Įkraunama...
Įkraunama...

Iki kokio amžiaus maitinote krūtimi

QUOTE(Marvel85 @ 2010 11 02, 22:09)
Maitinau iki 1,2 metų, pienuko dar buvo bet pastebėjau kad jeigu neduodu kruties jis ir neprašo, nelabai gal jau jam ir reikiejo smile.gif ir pačiai jau nusibodo blush2.gif  smile.gif

jus tiesiog nepraziopsojote to laiko,kai lengviausia nujunkyti vaikiuka.
Atsakyti
QUOTE(ingulka35 @ 2010 11 02, 20:45)
jus tiesiog nepraziopsojote to laiko,kai lengviausia nujunkyti vaikiuka.

Galbūt smile.gif Čia irgi buvo viena iš priežasčių- bijojau kad vėliau vaikui bus sunkiau atsikratyti to įpročio...
Atsakyti
Mes pienuka nutraukem 1.2m. Su dideliom asarom baigem maitinima, bet iskart pradejo pats su arbatele miegoti, ko per maitinima ne kart nera buve ir valge iskart daug daugiau... 4u.gif
Atsakyti
as turejau daug pienuku-pirma ir antra maitinau iki 7men.paskui nutraukiau
Atsakyti
QUOTE(SESIA @ 2010 11 03, 12:57)
as turejau daug pienuku-pirma ir antra maitinau iki 7men.paskui nutraukiau

kas leme toki apsiprendima? manu ,kad 7 men dar ankstoka nutraukti MP g.gif
Atsakyti
Maitinau iki 2m.2 men. pioneer.gif Nutraukiau pati.
Atsakyti
QUOTE(Plaukia laivas @ 2010 11 03, 15:03)
Maitinau iki 2m.2 men.  pioneer.gif  Nutraukiau pati.

MATNIMUS MAZINOTE PALAIPSNIUI, AR VIENA DIENA ATSIKELUSI PASAKETE VISKAS...
Atsakyti
Buvau nusiteikusi maitinti, kiek vaikas norės. Bet nesitikėjau, kad jau 1 m. 3 mėn. pasakys "ne" smile.gif Papurtė galvą ir nusisuko miegoti... dar kelis vakarus pasiūliau, bet nebeapsigalvojo ax.gif
Dabar atrodo, kad labai gerai ir laiku, bet tada prisimenu buvo įvairių emocijų, ir "atstumta" turbūt jaučiausi doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerbera123 @ 2010 11 03, 15:15)
Buvau nusiteikusi maitinti, kiek vaikas norės. Bet nesitikėjau, kad jau 1 m. 3 mėn. pasakys "ne" smile.gif Papurtė galvą ir nusisuko miegoti... dar kelis vakarus pasiūliau, bet nebeapsigalvojo  ax.gif
Dabar atrodo, kad labai gerai ir laiku, bet tada prisimenu buvo įvairių emocijų, ir "atstumta" turbūt jaučiausi  doh.gif  biggrin.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Maitinau iki 13mėn. Tiesiog pasakė ne ir nusisuko. jau buvo atsisakymų ir anksčiau; 9men, bet turėdama labai daug pienelio, dar įsiuliau, bet suėjus metukams pasakė vaikas ne MP ir aš nedaviau daugiau.
Atsakyti
QUOTE(ingulka35 @ 2010 11 03, 15:12)
MATNIMUS MAZINOTE PALAIPSNIUI, AR VIENA DIENA ATSIKELUSI PASAKETE VISKAS...

Na, mano maze labai norejo pienuko. Maitinau ir diena ir nakti. Kai pajutau kad pienuko jau nebeprudai, o mazei labiau reikia to "proceso", pabandziau nebeduoti. Bet nieko neisejo, labai jau graudziai verke ir prase. Tad emiausi drastisko veiksmo, pasitepiau spenelius arbatmedzio aliejumi. Maze paragavusi atsoko is isgascio "kas cia atsitiko"... Pasakiau kad Zi zi zi (taip mes vadinome papukus) jau nebeskanus. Taip isspaudusi gailes asareles atsisveikino visam su Zizizi tongue.gif
Beje, taip ilgai maitinau, nes dukryte nuo gimimo neeme nei vieno buteliuko ir iki siol neisiulau to misininio pieno
Atsakyti
QUOTE(Plaukia laivas @ 2010 11 04, 00:29)
Na, mano maze labai norejo pienuko. Maitinau ir diena ir nakti. Kai pajutau kad pienuko jau nebeprudai, o mazei labiau reikia to "proceso", pabandziau nebeduoti. Bet nieko neisejo, labai jau graudziai verke ir prase. Tad emiausi drastisko veiksmo, pasitepiau spenelius arbatmedzio aliejumi. Maze paragavusi atsoko is isgascio "kas cia atsitiko"... Pasakiau kad Zi zi zi (taip mes vadinome papukus) jau nebeskanus. Taip isspaudusi gailes asareles atsisveikino visam su Zizizi  tongue.gif
Beje, taip ilgai maitinau, nes dukryte nuo gimimo neeme nei vieno buteliuko ir iki siol neisiulau to misininio pieno

manajai irgi papukas yra visas gyvenimas.. net nesuvokiu kaip reiks nupratinti doh.gif diena dar diena,kazkaip istversim,na bet nakti schmoll.gif ,baisu net pagalvot..
Atsakyti