Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 75

QUOTE(Satura @ 2010 09 29, 08:52)
tau nuskilo biggrin.gif
man patiko jos skonis ir kad skalsi. Galvoju, kad būtų galima ir MB tokią pasiūlyti, bet jis mėtinių, aštrių labai nemėgsta  doh.gif Kadangi dar tik vieną teišbandžiau, užtat ir klausiu apie kitas  4u.gif

Žinok, tikrai kad skalsi, jau 2 mėnesius naudoju kasdien po 2-3 kartus, ir likę dar pusė blink.gif

QUOTE(Satura @ 2010 09 29, 09:50)
vakarais tepu neroliu, vienu lašiuku, o rytais naudoju dabar Argital kremą, nes mineralinė pudra vistik reikalauja geriau sudrėkintos odos - gražiau ir lygiau pasidengia smile.gif Dar kai orai tokie - tai geri, tai blogi, kažkaip man pasiteisina būtent tokia priežiūra. Tiesa, kremo minimumą tepu, nedaug smile.gif

Kurį Argitalio kremą naudoji? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 09 29, 14:23)
man Weledos druskos pasta visai nepatiko..  rolleyes.gif neputoja, skonis nekoks, tie druskos kristaliukai valant jaučiasi, kartais atrodo, kad net į dantų tarpus įlenda..  doh.gif  be to mano dantys labai jautriai į šią pastą reaguoja, nežinau, kaip reikės sunaudoti..  rolleyes.gif Šeimos nariai nė už ką su ta pasta nesivalo, dar pabambėjo, kad aš visoko š.. priperku..  doh.gif

Man kaip tik tie druskos kristaliukai patinka, dantukai būna slidūs, puikiai nušveisti rolleyes.gif

QUOTE(Satura @ 2010 09 29, 14:26)
mano tėvai turi Weledos tą rausvą pastą jautriems dantims ir dantenoms. Tai pačiu kraštutiniu atveju ja valosi, kai jau nėra kitos išeities, nes švelni, sudirgimus apramina. Bet kasdienai irgi neprilipo, nepatinka sad.gif

Įtariu, kad aš šitą dabar naudoju. Spalva keista, bet man patinka smile.gif Man apskritai, jaučiu Weledos pastos vienos labiausiai patikusių ax.gif

chemistry, dar tave pakankinsiu ax.gif tokį Kae prausiklį turit? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 29 rugsėjo 2010 - 13:51
[quote=Sky_diver,2010 09 29, 12:24]
Radau idomu galvos plovimo kava metoda:

o, visai idomu. pabandysiu. vis tiek namie sedziu, o ir kavos kvapas nebaisus smile.gif nors tex specialiai plikyti, nes pati kavos negeriu.
o as neseniai, kazkuriame "ji" skaiciau dar kelis (negirdetus) receptus su kava:

pasidaryti kavos ledukus ir trinti veida ryte. cia kai merginos pasakojo su zalia arbata, tai taip pat su kava. ir dar parasyta, kad atspalvio suteikia bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif pati nebandziau.
dar kt varijantas: uzsiplikyti kavos ir supilti skysti i purkstuka ir nuolat purksti plaukus. suteikia zvilgesio ir dar tamsaus atspalvio. sito irgi dar nebandziau, bet butinai pasibandysiu visus situs receptus.
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 29, 14:47)
Kurį Argitalio kremą naudoji?  4u.gif

su ramunėlėmis ir ylang smile.gif

Hibisco, nors Aloedent pastą turiu Sensitive, bet ji jau pabalino kažkiek dantis. Tai ką padaro balinanti? Pono bebro dantis? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iceland @ 2010 09 29, 09:56)
Vakar buvau Kauno Akropolio Kosmadoj - tikrai buvo, apžiūrėjau viską ką jie turi Sante  mirksiukas.gif

aciukas 4u.gif

QUOTE(Milduxs @ 2010 09 29, 13:17)
Natura Siberica mačiau nuolaidų Kosmadoje 25 proc. (Vilniuje Gedimino 9), sakė bus iki spalio 1 d.
Ogi ir Maksimoje savaitę nuo vakar su Ačiū kortele 30 proc. kosmetikai, kūno priežiūros priemonėms ir parfumerija, o įdomu šampūnai tai čia skaitosi kaip kosmetika?  rolleyes.gif

as irgi pagalvojau, bet susimokejau 20 lt ir nenuskaiciavo jokios nuolaidos blink.gif

tiesa pagirsiu, pirkau Sibericos dazytiems pazeistiems plaukams, tai man labai patiko cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugvilė: 29 rugsėjo 2010 - 13:57
Hibisco, ar pirkai Nvey šešėlius? ax.gif AO lūpų blizgesiai tikrai šaunūs, turiu bespalvį thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 09 27, 23:25)
O kau isbandet??  kokie tie 8 produktai? pasidalinkit patirtim  mirksiukas.gif

Dėkavoju už patarimus 4u.gif

Atsakau į klausimus.
Kanapių ir baltųjų putonių šampūnas ''Faith in Nature'' - nei sužavėjo, nei nuvylė. Tiesiog šampūnas.
Kanapių ir baltųjų putonių kondicionierius ''Faith in Nature'' - nei nuvylė, nei sužavėjo. Kondicionieriaus funkciją atlieka.
Arbatmedžio dušo želė ''Faith in Nature'' - turi antiseptinį poveikį (iš asmeninės patirties). Pirkčiau antrą kartą. Bet, kvapas tikrai labai specifinis - senos, supelijusios medienos. Manęs jis neerzina, netgi patinka.
Veido prausiklis ''Faith in Nature'' - nepatinka. Oda lieka riebi, truputį graužia. Man per švelni prausimosi priemonė.
Abrikosų kauliukų aliejus iš AN - nepatinka.
Nakvišų aliejus iš AN - nepatinka. Šiek tiek tamsina veido odą. Bent jau mano.
Žalias montmorilonito molis iš AN - patinka. Du kart savaitėje tepu kaip valomąją kaukę.
Taukmedžių sviestas iš AN - topų topas, didžiausias mano atradimas per dešimt metų, kosmetikos srityje. Turiu iki kraujo suskirdusią rankų odą (dabar reikia sakyti - turėjau). Išbandžiau viską, nuo pačių pigiausių iki brangiausių priemonių, parafino vonialių ir t.t. Niekas ne padėjo, arba efektas tik laikinas. Du kartus pasitepiau taukmedžių sviestu ir rezultatas ant akių. Tepuosi ryte ir vakare prieš miegą. Ir to pakanka. Skalsus, jei padaugini - teplioja. Bet atitaikius rankoms reikalingą dozę, kuri pilnai susigeria, nei teplios, nei oda blizgės. Dabar tepu ir visą kūną.

Tokia tad, mano patirtis.
Ačiū už dėmesį aciuks.gif

NE REKLAMA! - asmeninė patirtis.
P.S. Esu patenkinta Ekolinija internetine parduotuve. Prekes greitai atsiuntė. Vieną kart užsisakiau kremą ir už jį sumokėjau. Paaiškėjo, kad jo jau nebeturi. Pasiūlė kitą produktą arba grąžinti pinigus. Pastarąją operaciją atliko greitai, be jokių išvedžiojimų.
Atsakyti
nesusilaikiau, apžiūrėjau Avivos mėginukų kvapą - vos vos jaučiasi, labai švelnus. Ir kad šitokie pas juos mėginių rinkiniai gamykliniai (keturių produktų ir nepagailinta), tai man jau atrodo, kad jie užtikrinti ir kokybe, ir patikimu nail.gif Žodžiu, kremų veidui nereikės dar ilgai, nes vien Aviva yra du variantai: riebus ir lengvas g.gif
Papildyta:
QUOTE(Benicio @ 2010 09 29, 15:00)
Abrikosų kauliukų aliejus iš AN -  nepatinka.

Taukmedžių sviestas iš AN - topų topas,

Pasiūlė kitą produktą arba grąžinti pinigus. Pastarąją operaciją atliko greitai, be jokių išvedžiojimų.

kodėl nepatiko? ax.gif

kurį turi? Paprastą ar kreminį? wink.gif

yra dar žmonių pasaulyje drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 29, 15:04)
kodėl nepatiko?  ax.gif
kurį turi? Paprastą ar kreminį? wink.gif
yra dar žmonių pasaulyje  drinks_cheers.gif

Aplamai aliejaus ant veido nepernešu. Nemalonu, sunku ir oda kaip po plėvele, kaista, žandai raudonuoja. Arba elgtis su jais nemoku. Vien žodž yra ko dar pasimokyti ir tobulėti.
Svietas paprastas. AN atsirado Nilinių taukmedžių kreminis sviestas. Griebsiu šitą ir lyginsiu su paprastuoju.
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 29, 13:53)
su ramunėlėmis ir ylang smile.gif

Hibisco, nors Aloedent pastą turiu Sensitive, bet ji jau pabalino kažkiek dantis. Tai ką padaro balinanti? Pono bebro dantis? biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif ohoi, pone bebre!!!
Aš lyginau tas abi pastas žinok parduotuvėj (nes antrą pakuotę jau įsigijau), tai abi turi praktiškai identiškus ingredientus, tik balinanti turi vieną, kurio neturi sensitive, bet nežinau, pas per vienas blush2.gif O sensitive turi daugiau augalinių ekstraktų, tai tą pačią įsigijau - sensitive....

QUOTE(Dovish @ 2010 09 29, 13:57)
Hibisco, ar pirkai Nvey šešėlius? ax.gif AO lūpų blizgesiai tikrai šaunūs, turiu bespalvį thumbup.gif

Nepirkau, nes laukiu biudžeto papilnėjimo blush2.gif
Smagu, kad tinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 29, 09:52)
tau nuskilo biggrin.gif

nieko nesuprantu.bandziau atrasti ta raganos zinute "perimu is visu kam nepatiko",kad suprasti apie kokia dantu pasta cia snekat,kad skalsi.bet nerodo jos zinutes blink.gif kiba istryne...? tai kas ta skalsioji?
man atejo siuntinukas is LL,bet neatejo kabukis EM,nors ji sakiausi 1 diena anksciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Benicio @ 2010 09 29, 15:17)
Aplamai aliejaus ant veido nepernešu. Nemalonu, sunku ir oda kaip po plėvele, kaista, žandai raudonuoja. Arba elgtis su jais nemoku.

gali būti, kad pats aliejus netinka (alergizuoja, jeigu veidas kaista arba gal per riebus, jei plėvelė jaučiasi), arba per daug užtepi g.gif
Atsakyti