Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 75

QUOTE(agnuta @ 2010 09 29, 12:35)
Yra skirtumas koks nors lyginant su avietėmis? ax.gif

chemistry, mėginukų kokių turit? ax.gif

meginuku siuo metu yra tik iklotu. Siaip testeriu nemazai turim tai galima pasibandyti vietoj.
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 09 29, 12:56)
Tai jei pirmiau pratestuosi, brūkštelk, vis tiek įdomu 4u.gif

poveikis panašus - kaip ir aviečių. Gauna oda gerą dozę vitamino C ir kitų gėrybių, švyti drinks_cheers.gif Ir kaip lengvas pylingiukas bigsmile.gif Graužė truputį, bet gali būti, kad nuo žaliavinio mineralinio doh.gif
Atsakyti
Radau idomu galvos plovimo kava metoda:

"Išgeriate
kavą ir likusiais tirščiai įtrinate visą galvą, kuo ilgiau trinate (aš
tai darau sukamaisiai judesiais) tuo geriau, ilgesnis masažas. Plaukų
galu neliečiu, kiek nubėga ant jų tiek, nes galva būna palenkta. Tada
galvyte i maišiuką, ant jos rankšluostį ir kol pati išsimaudau
(15-20min) palaikau ir išplaunu.

P.S.Tik pati pradžia reikalauja daug
kantrybės, po pirmų 4-5 plovimų galva atrodo kaip ne visai išplauta,
plaukas turi adaptuotis, todel ne visos išlaukia efekto. O po to plaukas
atrodo liuks, sveikas, blizga ir nebesiriebaluoja taip. Man asmeniskai
seniau reikėdavo galva plauti kas antrą dieną verkiant, dabar i kartą į
savaitę. (šampūnas šiuo atveju išvis nenaudojamas)"

Gal ir nieko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 29, 13:59)
Sviesiaplaukes gal geriau nebandykit tik biggrin.gif

dažo??

chemistry, o Dr.Kadir veido, kūno priežiūros priemonės? Ar ir plaukų? Ir kokios kainos maždaug? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 29, 14:02)
dažo??

chemistry, o Dr.Kadir veido, kūno priežiūros priemonės? Ar ir plaukų? Ir kokios kainos maždaug? wink.gif

plauku prieziuros priemoniu nera. veido kremai virs 100lt, kuno siestai 90lt, molio kauke, makiazo valiklis apie 70lt.
Atsakyti
ir puslapį jų radau - Dr. Kadir
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 28, 22:41)
Kažkaip aš irgi prisibijau, kad nusivilsiu druskine. Nes man kažkiek putojimo visgi reikia  g.gif

man Weledos druskos pasta visai nepatiko.. rolleyes.gif neputoja, skonis nekoks, tie druskos kristaliukai valant jaučiasi, kartais atrodo, kad net į dantų tarpus įlenda.. doh.gif be to mano dantys labai jautriai į šią pastą reaguoja, nežinau, kaip reikės sunaudoti.. rolleyes.gif Šeimos nariai nė už ką su ta pasta nesivalo, dar pabambėjo, kad aš visoko š.. priperku.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 09 29, 14:23)
Šeimos nariai nė už ką su ta pasta nesivalo, dar pabambėjo, kad aš visoko š.. priperku..  doh.gif

mano tėvai turi Weledos tą rausvą pastą jautriems dantims ir dantenoms. Tai pačiu kraštutiniu atveju ja valosi, kai jau nėra kitos išeities, nes švelni, sudirgimus apramina. Bet kasdienai irgi neprilipo, nepatinka sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Scurry @ 2010 09 29, 00:06)
mamos, kvailas klausimas - o the body shop honey shampoo labai prastas? Šiandien užsisakiau, dabar skaitau, kad turbūt kenksmingą produktą įsigyt sugalvojau  doh.gif

Klausimas nėra kvailas, bet šampūnas tikrai baisus schmoll.gif

QUOTE(sarkela @ 2010 09 29, 02:18)
Mergytės, gal galite ką pasakyti apie Natura Siberica šampūną, ar čia chemija? Be akinių buvau Kosmadoje, bet nepirkau, nors konsultantė labai siūlę...  blush2.gif

Kyla abejonių dėl putoklio, bet kitos sudedamosios dalys sertifikuotos Ecosert + rusiškos žolelės. Man tai neblogas ekonomiškas variantas.

QUOTE(Satura @ 2010 09 29, 10:17)

Pvz. man Natura Siberica visai nepatiko, o MB jį tik vienintelį pripažįsta  g.gif
parašyk, jei užmatysi  4u.gif

Maniškis taip pat tik Natura Siberica pripažįsta.
QUOTE(Sky_diver @ 2010 09 29, 14:24)

Koks įdomus būdas g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 09 29, 14:27)
Maniškis taip pat tik  Natura Siberica pripažįsta.

galvoju, gal Natuderm būtų nieko, bet ar nereikėtų jo pačiai sumuilinti, jei MB netiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 29, 11:17)
kaip trintos braškės išėjo tiek skoniu, tiek kvapu  drinks_cheers.gif laikiau apie 15 minučių.

Ajajaj kaip pavydžiu miltukų biggrin.gif wub.gif

QUOTE(Sky_diver @ 2010 09 29, 12:24)

Įdomiai skamba, bet bandyti turbūt reikėtų per atostogas kaime, nes darbo dienom vienas vargas, dar specialiai kavą plikytis (aš negeriu jos) smile.gif

QUOTE(Satura @ 2010 09 29, 13:26)
mano tėvai turi Weledos tą rausvą pastą jautriems dantims ir dantenoms.
Bet kasdienai irgi neprilipo, nepatinka sad.gif

Gal dėl tos kraujo spalvos išspjaunant? Turėjau ir šią pastą, man visai nieko. Kaip tik tuo metu buvo dantenos sujautrėję, kažkokių ruoželių atsiradę, padėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 09 29, 14:38)
Gal dėl tos kraujo spalvos išspjaunant?

daugiau dėl skonio ir neputojimo g.gif
Atsakyti