Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 75

QUOTE(agnuta @ 2010 10 09, 09:44)
Kūnui mišinį dareisi? ax.gif
Aš vat irgi apie tamanų aliejų noriu pasisakyti, tik maniškis iš KN. Turėjau tokį bręstantį giluminį raudoną "draugą". Kadangi vieną vakarą išsitraukiau tamanus patepti ant lūpos besiformuojančiai pūslelinei, tai tuo pačiu sumąsčiau ir tą spuogą juo patept. Po nakties ta vieta apsišerpetojus šiek tiek buvo, bet spuogas toks vaizdas susmego bigsmile.gif Man čia nemenkas atradimas, tikiuosi, kad ne sutapimas koks nors smile.gif

As irgi tokius 'draugus" puolu ir tamanais,ir manuka,ir moliu.kiek nusiziurejau atsiliepimu.bet man tik po keleto dienu draugeliai arba isnyksta arba mazet pradeda.staigiai tai niekad verysad.gif
Papildyta:
o AZ pigiau tamanai ir aliejai nei AN? nelabai ten susigaudziau kiek ziurejau...
Atsakyti
QUOTE(Jorun @ 2010 10 09, 11:27)
Micefee jeg ser du er fra Oslo. Ha en god dag!

Takk Du også! Ja, jeg studerer i Oslo. Hvor betaler du i norsk?

Ką manot apie Dr. Alkaitis kosmetiką? Gal kam yra tekę naudoti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 10 08, 20:21)
o koks geriausias aliejus plaukam? gal kokosu galvoju?

man kokosai ir monoi buvo nr.1 aliejai plaukams iki kol neatradau avokadu aliejaus..
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 10 09, 12:30)
Ką manot apie Dr. Alkaitis kosmetiką? Gal kam yra tekę naudoti?  ax.gif

apie Alkaiti yra tema prie kosmetikos gamintoju..
kiek skaiciau as ten apie sia kosmetika, tai nepasirode, kad butu 'labai labai' kosmetika, o kainos dideles..
Bet va, kazkodel man labai norisi isbandyti enzymine veido kauke (bet kaina labai stabdo), o kitos priemones nevilioja..
Atsakyti
QUOTE(Audrulle @ 2010 10 09, 00:18)
Sveikos merginos,

As irgi pradejau dometis eko priemonemis. Nesiruosiu visko is karto ismesti ir keisti naujais produktais, bet kas jau baiginejasi, tai naujus pirksiu eko ir po truputi pakeisiu visa kosmetika ir ne tik smile.gif Perskaiciau sita ir praeita temute, bet tiek daug informacijos, kad jau viskas susimaise smile.gif , tai tikiuosi nesupyksit, jei uzduosiu tuos pacius klausimus smile.gif

Dabar ieskau sampuno ir dantu pastos. Lygtai skaiciau, kad nuo FIN sampuno atsiranda pleiskanu? Ar as kazka maisau mastau.gif  ? Noreciau Natuderm sampuno, labai jau geri atsiliepimai, bet internete nerandu, kur nusipirkti, kad zinot koki tinklapi?

Ir dar klausimas ar galima vaikam aloe dantu pasta naudoti?

Sveikinu. Aš taip pat po truputi pereinu prie eco kosmetikos.
Šiuo metu naudoju FIN Rozmarinų šampūną, labai patinka, nes po jo lieka tos švaros pojūtis thumbup.gif Kolkas neatsirado pleiskanų. O Natuderm šampūno yra Eurokos parduotuvėse mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif , as jau daugiau nei metai laiko kaip susidomejusi naturalia sertifikuota kosmetika ax.gif .. Stengiuosi pirkti tik nat. sert. kosmetika, bet jei patikrintumete mano 'sandeliuka', ten tikrai ne viskas naturalu blush2.gif . Ka tik pastu gavau Living Nature produkteliu, tai begu ismeginti bigsmile.gif
Atsakyti
Siandien isbandziau Bourjois Bio detox naturalia, Ecocert sertifikuota kremine pudra
user posted image
Pastebejimai butu tokie : spalva yra is ko rinktis ir jei kuri naudojo sios firmos nenaturalia krempudra, atsirinks tikrai, nes sunemeruotos tuo paciu principu. Kvepia gana skaniai, sakyciau net gi gaiviai thumbup.gif gerai paskuoja, suvienodina odos spalva, lengvai tepasi, gera tekstura. As daug kazkokiu odos problemu neturiu, mano oda sviesi, strazdanota, daznai buna vietom paraudusi. Si pudra gana gerai paslepe visus paraudimus.

Galutine isvada : man labiau patinka kompaktine arba biri mineraline pudra, nes regis, kad oda po ja geriau kvepuoja. Kompaktine pudre nesitepiau jau kokie 4 metai, todel is pradziu buvo gana keista, as ja jauciau ant savo odos. Toms, kurios priprate prie krempudru, si galetu buti gana nebloga alternatyva.

kaina: apie 13 EUR
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 10 09, 11:28)
Aš namie, kirpykloje nesu buvusi...  4u.gif

o kokiais dazais dazai? ir ar tavo plaukai natur tamsus ar sviesesni? as tai kirpykloj jau kiek metu, bet mastau namie nors su naturaliom priemonem paskui pasilepinciau.

Siandien pasiemiau depiliacini vaskav„Acorelle“, tai bandysiu vakare arba ryt ryte bandysiu skausmintis doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 10 08, 22:22)
dariau šiandien vieną mišinį, sunaudojau AZ tamanų aliejaus miniuką. Na taip, žalsvas, panašus į pirmą KN siuntą. Bet man nepatiko jo kvapas, pilnos pakuotės nepirkčiau - kažkoks tepališkas  doh.gif  doh.gif  doh.gif

O man kaip tik butent tokie tamanai patinka g.gif biggrin.gif atsimenu, pirma kart tamanu kosele pirkau KN, indelyje. paskui pirkau is naujos siuntos ir jau buvo buteliuke, skysto aliejaus pavidale, maziau patiko... tai kai tokia panasia kosele is ankstesnes KN siuntos paskui AZ atradau, kaip apsidziaugiau biggrin.gif nes KN, man atrodo, paskui tamanu koseles pavidalu taip ir nebeatsiveze g.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 10 08, 20:21)
nu pasisakysiu ir as apie sruogeliu dazyma  blush2.gif , daziau visa galva vien sruogelem pora gal tris metus, tai galiu pasakyt, kad turbut daugiau niekad nedazysiu jom, nes tikrai plaukai tokie nusiur atrodo  doh.gif
Mano tokia pat situacija buvo, gerai, kad sekmingai baigia nuaugti. daugiau taip baisu ir bekvailioti doh.gif
QUOTE(micefee @ 2010 10 09, 01:29)
Bet galima naudojant chna, dedant ciberžolės ir visokių kitokių priedų dažyti šviesiai plaukus. Bet man atrodo, kad patys plaukai iš savęs turėtų būti šviesūs.
Kaip idomiai, galvojau neimanoma naturaliai pasviesinti plauku g.gif neskaitant ramuneliu, kuriu net nebandziau, nes nenoriu geltonumo biggrin.gif siaip idomu ir man butu si tema, jei kuri turit ka pasakyti, labai lauksim drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.

i 
Tema sutvarkyta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 09 spalio 2010 - 19:54