Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 75

QUOTE(agnuta @ 2010 09 29, 11:00)
O visų gamintojų geros sudėtys, sertifikuoti (pvz.: Kae, Dr. Kadir, Naturelle D'Orien)? ax.gif

Kažkada yra tekę turėti Dr. Kadir mėginukų - patiko smile.gif Bet tada dar į sudėtį ir sertifikatus pamiršau pasigilinti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 09 29, 11:00)
Oho bigsmile.gif Kai kurie man net negirdėti, prie progos reiktų užsukt bent apsidairyt. O visų gamintojų geros sudėtys, sertifikuoti (pvz.: Kae, Dr. Kadir, Naturelle D'Orien)? ax.gif

Visi skliausteliuose turi Ecosert
kae, tai prancuziska kosmetika su argano aliejumi. Yra sampunai, serumai plaukams, kremukai veidui...
Dr. kadir naturali kosmetika is Izraelio. turim kuno sviestus, veido prieziuros priemones ir masazo alieju. (tik visu ju produktu kainos siek tiek kandziojasi blush2.gif )
QUOTE(Satura @ 2010 09 29, 11:03)
ir dar apie Pure Elements prašom  4u.gif

Pure elements linija "Chi", kosmetika sukurta pagal feng shui mokyma. Siaip turetu buti matyti sie produktai nes nemazai kur buna:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(chemistry @ 2010 09 29, 11:25)
Dr. kadir naturali kosmetika is Izraelio. turim kuno sviestus, veido prieziuros priemones ir masazo alieju. (tik visu ju produktu kainos siek tiek kandziojasi blush2.gif )

Pure elements linija "Chi", kosmetika sukurta pagal feng shui mokyma. Siaip turetu buti matyti sie produktai nes nemazai kur buna:

o kuo ji ypatinga, koks jos skiriamasis ženklas? wink.gif

man matyta tik nete, kažkaip retokai aš vaikštau po parduotuves ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 29, 11:40)
man matyta tik nete, kažkaip retokai aš vaikštau po parduotuves  ax.gif

Internete turbūt iš ecoland.lt matyta smile.gif
Atsakyti
nea, Rojaus sode pirmiausiai pamačiau g.gif

chemistry, turėsi dabar ką veikti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 09 28, 19:54)
Dar pamirsau, ar gyrete Laveros roziu sampuna ir kondicionieriu?smile.gif

Turiu rožių šampūną - jeigu sausi plaukai, turėtų patikti. Gerai putoja ir švelniai plauna, kartais būna, kad net aliejines kaukes sunkiai išplauna. Kondicionieriaus neturiu, bet kaukę rožių turiu, sakyčiau labai drėkinanti nei maitinanti 4u.gif

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 28, 21:23)
Antra, neapsisprenžiu, ar verta bandydi Weledos druskinę pastą  ax.gif

Kaip tik baiginėju. Man ji nuostabi thumbup.gif Pirma, puikiai gaivina, antra, labai gražiai nuvalo visas apnašas ir, trečia, nebėga sauja putų iš burnos biggrin.gif Taip taip, kažkaip pripratau smile.gif

QUOTE(Satura @ 2010 09 28, 21:26)
šiandien po puikaus naminio SPA

o Weledos druskinės pastos Lietuvoje mėginukų nėra pirkti?

Kaip skaniai skamba wub.gif Kiek laiko tokią kaukę laikai? Tiesiog vanduo ir milteliai?

Holos būna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 29, 11:40)
o kuo ji ypatinga, koks jos skiriamasis ženklas? wink.gif

man matyta tik nete, kažkaip retokai aš vaikštau po parduotuves  ax.gif

visi produktai labai svelnus, tinkami nudoti jautriai odai, pagaminti is labai aukstos kokybes medziagu. Kavpai svelnus, neikyrus. Sudetyje daug augalu ekstraktu, naturaliu alieju ir sviestu.
QUOTE(Satura @ 2010 09 29, 11:50)
nea, Rojaus sode pirmiausiai pamačiau  g.gif

chemistry, turėsi dabar ką veikti  biggrin.gif

ai nieko, populiari nors kelias akimirkas pasijusiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chemistry: 29 rugsėjo 2010 - 11:16
QUOTE(Dovish @ 2010 09 29, 12:09)
Kaip skaniai skamba wub.gif Kiek laiko tokią kaukę laikai? Tiesiog vanduo ir milteliai?

kaip trintos braškės išėjo tiek skoniu, tiek kvapu drinks_cheers.gif laikiau apie 15 minučių. Tiesa, šįkart maišiau su mineraliniu vandeniu, tai tokia aštroka pasirodė - kitąkart reiks su vandeniu darytis smile.gif Nors MB perspėjau, kad dėsiu vėl tą baisią kaukę, bet žmogus net loštelėjo iš pasibaisėjimo, mane pamatęs doh.gif biggrin.gif

geri tie vaisių milteliai - atgaivina, pabalina veido odą, ją nuskaistina wink.gif

QUOTE(chemistry @ 2010 09 29, 12:10)
visi produktai labai svelnus, tinkami nudoti jautriai odai, pagaminti is labai aukstos kokybes medziagu. Kavpai svelnus, neikyrus. Sudetyje daug augalu ekstraktu, naturaliu alieju ir sviestu.

bet įdomu gi tongue.gif O vieno kažkokio ingrediento dominuojančio pas juos nėra? Kokio ekstrakto, aliejaus, Negyvosios jūros druskos? wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 29 rugsėjo 2010 - 11:18
QUOTE(Satura @ 2010 09 29, 12:17)
kaip trintos braškės išėjo tiek skoniu, tiek kvapu  drinks_cheers.gif laikiau apie 15 minučių. Tiesa, šįkart maišiau su mineraliniu vandeniu, tai tokia aštroka pasirodė - kitąkart reiks su vandeniu darytis smile.gif Nors MB perspėjau, kad dėsiu vėl tą baisią kaukę, bet žmogus net loštelėjo iš pasibaisėjimo, mane pamatęs  doh.gif  biggrin.gif

geri tie vaisių milteliai - atgaivina, pabalina veido odą, ją nuskaistina wink.gif
bet įdomu gi tongue.gif O vieno kažkokio ingrediento dominuojančio pas juos nėra? Kokio ekstrakto, aliejaus, Negyvosios jūros druskos? wink.gif

ragavai? bigsmile.gif
nu bet tavo MB ekstremalus gyvenimas lotuliukas.gif Atsimenu kai molio kaukes pradejau detis tai sese mane pelkiu pabaisa pravardziuodavo lotuliukas.gif
nea, nera mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(chemistry @ 2010 09 29, 12:20)
ragavai? bigsmile.gif

nu bet tavo MB ekstremalus gyvenimas  lotuliukas.gif Atsimenu kai molio kaukes pradejau detis tai sese mane pelkiu pabaisa pravardziuodavo lotuliukas.gif
nea, nera mirksiukas.gif

apsilaižau kartais biggrin.gif

apie vaisių kaukes jis sako vieną žodį - klaiku blink.gif Nes panašu į kraują g.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 29, 12:17)
kaip trintos braškės išėjo tiek skoniu, tiek kvapu  drinks_cheers.gif laikiau apie 15 minučių. Tiesa, šįkart maišiau su mineraliniu vandeniu, tai tokia aštroka pasirodė - kitąkart reiks su vandeniu darytis smile.gif

Yra skirtumas koks nors lyginant su avietėmis? ax.gif

chemistry, mėginukų kokių turit? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 29 rugsėjo 2010 - 11:37
QUOTE(agnuta @ 2010 09 29, 12:35)
Yra skirtumas koks nors lyginant su avietėmis? ax.gif

šįkart nelyginsiu, nes braškes užpyliau mineraliniu ir galiu ką nors nusišnekėti ax.gif
Atsakyti