Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 75

[quote=Satura,2010 09 29, 14:31]
aš iš tų, kuriai tušas nuo blakstienų paplaukia, jei paakiai tepti aliejumi, todėl visai gali būti, kad ir tau ryte reikia labiau drėkinančio, o ne maitinančio varianto 4u.gif

as lyg uzfiksavus, kad jus Satura paakius tepat niliniais taukmedziais ? rolleyes.gif ar kazka maisau ?
as planuoju juos isbandyti, jei jie susigeria ir dienai ne per riebu ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bituteba @ 2010 09 29, 16:08)
as lyg uzfiksavus, kad jus Satura paakius tepat niliniais taukmedziais ?  rolleyes.gif ar kazka maisau  ?
as planuoju juos isbandyti, jei jie susigeria ir dienai ne per riebu ? g.gif

ne jūs, o tu wink.gif

aš tepu, bet tepu vakarais. Faktiškai prisitepu ir į lovą. Tikrai niekad netepu jo tiek, kad blizgėtų oda, lyg ir puikiai susigeria, iki aksominio jausmo, bet per dieną bet kokio aliejaus ar sviesto užtepimas gadina tušą ir viskas doh.gif Bet reikia pabandyti, gal ir gerai bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 29, 16:05)
iškilimai ar rausva spalva?  g.gif

sunku pasakyt,nzn.. bet kad islenda kazkiek ir spalvos tai taip... kad dideliu pas man yra,tai gal del to.. nu bet siaip ar taip geriau man niekad nepavykdavo uzimaskuot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuske @ 2010 09 29, 16:12)
sunku pasakyt,nzn.. bet kad islenda kazkiek ir spalvos tai taip...

aš vistiek matau kauburėlius, kad ir gerai užmaskuota drinks_cheers.gif Etama, ar žaliasis LL maskuoklis per dieną nenuplaukia?

QUOTE(Nidulia @ 2010 09 29, 16:13)
Dabar jau ir as galiu maivytis nes turiu ir nerolio, ir vaniles eliksyrus  ax.gif

kaip tau kvapai? wink.gif
Atsakyti
gal butu atsiliepimu apie rose light dr.haushkos kremuka?o gal siaip galit patarti gerai drekinanti kremuka misriai, i spuogelius linkusiai odai?siuo metu naudoju argitali su eziuole, bet kaip ir merginos rase kremukas puikus, bet vietomis nusausejo oda smile.gif

isbandziau sante jojoba sampuna, patiko, gerai butoja.kai plauni tai atrodo plaukai baisiai veliasi, bet isskalauju ir tokio jausmo nebelieka biggrin.gif

jau savaite naudoju nerolio eliksyra po 2 lasus vakarais. patinka labai,labai, spuogu sumazejo, kai kurie isausejo biggrin.gif oda ligesne, svytinti. vat mastau, ar pakaktu is jo drekinimo ir diena? 4u.gif turiu 15 ml, tai patinka kad mazai reikia, na ilgam man jo uzteks biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 29, 16:15)
aš vistiek matau kauburėlius, kad ir gerai užmaskuota  drinks_cheers.gif Etama, ar žaliasis LL maskuoklis per dieną nenuplaukia?
kaip tau kvapai? wink.gif

eina sau, nerealus wub.gif ant vienos rankos uzlasinau vaniles, ant kitos-nerolio, tai ir uostinejuosi dabar pati save:) o dar Supere parode kokius sausus tepamus nerolio kvepaliukus atsisiunte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 09 29, 16:44)
eina sau, nerealus  wub.gif ant vienos rankos uzlasinau vaniles, ant kitos-nerolio, tai ir uostinejuosi dabar pati save:) o dar Supere parode kokius sausus tepamus  nerolio kvepaliukus atsisiunte  wub.gif

man jie kartu irgi gerai groja, t.y. sumaišyti drinks_cheers.gif

neslėpk - koks kvapas, kas gamintojas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 29, 16:51)
man jie kartu irgi gerai groja, t.y. sumaišyti  drinks_cheers.gif

neslėpk - koks kvapas, kas gamintojas biggrin.gif

kvapas nerolio smile.gif o galintojo nepamenu, gal pati supere pakomentuos. Ale kvepia kaip neroliais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 09 29, 17:13)
Dabar jau ir as galiu maivytis nes turiu ir nerolio, ir vaniles eliksyrus  ax.gif jau kad meginsiu vakare:) Aciu Superei, kad pasidalino  wub.gif

o kam jie naudojami? blush2.gif
Atsakyti
veidui tepti - čia plačiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Scurry @ 2010 09 29, 17:03)
o kam jie naudojami? blush2.gif

veidkui tepti vietoj kremo:) nueik i kvapu namai puslapi ir susirask " nerolio eliksyras", "vaniles eliskyras" viska pati perskaitysi smulkiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 29, 18:06)
veidui tepti - čia plačiau smile.gif

ačiū 4u.gif o jis skalsus? nes kaina nemaža už nedidelį kiekį.. g.gif
Atsakyti