man taip buvo vasara - bet nekreipiau didelio demesio, mete ir ne nuo galo, bet is viduriu arba paskutini issikleidusi zieda..
Bet kazkodel galvoju, kad tai tikrai gali but per mazo dregnumo ,,dovana,,.
na,mano phalenopsiai stovi ant drėgno keramzito,vis dregme,daugiau jiems nieko negaliu pasiūlyt
Tada ko gero vistiek per mazai, o jei daugiau nera galimybes suteikti, tada reikia dziaugtis tuo, kas yra
būtent juo labiau,kad leidžia naujus lapelius,reiskias gal ner taip blogai,kaip mums atrodo
maziau pergyventi del tokiu dalyku dziaukites, ptfu ptfu ptfu, kad nepuola baisios virusines ar bakterines ligos, o vienas kitas ziedas... bala nemate del to, juk augalu neprarasim
QUOTE(AisteZ @ 2010 09 28, 13:39)
Paskutiniu metu tai masinis elgesys phaleonopsiu pasidare
ir nuo ko cia taip
QUOTE(Oks@n@ @ 2010 09 28, 16:38)
sekasi gi jum... jei bus lisnu keikiu mielai priglausiu
bet kai atsirado sitie keikai tai ji vsai nezydi
Sveikutes, gal jūs kuri žinote ar reikia dendrobium nobile orchidejai, nuskabyti peržydėjusių žiedelių kotelius, kurie tvirtai įsikibę styro is pažastycių? , Nes kažkur buvau skaičiusi, kad nuskinti nebūtina, nes vistiek nebežydės tie patys stiebai, o dabar kai ji turi 6 naujus auginukus, kažkur perskaičiau kad gali žydeti tiek naujieji tiek senieji auginukai...todel reikia nuskabyti senus žiedų kotelius, tai nebežinau kaip čia is tikrųjų reikia...
QUOTE(Lerikyte @ 2010 09 30, 16:53)
bet pas tave juk irgi turejo but panasi situacija
Tai ir nesuprantu todel... matyt karsta vasara juos kazkaip keistai paveike.
QUOTE(Tina* @ 2010 10 01, 14:26)
Tai ir nesuprantu todel... matyt karsta vasara juos kazkaip keistai paveike.
kiek ryte atsikėlus randi temperatūros? aš apie aštuoniolika šilumos.
Labutis
na gavau as pagaliau mini phalaenopsi is ermitazo, atnesiau namo, o jis su kazkokiais vabaliukais musitem ka dabar su juo daryt, kad ant kitu man tik nepatektu neissibegiotu
na gavau as pagaliau mini phalaenopsi is ermitazo, atnesiau namo, o jis su kazkokiais vabaliukais musitem ka dabar su juo daryt, kad ant kitu man tik nepatektu neissibegiotu
QUOTE(Oks@n@ @ 2010 10 01, 16:01)
Labutis
tai ar su vabaliukais ar su musytem ?
musyte jau kaskur dingo, o sie liko