man panašu, kad su šaknim gali būt kažkas ne kas
Ateinu su geromis naujienomis (labai tikiuosi)
rugsėjo 29 d. pradėjau eksperimentą- vienas "užsispyręs" phal. ir miniukas nežydėjo metus laiko, tad nusprendžiau sudaryti temperatūrų skirtumą- dieną gėlės stovi ant palangės (šalčiau), o nakčiai jas sunešu į vonios kambarį (šilčiau). Nepraėjus ir savaitei štai rezultatas:
Tikiuosi, kad čia bus žiedstiebis, o ne eilinė šaknelė...
Miniuko kol kas netikrinau, nes kiminai "užstoja" matomumą, o pati nenoriu ieškoti, nes kartą jau tokiu "ieškojimu" netyčia pažeidžiau leidžiamą naują šaknelę. Miniukui duodu dar laiko pasirodyti.
rugsėjo 29 d. pradėjau eksperimentą- vienas "užsispyręs" phal. ir miniukas nežydėjo metus laiko, tad nusprendžiau sudaryti temperatūrų skirtumą- dieną gėlės stovi ant palangės (šalčiau), o nakčiai jas sunešu į vonios kambarį (šilčiau). Nepraėjus ir savaitei štai rezultatas:
Miniuko kol kas netikrinau, nes kiminai "užstoja" matomumą, o pati nenoriu ieškoti, nes kartą jau tokiu "ieškojimu" netyčia pažeidžiau leidžiamą naują šaknelę. Miniukui duodu dar laiko pasirodyti.
dar ankstoka sprest..,bet viltis yra viltis...(jug ir naujos sakneles ner blogai )
QUOTE(Raun'a @ 2010 10 04, 03:43)
lasvagiete, tavo miltasia visai padoriai atrodo, ta prasme bulves tvirtos, nesusiraukslejusios, as bandyciau auginti toliau . tik keista kaip visus lapus galejo numest
Aciu jums abiem uz atsakyma As irgi nelabai suprantu, kodel visus lapus numete, nes pries 3men tai lapu buvo tiek daug, ir dar 2 ziedstiebiai! Norejau as ja skirti i du augalus, bet neskyriau. O dabar isvis atrodo varganai... Tikiuosi, kad atsigaus. Tik tiek, kad namie vesoka Turbut sustos visu geliu augimas, nes jokio temperaturos skirtumo, dienos vesios, mazoka sviesos....
yerena šimtaprocentinis žiedstiebis
QUOTE(Lerikyte @ 2010 10 04, 15:38)
man panašu, kad su šaknim gali būt kažkas ne kas
o gal nedalaistytas
QUOTE(yerena @ 2010 10 04, 17:07)
žiedstiebis
QUOTE(Lerikyte @ 2010 10 04, 17:00)
QUOTE(zuzla @ 2010 10 04, 17:20)
žiedstiebis
Aciu man irgi taip atrodo- dar pasirodysiu.
QUOTE(Lerikyte @ 2010 10 04, 19:00)
iš kur atskiriat? pas mane šaknys taip lenda jei tiksliau tai daug tokių iš visų orchidėjų tai galvoju kad šaknys
kas augina miltonijas? gal ka svarbesnio apie prieziura is patirties?
QUOTE(seseilgakase @ 2010 10 04, 22:48)
kas augina miltonijas? gal ka svarbesnio apie prieziura is patirties?
patirtis, kiek atsimenu, pas daug ką liūdna..
QUOTE(zuzla @ 2010 10 05, 00:05)
patirtis, kiek atsimenu, pas daug ką liūdna..
na jau pasiskaiciau rojaus soduose.. ziuresim kaip cia man seksis. bet abejoju..na nieko, turesiu ir as patirties
QUOTE(Rožinė @ 2010 10 04, 22:13)
iš kur atskiriat? pas mane šaknys taip lenda jei tiksliau tai daug tokių iš visų orchidėjų tai galvoju kad šaknys
nu, kad tikrai nevienodai atrodo lendanti šaknis ir žiedstiebis tačiau neįgudusiai akiai gali taip atrodyti o paaiškint pagal ką.. hmm šaknis tai lendantis smailas šviesiai žalias galiukas, apvaliai užsibaigiantis, dažniausiai lendantis į šona ar į apačią. O žiedstiebis turi tarsi tokį ,,skeltuką,, ir kalasi žiedstiebiui būdingose vietose.