QUOTE(Chippie @ 2010 09 27, 23:25)
O kau isbandet?? kokie tie 8 produktai? pasidalinkit patirtim
Dėkavoju už patarimus
Atsakau į klausimus.
Kanapių ir baltųjų putonių šampūnas ''Faith in Nature'' - nei sužavėjo, nei nuvylė. Tiesiog šampūnas.
Kanapių ir baltųjų putonių kondicionierius ''Faith in Nature'' - nei nuvylė, nei sužavėjo. Kondicionieriaus funkciją atlieka.
Arbatmedžio dušo želė ''Faith in Nature'' - turi antiseptinį poveikį (iš asmeninės patirties). Pirkčiau antrą kartą. Bet, kvapas tikrai labai specifinis - senos, supelijusios medienos. Manęs jis neerzina, netgi patinka.
Veido prausiklis ''Faith in Nature'' - nepatinka. Oda lieka riebi, truputį graužia. Man per švelni prausimosi priemonė.
Abrikosų kauliukų aliejus iš AN - nepatinka.
Nakvišų aliejus iš AN - nepatinka. Šiek tiek tamsina veido odą. Bent jau mano.
Žalias montmorilonito molis iš AN - patinka. Du kart savaitėje tepu kaip valomąją kaukę.
Taukmedžių sviestas iš AN - topų topas, didžiausias mano atradimas per dešimt metų, kosmetikos srityje. Turiu iki kraujo suskirdusią rankų odą (dabar reikia sakyti - turėjau). Išbandžiau viską, nuo pačių pigiausių iki brangiausių priemonių, parafino vonialių ir t.t. Niekas ne padėjo, arba efektas tik laikinas. Du kartus pasitepiau taukmedžių sviestu ir rezultatas
ant akių. Tepuosi ryte ir vakare prieš miegą. Ir to pakanka. Skalsus, jei padaugini - teplioja. Bet atitaikius rankoms reikalingą dozę, kuri pilnai susigeria, nei teplios, nei oda blizgės. Dabar tepu ir visą kūną.
Tokia tad, mano patirtis.
Ačiū už dėmesį
NE REKLAMA! - asmeninė patirtis.
P.S. Esu patenkinta
Ekolinija internetine parduotuve. Prekes greitai atsiuntė. Vieną kart užsisakiau kremą ir už jį sumokėjau. Paaiškėjo, kad jo jau nebeturi. Pasiūlė kitą produktą arba grąžinti pinigus. Pastarąją operaciją atliko greitai, be jokių išvedžiojimų.