Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 75

QUOTE(agnuske @ 2010 09 29, 14:18)
nieko nesuprantu.bandziau atrasti ta raganos zinute "perimu is visu kam nepatiko",kad suprasti apie kokia dantu pasta cia snekat,kad skalsi.bet nerodo jos zinutes blink.gif  kiba istryne...? tai kas ta skalsioji?
man atejo siuntinukas is LL,bet neatejo kabukis EM,nors ji sakiausi 1 diena anksciau g.gif

Čia dvi skirtingos pastos: Aloedent - ta skalsioji, o Weledos druskinė - ta, kur Raganai patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 29, 15:18)
Aš lyginau tas abi pastas žinok parduotuvėj

supratau drinks_cheers.gif Man labai ir ta balinanti magėjo, bet dabar dantys kažko nujautrėjo, tai bus gerai ir Sensitive ax.gif

QUOTE(agnuske @ 2010 09 29, 15:18)
tai kas ta skalsioji?

man atejo siuntinukas is LL,bet neatejo kabukis EM,nors ji sakiausi 1 diena anksciau g.gif

ragana kalbėjo apie Weledos druskinę, kad patiko, o kaip apie skalsią mes kalbam apie Aloedent, kur Drogai, Eurovaistinės prekiauja wink.gif

normalu, kad iš JAV ateis vėliau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 29, 09:50)
vakarais tepu neroliu, vienu lašiuku, o rytais naudoju dabar Argital kremą, nes mineralinė pudra vistik reikalauja geriau sudrėkintos odos - gražiau ir lygiau pasidengia smile.gif Dar kai orai tokie - tai geri, tai blogi, kažkaip man pasiteisina būtent tokia priežiūra. Tiesa, kremo minimumą tepu, nedaug smile.gif

gerai, lauksiu  biggrin.gif

pirma, aciu Saturai uz nuoroda praeitoje temoje apie KN neroli 4u.gif

antra, kaip tik ruosiausi jusu klausti del mineralines: nusipirkau MM medium beige. pries tai naudojau kitokia mineraline (arbonne). problema tame, kad ji tarsi man "islenda" i pavirsiu. tarsi prilipdyta prie odos, is arti labai matosi, kad nera vientisai uztepta/susigerusi. O ankstesne mineraline tarsi kremas itrinta susigerdavo. bendras vaizdas su MM geras is toliau, bet ziurinti is arti, as matau trasi kazkokius lipnius miltus prie odos.
tai pagalvojau, gal del to, kad as ryte.vakare naudoju alieju ? g.gif g.gif ir juokingiausia, kad neturiu jokio kremo, nes visus savo blogiecius kremus isdalinau biggrin.gif tai teks nusipirkti koki drekinanti dienai, taip ?

dar is LL gavau flawless silk ir maskuokli tamsiems paakiams.
su maskuokliu tas pats: jis dar baisiau man "susoka" i lopinelius paakiuose (nors ir bandau su sepeteliu maskavimui), ir gal but del to, kad paakiams naudoju argano alieju, jis riebesnis ? g.gif o siaip maskuoja , t.y. maskavimo spalva man patinka. tamsiu melyniu nesimatytu, aisku jei pasidengtu graziai.
o flawless silk man labai painka wub.gif gaivumo suteikia.
Atsakyti
QUOTE(agnuske @ 2010 09 29, 15:18)

EM ar tik ne iš JAV keliauja? Tai ir ilgiau užtrunka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 29, 15:19)
gali būti, kad pats aliejus netinka (alergizuoja, jeigu veidas kaista arba gal per riebus, jei plėvelė jaučiasi), arba per daug užtepi  g.gif

Su viskuo sutinku išskyrus užteptu kiekiu. Nesvarbu kiek, ar du lašai ar pasiprausus kaip su vandeniu tongue.gif (vieną kart pyliau iš buteliuko į delną ir smarkiai padauginau, pipetės neturėjau), rezultatas tas pats. Niekis, sunaudosiu plaukams.
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 29, 15:21)
Čia dvi skirtingos pastos: Aloedent - ta skalsioji, o Weledos druskinė - ta, kur Raganai patinka ax.gif

oi,tai jeialoedent uztenka 4 men,tai ne tokia jau ir brangi smile.gif o as net nesidomejau kai apie ja rasydavot
Atsakyti
QUOTE(bituteba @ 2010 09 29, 15:25)
tai pagalvojau, gal del to, kad as ryte.vakare naudoju alieju ?  g.gif  g.gif ir juokingiausia, kad neturiu jokio kremo, nes visus savo blogiecius kremus isdalinau  biggrin.gif tai teks nusipirkti koki drekinanti dienai, taip  ?

aš iš tų, kuriai tušas nuo blakstienų paplaukia, jei paakiai tepti aliejumi, todėl visai gali būti, kad ir tau ryte reikia labiau drėkinančio, o ne maitinančio varianto 4u.gif

QUOTE(Benicio @ 2010 09 29, 15:25)
Su viskuo sutinku išskyrus užteptu kiekiu. Nesvarbu kiek, ar du lašai ar pasiprausus kaip su vandeniu  tongue.gif 

man keista, nes kiekis man labai jaučiasi - ne vienas, o du nerolio lašai man jau gerooookai daugoka doh.gif
Atsakyti
o kiek tos aloedent ant sepetelio spaust reikia? skalsi tai skalsi,bet jei bandyti,tai galvoju kaip su MB susitart reiktu,o tai jam viska arkliniais kiekiais reikia,nervuoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuske @ 2010 09 29, 15:40)
o kiek tos aloedent ant sepetelio spaust reikia? skalsi tai skalsi,bet jei bandyti,tai galvoju kaip su MB susitart reiktu,o tai jam viska arkliniais kiekiais reikia,nervuoja doh.gif

žirnio dydžio wink.gif Išsispaus daugiau, kaip priputos jam kibiras putų burnoj, tai iškart susivoks, kiek reikia tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2010 09 28, 17:30)
Tai dabar pasidalinkit kurioje Kosmadoje tokie gėriai atsirado smile.gif Nes šiandien apibėgau kelias Vilniaus Kosmadas, nei vienoje neturi... verysad.gif Ir kokia kaina tokio rinkinuko?

Akropolio tikrai turi smile.gif

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 28, 22:23)
Neradau blog'e atsiliepimų apie Laveros citrinų šampūną. Ar bandė kas?

Summer pradžioje labai tiko ir patiko, o pabaigoje vietoj dušo želės sunaudojo biggrin.gif

QUOTE(sarkela @ 2010 09 29, 01:18)
Mergytės, gal galite ką pasakyti apie Natura Siberica šampūną, ar čia chemija? Be akinių buvau Kosmadoje, bet nepirkau, nors konsultantė labai siūlę...  blush2.gif

Nėra ten chemojos, tik parfum neaiškios kilmės, dėl to dauguma Neutral perka.

QUOTE(agnuta @ 2010 09 29, 08:14)
Jie lyg ir su ALS (merginos, pataisykit, jei klystu), jei gerai pamenu. Gamintojai teigia, kad jis svelnesnis nei SLS, tai tiesiog reikia bandyt. Siaip ar taip, vienas is teisingesniu variantu smile.gif

Putoklis ne ALS, bet Cocomidopryl Betaine berods smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 29, 15:49)
žirnio dydžio wink.gif Išsispaus daugiau, kaip priputos jam kibiras putų burnoj, tai iškart susivoks, kiek reikia tongue.gif

ot tai super lotuliukas.gif

nu zinokit, apziurejau savo LL siuntinuka ir apsipatenkinau visa tongue.gif Tokia naturali pudra, as tokios visa gyvenima norejau thumbup.gif spalva warm peach mano sviesiai odai tiko idealiai.nepanasi man ji i gelsva visai, tiesiog isiliejo gerai i oda.manau ten siaip visos is sviesiu ir butu tike.sutinku,kas sake, kad prisitaiko.dar uzsisakiau nude cover up makuoklio meginuka ir maskavimo sepeteli.tai kadangi kabukio dar neturiu,tai su tuo sepetuku ir darbavausi po savo spuogus.smagutis,svelnus.. tiesa,spuogai matosi vistiek..gal kita kart bandysiu kaip etama-zalia maskuokli g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuske @ 2010 09 29, 16:02)
tiesa,spuogai matosi vistiek..gal kita kart bandysiu kaip etama-zalia maskuokli g.gif

iškilimai ar rausva spalva? g.gif
Atsakyti