Įkraunama...
Įkraunama...

Iki kokio amžiaus maitinote krūtimi

blush2.gif As su savo mazyliu dar kariauju,nes niekaip negali atsisakyti mamytes pienuko smile.gif ,nors mums jau 2m ir1men .Diena gali ir be mamos pienuko prabuti,bet nakti reikalauja ax.gif .
doh.gif Bandau atpratinti jau nuo 1.5metu,bet niekaip neiseina blush2.gif ,tikriausiai praziopsojau ta momenta,kada lengviausia atprasti smile.gif !
Atsakyti
tiktai 2men doh.gif ir pienukas baigesi ir taip su abiem vaikais doh.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
vis skautau kaip cia mamytem sekesi atpratint savo mazylius nuo maitinimo (.) as ir vis galvoju g.gif kada gi tas pats laikas atpratint... ale ziuriu, kad tikriausiai visiems skirtingas.... Mano maziui tuoj 1m. ir 1 men. bet toks ispudis, kad suejums metams jis dar labiau nori (.) tai bandau nors diena maziau duoti.... vis mastau gal dar per mazas, ale gi nelaikas bus, kai reiks i darzeli eit....
Atsakyti
neseniai rasiau kad dar maitinu 2 kartus per diena, ir net nemaniau dar nutraukt zindymo. Ir ka jus manot, mano dukryte atsisake pati. Kas keisciausia, ligos metu, kai pakilo temperatura, tiesiog pradejo verkt kai pasiuliau kruti. Sekanti karta vel tas pats. Kita diena dar siuliau, atsisake, va taip ir baigesi maitinimas ax.gif Labai dziaugiuosi kad nereikejo per prievarta atpratint thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(maidala @ 2010 11 09, 00:21)
neseniai rasiau kad dar maitinu 2 kartus per diena, ir net nemaniau dar nutraukt zindymo. Ir ka jus manot, mano dukryte atsisake pati. Kas keisciausia, ligos metu, kai pakilo temperatura, tiesiog pradejo verkt kai pasiuliau kruti. Sekanti karta vel tas pats. Kita diena dar siuliau, atsisake, va taip ir baigesi maitinimas ax.gif Labai dziaugiuosi kad nereikejo per prievarta atpratint thumbup.gif

liudnai linksma smile.gif
Atsakyti
Atpratinau 1,4 men. Isbandziau pleistriuka ant kruties smile.gif Sakiau, kad mamai, puopa, skauda. Tai jis man papute. Kelias dienas taip pabandziau, o paskui ir nebereikejo. smile.gif
Atsakyti
diena maitinau iki kokiu 8men gal o naktim iki 1 metu
Atsakyti
Pirmą vaiką maitinau iki 9 mėnesių atsisakė pats, per savaitę, kaip su ntru bus kol kas nezinau, iki metu planuoju maitinti
Atsakyti
QUOTE(DievoUola @ 2010 11 10, 17:43)
Atpratinau 1,4 men. Isbandziau pleistriuka ant kruties smile.gif Sakiau, kad mamai, puopa, skauda. Tai jis man papute. Kelias dienas taip pabandziau, o paskui ir nebereikejo. smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Kaip patikop jusu atpratinimas.
Atsakyti
iki 3 menesiu maitinau savo dukryte smile.gif
Atsakyti
Maitinau 9mėn, po to jis pats pradėjo atsisakinėti krūties, o aš perdaug neprieštaravau taip sėkmingai ir be jokių stresų baigėm maitinimą krūtimi 4u.gif
Atsakyti
Aš maitinau iki 1,8 m... Nors planavau maitinti pirmus 6 mėn, tačiau vaikas pienuko be galo norėjo, nepaisant to, kad jo nepakako ir mišinuku primaitindavome jau nuo pirmo mėnesio pabaigos... Būdamas vos daugiau nei metukų atsisakė mišinuko ir visų pieniškų produktų, bet manęs niekaip nepaleisdavo lotuliukas.gif Galiausiai nebeatlaikiau pervargimo , nes jis keldavosi maždaug kas pusvalandį ir reikalaudavo pienuko... buvo sunku, nes jo kaip ir nebuvo, daugiausiai- įprotis unsure.gif Bet labai džiaugiuosi, kad atpratom gana greitai- maždaug porą naktų pazirzė truputį ir vėliau nebereikalaudavo thumbup.gif
Bet dar labai ilgai mėgdavo prisiglausti man prie krūtinės, net ir dabar, pradėjus daugiau nei metams, kartais bando prisiglausti ir paglostyti, ypač prieš miegą. Matosi, kad jam svarbiausia buvo mamos artumas wub.gif
Atsakyti