia kazka kita siulyt...buteliuka su pienu ar atsigert ko nors ar pavalgyt...ir viskas graziai pasibaigia..
o antrasis kai tik pradejau koselem maitint ir vandeniu, arbatelem girdyt..taj pats atsisake papo nuo 6menesiu...labai jega buvo...
o antrasis kai tik pradejau koselem maitint ir vandeniu, arbatelem girdyt..taj pats atsisake papo nuo 6menesiu...labai jega buvo...
mano dukrytei jau metukai, dieną nemaitinu, bet naktį tikras košmaras: keliasi beveik kas dvi valandas, nors jau pienelio į rytą nelika, bet papuko nepaleidžia.bnoriu atpratinti, bet niekaip negaliu, nes glostymai nepadeda, nešiojimas taip pat, ą eikai supti ant rankų, o pasupus, bent 20 min., žiauriai nugarą paskausta. vyras nepadeda, nes sako jam į darbą reikia, sako palauk po kalėdų paimsiu atostogų tada padėsiu bet man tai grdėti kažkaip skauda, atrodo ,kad va aš dieną tai atostogauju. na tikiuosi kaip nors po tų kalėdų griežtai aiimsim ir atpratnsim.
o dieną jokių košių neina įsiūlyti. o svorio tai mes turim, bet aš manau,kad čia nuo naktinio valgymo.
o dieną jokių košių neina įsiūlyti. o svorio tai mes turim, bet aš manau,kad čia nuo naktinio valgymo.
QUOTE(silvijak @ 2010 12 09, 13:25)
mano dukrytei jau metukai, dieną nemaitinu, bet naktį tikras košmaras: keliasi beveik kas dvi valandas, nors jau pienelio į rytą nelika, bet papuko nepaleidžia.bnoriu atpratinti, bet niekaip negaliu, nes glostymai nepadeda...
Atrodo kaip aš rašyčiau analogiška situacija, naktį nubudinėja labai dažnai-o užmigt be papulio niekaip-iš kart skandalai..
iki 1.2 men.Atprato po truputi ,mazinau maitinimo kieki ,kol visai nutraukiau,bet misinuko nepripazino visai
PIRMA IR ANTRA VAIKA MAITINAU IKI 7 MEN.