Jei jau nudžiūvo, kirpti galima drąsiai
mano jau toliau, bet juda vėžlio greičiu... laaaaaukiu
jau tokie
Jezau, kaip jumi pavydziu del cimbu. As vis apie savo cimbus tupineju, tupineju, bet jie kol kas spyga rodo.
reiškia reikia nebetupinėt
Sveikutes!
mano istorija su mano geliuku labai trumpute vaiksciojau po maxima ir uzmaciau nukainuota phalaenopsiuka turejo viena balta ziedeli, o lapeliai keli nulauzyti. Man sios gelytes laaaabai patinka.. todel net negalvodama nusipirkau ir pagalvojau, kad isgelbesiu Dabar jis prazydejo, nukirpau kotuka ir ziuriu, kad pradejo jis man dziuti kur nukirpau. Net nezinau ar tai gerai. tiesa, geliukas nauja lapeli isleido Dar galvoju apie persodinima, nes kazkaip kreivai jis tam vazonely stovi. ta nuluzusi lapuka galvoju pasalinti is vis arba tik ties nuluzusia vieta. keista, kad nedziusta jis
imetu nuotraukyciu kaip jis atrodo pas mane vyras. patarkit, kaip pasielgti su bedziustanciu koteliu ir tuo lapuku nuluzusiu
mano istorija su mano geliuku labai trumpute vaiksciojau po maxima ir uzmaciau nukainuota phalaenopsiuka turejo viena balta ziedeli, o lapeliai keli nulauzyti. Man sios gelytes laaaabai patinka.. todel net negalvodama nusipirkau ir pagalvojau, kad isgelbesiu Dabar jis prazydejo, nukirpau kotuka ir ziuriu, kad pradejo jis man dziuti kur nukirpau. Net nezinau ar tai gerai. tiesa, geliukas nauja lapeli isleido Dar galvoju apie persodinima, nes kazkaip kreivai jis tam vazonely stovi. ta nuluzusi lapuka galvoju pasalinti is vis arba tik ties nuluzusia vieta. keista, kad nedziusta jis
imetu nuotraukyciu kaip jis atrodo pas mane vyras. patarkit, kaip pasielgti su bedziustanciu koteliu ir tuo lapuku nuluzusiu
QUOTE(Lerikyte @ 2010 11 04, 20:39)
jau tokie
wau koks gražus žiedkotis
QUOTE(Lerikyte @ 2010 11 04, 20:46)
reiškia reikia nebetupinėt
aga ir priedo pakankint vasarą.
Buvau prikišus trąšų lazdelių, nes arkliuko gėrio jis neragavo
jurgitukia, kitą kartą dėdama foto - sumažinkit jas.
Dėl ,,vyruko,, Persodint galit, nes sakyčiau visai šaknų nesimato kaip orientuojatės laistyti? kad žiedstiebis padžiuvo - normalu. jei džius toliau - galima pjauti visą. Lapas - tai jau čia estetikos klausimas. Tą nulūžusią dalį nupjaučiau, o tą kitą palikčiau.
Dėl ,,vyruko,, Persodint galit, nes sakyčiau visai šaknų nesimato kaip orientuojatės laistyti? kad žiedstiebis padžiuvo - normalu. jei džius toliau - galima pjauti visą. Lapas - tai jau čia estetikos klausimas. Tą nulūžusią dalį nupjaučiau, o tą kitą palikčiau.
QUOTE(Lerikyte @ 2010 11 05, 09:05)
jurgitukia, kitą kartą dėdama foto - sumažinkit jas.
labai atsiprasau uz foto dydi. norejau, kad matytusi.saknys matos lb puikiai tik gal ant tokios vietos uztaikiau fotografuodama aciu uz patarimus
QUOTE(nila_ks @ 2010 11 03, 15:23)
Deja, viltį ir aš praradau Mano masdevalija irgi masiškai numetė lapus, nors kai įsigyjau augo kuo puikiausiai, tik bats nei iš šio nei iš to, kad pradėjo mesti lapus.
Cia gal is Botorch? nepamenu ka uzsakinejai... ar is Jurgitos vokieciu? manoji is Jurgitos tai kolkas laikosi puikiai. Ir dakulyte su epidendru gyvuoja.