Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 75

QUOTE(shemsa @ 2010 10 08, 20:21)
o koks geriausias aliejus plaukam? gal kokosu galvoju?

kiekviena savo atsirenka. Man pvz kokosai visai nepatiko, jokio efekto + sunkiai issiplauna ir plaukai riebaluoti lieka.
As dazniausiai sumaisau bent 2-3 aliejus ir pasidarau misinuka.
Mano plaukams patiko avokadu, jojobos, argano, vynuogiu kauliuku aliejai. Va juos ir maisau, dar kartais siek tiek ricinos aliejaus ilasinu. Is vakaro plaukus istepu, per nakti palaikau, ryte 2 kartus perplaunu galva ir viskas thumbup.gif
Stengiuosi bent du kartus per menesi tokia kauke pasidaryti. Butu gerai ir dazniau, bet daznai patingiu.
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2010 10 08, 20:36)
Natuderm riebiems plaukams. Bet nebūtinai visiems toks efektas gali pasireikšti...
Jei esate iš Vilniaus, galiu perleisti už 15 lt. Tik kartą naudojus. smile.gif

4u.gif turiu ju maitinama sampuna, nes mano i sausuma labiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 10 08, 17:47)
PAgal pavadinimą tai maitinamasis kaip tik turėtų mažiau atlaikyti... Nesuprasi  doh.gif  biggrin.gif
Papildyta:
Čia nėra turbūt vienos teisybės... Bet mano jau 7 metus šviesinami ir nesausi jie visai. Bet dažau tik ataugusias šaknis, viso ilgio neliečiu daugiau.

o tu pati dazai? ar kirpykloj?
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 10 08, 18:06)
testuosiu ryt tusa ir blizgesi lupoms rolleyes.gif

šaunuoliai kokie, kaip greitai susisuko thumbup.gif Man bus įdomu, kaip tau tušas 4u.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 10 08, 19:21)
Satura, mano panose vel durniuoja, tai kazkiek aptvarkiau sviestmedziu.

ir turėtų aptvarkyti, sviestmedis labai gerai drinks_cheers.gif

Vergine, ar ne micefee žino natūralių plaukų dažymo būdų? Jei nesupainiojau jos su kuo nors, gal pasiskaitys ir pasakys mirksiukas.gif
Atsakyti
Aroma Zone atsirado naujų absoliutų, tarp jų ir čampakų žiedų smile.gif Ir EA, tarp kurių nefototoksiška bergamotė smile.gif

dariau šiandien vieną mišinį, sunaudojau AZ tamanų aliejaus miniuką. Na taip, žalsvas, panašus į pirmą KN siuntą. Bet man nepatiko jo kvapas, pilnos pakuotės nepirkčiau - kažkoks tepališkas doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 08 spalio 2010 - 21:57
Sveikos merginos,

As irgi pradejau dometis eko priemonemis. Nesiruosiu visko is karto ismesti ir keisti naujais produktais, bet kas jau baiginejasi, tai naujus pirksiu eko ir po truputi pakeisiu visa kosmetika ir ne tik smile.gif Perskaiciau sita ir praeita temute, bet tiek daug informacijos, kad jau viskas susimaise smile.gif , tai tikiuosi nesupyksit, jei uzduosiu tuos pacius klausimus smile.gif

Dabar ieskau sampuno ir dantu pastos. Lygtai skaiciau, kad nuo FIN sampuno atsiranda pleiskanu? Ar as kazka maisau mastau.gif ? Noreciau Natuderm sampuno, labai jau geri atsiliepimai, bet internete nerandu, kur nusipirkti, kad zinot koki tinklapi?

Ir dar klausimas ar galima vaikam aloe dantu pasta naudoti?
Atsakyti
QUOTE(Audrulle @ 2010 10 09, 00:18)
Sveikos merginos,

As irgi pradejau dometis eko priemonemis. Nesiruosiu visko is karto ismesti ir keisti naujais produktais, bet kas jau baiginejasi, tai naujus pirksiu eko ir po truputi pakeisiu visa kosmetika ir ne tik smile.gif Perskaiciau sita ir praeita temute, bet tiek daug informacijos, kad jau viskas susimaise smile.gif , tai tikiuosi nesupyksit, jei uzduosiu tuos pacius klausimus smile.gif

Dabar ieskau sampuno ir dantu pastos. Lygtai skaiciau, kad nuo FIN sampuno atsiranda pleiskanu? Ar as kazka maisau mastau.gif  ? Noreciau Natuderm sampuno, labai jau geri atsiliepimai, bet internete nerandu, kur nusipirkti, kad zinot koki tinklapi?

Saunuole, kad pasirinkai naturalios kosmetikos kelia. Nera lengva pereiti nuo sintetines prie naturalios, bet, man regis, ne viena nesigaili ir atgal sukti nesiruosia.

Del FIN sampunu. Kilo daug diskusiju del ju : Pagrindines diskusijos kilo del ALS ploviklio, cia vienas is galimu dirgikliu, bet jei tau plauant galva su sintetiniais sampunais neatsirasdavo pleiskanu, tai tiketina, kad galvos oda i ALS nesureguos blogai. Vienoms labai tinka ir patinka, kitoms alergizavo galvos oda ir atsirado pleiskanu. Deja, vieningos nuomones siuo klausimu neprieita, belieka savo kailiu ismeginti.
Pati isbandziau su Aloe vera. Buvau gana patenkinta, gerai plove, normaliai putojo, kvapas neutralus nedirginantis. Kondicionierius irgi patiko. Stebuklu nedaro, bet yra gana geras bazinis, kasdieniams plovimui skirtas sampunas.

Del dantu pastu gali pasiskaityti cia
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 10 08, 21:53)
Vergine, ar ne micefee žino natūralių plaukų dažymo būdų? Jei nesupainiojau jos su kuo nors, gal pasiskaitys ir pasakys  mirksiukas.gif

ernesin daugiau žino. ax.gif Šviesinimui tai nelabai galiu ką patarti... Nesusidūriau su tuo, mano plaukai tamsūs. Bet galima naudojant chna, dedant ciberžolės ir visokių kitokių priedų dažyti šviesiai plaukus. Bet man atrodo, kad patys plaukai iš savęs turėtų būti šviesūs.
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 10 08, 22:22)
dariau šiandien vieną mišinį, sunaudojau AZ tamanų aliejaus miniuką. Na taip, žalsvas, panašus į pirmą KN siuntą. Bet man nepatiko jo kvapas, pilnos pakuotės nepirkčiau - kažkoks tepališkas  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Kūnui mišinį dareisi? ax.gif
Aš vat irgi apie tamanų aliejų noriu pasisakyti, tik maniškis iš KN. Turėjau tokį bręstantį giluminį raudoną "draugą". Kadangi vieną vakarą išsitraukiau tamanus patepti ant lūpos besiformuojančiai pūslelinei, tai tuo pačiu sumąsčiau ir tą spuogą juo patept. Po nakties ta vieta apsišerpetojus šiek tiek buvo, bet spuogas toks vaizdas susmego bigsmile.gif Man čia nemenkas atradimas, tikiuosi, kad ne sutapimas koks nors smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 10 08, 22:22)
Aroma Zone atsirado naujų absoliutų, tarp jų ir čampakų žiedų smile.gif Ir EA, tarp kurių nefototoksiška bergamotė smile.gif

Kažin, kaip jų absoliutai? Normalūs? g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 10 09, 09:44)
Kūnui mišinį dareisi? ax.gif
Aš vat irgi apie tamanų aliejų noriu pasisakyti, tik maniškis iš KN. Turėjau tokį bręstantį giluminį raudoną "draugą". Kadangi vieną vakarą išsitraukiau tamanus patepti ant lūpos besiformuojančiai pūslelinei, tai tuo pačiu sumąsčiau ir tą spuogą juo patept. Po nakties ta vieta apsišerpetojus šiek tiek buvo, bet spuogas toks vaizdas susmego bigsmile.gif Man čia nemenkas atradimas, tikiuosi, kad ne sutapimas koks nors smile.gif

As kazkada toki "drauga" per puse dienos susitvarkiau: tepiau Manukos EA thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(micefee @ 2010 10 09, 01:29)
ernesin daugiau žino.  ax.gif Šviesinimui tai nelabai galiu ką patarti... Nesusidūriau su tuo, mano plaukai tamsūs. Bet galima naudojant chna, dedant ciberžolės ir visokių kitokių priedų dažyti šviesiai plaukus. Bet man atrodo, kad patys plaukai iš savęs turėtų būti šviesūs.

Ernesin, prasom prasom papasakoti placiau bigsmile.gif

Micefee jeg ser du er fra Oslo. Ha en god dag!
Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2010 10 08, 21:38)
o tu pati dazai? ar kirpykloj?

Aš namie, kirpykloje nesu buvusi... 4u.gif
Atsakyti