Mano phalaenopsiai per naktį nubudo
Beveik visiems žiedstiebiai kaltis pradėjo
QUOTE(Pelė snaudalė @ 2010 10 05, 10:11)
QUOTE(Pelė snaudalė @ 2010 10 05, 09:11)
Super naujienos maniskiai irgi sukruto per savaite jau 4 ziedstiebiai prasikale. Ju tarpe viena miegale 2 metus nezydejusi, tai labai dziaugiuosi.
Ir dar pas cimbidi vienas auginukas labai itartinas, tyliai pasvajoju, kad gal bus ziedstiebis
QUOTE(Pelė snaudalė @ 2010 10 05, 11:11)
kaip smagu
žiūrėkit kokį išukį turiu močiutė perlaistė savo orchidėją, vos nenuvirtau kai pamačiau kaip manot yra jai nors vienas šansas? persodinau, po savaitės patręšiau nežinau ką toliau daryt, šaknų pusę iškarpiau, liko kokios 3 žalios sakiau jei sugebėsiu atgaivint tai aš super
kirpk žiedstiebius, apie trąšas kurį laiką išvis pamiršk ir sakyčiau jai jau į reanimatorių laikas, ne į vazoną gal išleis naują skrotelę.
manau sansu ner....tiek daug jau isgedes...
nebent eksperimenta padaryt maisiuke kiminuose ziuret kaip ar skneles augs,bet tai tik laiko svaistymas...ir geresnes bukles iskeliauja i konteineri,o tokia...
nebent eksperimenta padaryt maisiuke kiminuose ziuret kaip ar skneles augs,bet tai tik laiko svaistymas...ir geresnes bukles iskeliauja i konteineri,o tokia...
Sveikos,
Aš tikrai saviškę geriau atrodančią išmečiau, aišku, nesu specė, bet pamačiau, kad nei vienos šaknies nėr sveikos ir mečiau lauk, nors labai dar buvo žali ir žiedstiebis su bekrentančiais žiedais....
Aš tikrai saviškę geriau atrodančią išmečiau, aišku, nesu specė, bet pamačiau, kad nei vienos šaknies nėr sveikos ir mečiau lauk, nors labai dar buvo žali ir žiedstiebis su bekrentančiais žiedais....
QUOTE(chimera @ 2010 10 05, 13:14)
Sveikos,
tai be reikalo
O jus turbut paskubejote,arba gelyte nekele tiek simpatiju,kad renimavimu butumet uzsiemusi..
Aš jau mastau kad jai nėra šansų, bet kažkaip jausčiausi laaabai gerai jei atgaivinčiau, visdėlto padarysiu jai tą reanimatorių, niekas per galvą neduos, bet jei atgaivinsiu va tada tai bus (nors nelabai tikiu )
stai rusu forumas apie renimuojamus augalus..(tikiuosi galima )
http://orchis_ru/for...p...a&start=210
kartais idomu nors pavartyt puslapius paziuret...(paskaitynet) o gal kada pravers...
http://orchis_ru/for...p...a&start=210
kartais idomu nors pavartyt puslapius paziuret...(paskaitynet) o gal kada pravers...