QUOTE(Satura @ 2010 09 29, 09:50)
vakarais tepu neroliu, vienu lašiuku, o rytais naudoju dabar Argital kremą, nes mineralinė pudra vistik reikalauja geriau sudrėkintos odos - gražiau ir lygiau pasidengia
Dar kai orai tokie - tai geri, tai blogi, kažkaip man pasiteisina būtent tokia priežiūra. Tiesa, kremo minimumą tepu, nedaug
gerai, lauksiu
pirma, aciu Saturai uz nuoroda praeitoje temoje apie KN neroli
antra, kaip tik ruosiausi jusu klausti del mineralines: nusipirkau MM medium beige. pries tai naudojau kitokia mineraline (
arbonne). problema tame, kad ji tarsi man "islenda" i pavirsiu. tarsi prilipdyta prie odos, is arti labai matosi, kad nera vientisai uztepta/susigerusi. O ankstesne mineraline tarsi kremas itrinta susigerdavo. bendras vaizdas su MM geras is toliau, bet ziurinti is arti, as matau trasi kazkokius lipnius miltus prie odos.
tai pagalvojau, gal del to, kad as ryte.vakare naudoju alieju ?
ir juokingiausia, kad neturiu jokio kremo, nes visus savo blogiecius kremus isdalinau
tai teks nusipirkti koki drekinanti dienai, taip ?
dar is LL gavau flawless silk ir maskuokli tamsiems paakiams.
su maskuokliu tas pats: jis dar baisiau man "susoka" i lopinelius paakiuose (nors ir bandau su sepeteliu maskavimui), ir gal but del to, kad paakiams naudoju argano alieju, jis riebesnis ?
o siaip maskuoja , t.y. maskavimo spalva man patinka. tamsiu melyniu nesimatytu, aisku jei pasidengtu graziai.
o flawless silk man labai painka
gaivumo suteikia.