jai isaugo ant ziedynstiebio..tai laukt saknu,kai jos bus apie 5cm galesi atskirt ir turesi nauja augaleli...o del nupuvusiu lapu isvalyk kur nupuvo,truputi pabarstyk cinamonu,ir ziurek nebeslapink tos vietos...sekmes auginant vaikiuka...
sveikos gal galit pagelbet ziuriu kad ir kitom mano orchdejom atsiranda tie taskuciai kas cia galetu butu? aciu
QUOTE(evers @ 2010 10 11, 12:33)
jai isaugo ant ziedynstiebio..tai laukt saknu,kai jos bus apie 5cm galesi atskirt ir turesi nauja augaleli...o del nupuvusiu lapu isvalyk kur nupuvo,truputi pabarstyk cinamonu,ir ziurek nebeslapink tos vietos...sekmes auginant vaikiuka...
Aciu
Kur jūs ta HB-101 perkate? kažkaip uzsisakinėti nepatinka, girdėjau, kad kažkur raudondvario plente kaune juos pardavinėja, bet niekaip nerandu kurioj parduotuvėje gal pirkote kuri nors?
QUOTE(Rožinė @ 2010 10 12, 16:56)
Kur jūs ta HB-101 perkate? kažkaip uzsisakinėti nepatinka, girdėjau, kad kažkur raudondvario plente kaune juos pardavinėja, bet niekaip nerandu kurioj parduotuvėje gal pirkote kuri nors?
as ir iekojau geliu parduotuvese nebuvo, galvojau nors ta pati maziausia pabandymui...o su tuo uzsisakinejimu man gal kas uzmatete kokioj parduotuvej pajuryj...
Na,o aš užsisakiau,pažiūrėsiu ką gero jis duos..
QUOTE(eliss @ 2010 10 12, 18:24)
Na,o aš užsisakiau,pažiūrėsiu ką gero jis duos..
lauksim komentarų
as irgi uzsisakinejau, kita diena paskambino vyrukas ir susitarem susitikt, pasakiau kurioj vietoj, jis privaziavo ir nusipirkau. maza buteliuka. nera cia ko bijot, jei norit uzsisakinekit, juk atveza
QUOTE(giedruze @ 2010 10 11, 16:49)
sveikos gal galit pagelbet ziuriu kad ir kitom mano orchdejom atsiranda tie taskuciai [img]
gal per šalta ir drėgna namie..
Nlb žinau kas galėtų būti, bet Jūsų vietoje nuplaučiau ir profilaktiškai nupurkščiau insekticidu (actara tinka ir purškimui ir liejimui), suprantama, tik pirmiausia atskirkit jas nuo sveikųjų.
O dėl HB-101, tai nepadauginkit, kas perdaug, nesveika , be to, tinka visiems augalams.
QUOTE(lark @ 2010 10 13, 09:09)
O dėl HB-101, tai nepadauginkit, kas perdaug, nesveika , be to, tinka visiems augalams.
o kas kiek laiko HB 101 naudojimą galima kartoti? Man vieną numirėlį padėjo prikelti, tai net nežinau kada procedūrą galima kartoti. Bijau persistengti, nes labai noriu gėlę išsaugoti.