[quote=Satura,2010 09 29, 14:31]
aš iš tų, kuriai tušas nuo blakstienų paplaukia, jei paakiai tepti aliejumi, todėl visai gali būti, kad ir tau ryte reikia labiau drėkinančio, o ne maitinančio varianto
as lyg uzfiksavus, kad jus Satura paakius tepat niliniais taukmedziais ? ar kazka maisau ?
as planuoju juos isbandyti, jei jie susigeria ir dienai ne per riebu ?
QUOTE(bituteba @ 2010 09 29, 16:08)
as lyg uzfiksavus, kad jus Satura paakius tepat niliniais taukmedziais ? ar kazka maisau ?
ne jūs, o tu
aš tepu, bet tepu vakarais. Faktiškai prisitepu ir į lovą. Tikrai niekad netepu jo tiek, kad blizgėtų oda, lyg ir puikiai susigeria, iki aksominio jausmo, bet per dieną bet kokio aliejaus ar sviesto užtepimas gadina tušą ir viskas Bet reikia pabandyti, gal ir gerai bus
QUOTE(Satura @ 2010 09 29, 16:05)
iškilimai ar rausva spalva?
sunku pasakyt,nzn.. bet kad islenda kazkiek ir spalvos tai taip... kad dideliu pas man yra,tai gal del to.. nu bet siaip ar taip geriau man niekad nepavykdavo uzimaskuot
QUOTE(agnuske @ 2010 09 29, 16:12)
sunku pasakyt,nzn.. bet kad islenda kazkiek ir spalvos tai taip...
aš vistiek matau kauburėlius, kad ir gerai užmaskuota Etama, ar žaliasis LL maskuoklis per dieną nenuplaukia?
QUOTE(Nidulia @ 2010 09 29, 16:13)
Dabar jau ir as galiu maivytis nes turiu ir nerolio, ir vaniles eliksyrus
kaip tau kvapai?
gal butu atsiliepimu apie rose light dr.haushkos kremuka?o gal siaip galit patarti gerai drekinanti kremuka misriai, i spuogelius linkusiai odai?siuo metu naudoju argitali su eziuole, bet kaip ir merginos rase kremukas puikus, bet vietomis nusausejo oda
isbandziau sante jojoba sampuna, patiko, gerai butoja.kai plauni tai atrodo plaukai baisiai veliasi, bet isskalauju ir tokio jausmo nebelieka
jau savaite naudoju nerolio eliksyra po 2 lasus vakarais. patinka labai,labai, spuogu sumazejo, kai kurie isausejo oda ligesne, svytinti. vat mastau, ar pakaktu is jo drekinimo ir diena? turiu 15 ml, tai patinka kad mazai reikia, na ilgam man jo uzteks
isbandziau sante jojoba sampuna, patiko, gerai butoja.kai plauni tai atrodo plaukai baisiai veliasi, bet isskalauju ir tokio jausmo nebelieka
jau savaite naudoju nerolio eliksyra po 2 lasus vakarais. patinka labai,labai, spuogu sumazejo, kai kurie isausejo oda ligesne, svytinti. vat mastau, ar pakaktu is jo drekinimo ir diena? turiu 15 ml, tai patinka kad mazai reikia, na ilgam man jo uzteks
QUOTE(Satura @ 2010 09 29, 16:15)
aš vistiek matau kauburėlius, kad ir gerai užmaskuota Etama, ar žaliasis LL maskuoklis per dieną nenuplaukia?
kaip tau kvapai?
kaip tau kvapai?
eina sau, nerealus ant vienos rankos uzlasinau vaniles, ant kitos-nerolio, tai ir uostinejuosi dabar pati save:) o dar Supere parode kokius sausus tepamus nerolio kvepaliukus atsisiunte
QUOTE(Nidulia @ 2010 09 29, 16:44)
eina sau, nerealus ant vienos rankos uzlasinau vaniles, ant kitos-nerolio, tai ir uostinejuosi dabar pati save:) o dar Supere parode kokius sausus tepamus nerolio kvepaliukus atsisiunte
man jie kartu irgi gerai groja, t.y. sumaišyti
neslėpk - koks kvapas, kas gamintojas
QUOTE(Satura @ 2010 09 29, 16:51)
man jie kartu irgi gerai groja, t.y. sumaišyti
kvapas nerolio o galintojo nepamenu, gal pati supere pakomentuos. Ale kvepia kaip neroliais
QUOTE(Nidulia @ 2010 09 29, 17:13)
Dabar jau ir as galiu maivytis nes turiu ir nerolio, ir vaniles eliksyrus jau kad meginsiu vakare:) Aciu Superei, kad pasidalino
o kam jie naudojami?
QUOTE(Scurry @ 2010 09 29, 17:03)
o kam jie naudojami?
veidkui tepti vietoj kremo:) nueik i kvapu namai puslapi ir susirask " nerolio eliksyras", "vaniles eliskyras" viska pati perskaitysi smulkiau
QUOTE(Satura @ 2010 09 29, 18:06)
ačiū o jis skalsus? nes kaina nemaža už nedidelį kiekį..