tarsiu pagyrimo zodi ecoland eshopui, vakar uzsisakiau, siandien jau turiu prekes
testuosiu ryt tusa ir blizgesi lupoms
QUOTE(Vergine @ 2010 10 08, 14:06)
Bandžiau. Labai nusausino veido odą, apsipleiskanojo visa po plovimo, tai reikėjo ne tik toniko, bet ir kremo...
Tik išsiplovus galvą, plaukai atrodo gerai, tačiau po kelių valandų, jie tokie labai sulyzinti atrodo, nerebaluoti, bet tokie glotnūs glotnūs ir tiesūs... na man nelabai patinka ir tinka toks efektas... man labiau papurę plaukai patinka.
Tik išsiplovus galvą, plaukai atrodo gerai, tačiau po kelių valandų, jie tokie labai sulyzinti atrodo, nerebaluoti, bet tokie glotnūs glotnūs ir tiesūs... na man nelabai patinka ir tinka toks efektas... man labiau papurę plaukai patinka.
o kokius sampunus naudoji? man nuo Druide OP lygiai taip paciai buvo.
QUOTE(Vergine @ 2010 10 08, 17:26)
Merginos ar įmanoma pašviesiti plaukus ir turėti juos gražius, nenušiurusius? Nes nesidažau plaukų (tiksliau nesišviesinu) gal jau 3 metus, praktiškai jau nuaugo pilnai mano natūrali spalva... Bet va paskutiniu metu, vis kirba mintis, kad vėl norėtųsi pasišviesinti, tačiau tik sruogelėm (kaip visada), man tiesiog prie veido šviesesnė spalva labiau tinka, nes veido oda yra šviesi, bet ir nenoriu nušiurusių plaukų nes dabar, kur dar pora cm likę tie šviesinti plaukai, tai jie tokie nušiurę, šakojasi...
Ką manot apie natūralius dažus, na gal jie ten ne visai netūralūs, dar nesigilinau, žinau tik, kad jais prekiauja Juara ir parduotuvė Akropoly, kur priešais Maximos kasas?
Mano kirpėja sakė, kad lyg tai, mano plaukai buvo dažyti dar su amoniakiniais dažais, tai todėl tokie nušiurę.
Ką manot apie natūralius dažus, na gal jie ten ne visai netūralūs, dar nesigilinau, žinau tik, kad jais prekiauja Juara ir parduotuvė Akropoly, kur priešais Maximos kasas?
Mano kirpėja sakė, kad lyg tai, mano plaukai buvo dažyti dar su amoniakiniais dažais, tai todėl tokie nušiurę.
As sviesinu, bet dazau visa galva ir saknis po to. Sruogelem dazant, tikrai gaila plauku, pries metus daziausi, tai tos sruogeles visos isbale ir nusiure niekada daugiau nedazyciau
Mano plaukai ir taip sausi, pasisiause kaip linai. Dazau su Inoa dazais, aisku jei nera naturalus, bet bent ne tokie arsus kaip kiti.
o geriausias dalykas plaukams yra aliejines kaukes
QUOTE(Chippie @ 2010 10 08, 19:54)
Dazau su Inoa dazais, aisku jei nera naturalus, bet bent ne tokie arsus kaip kiti.
Kur perkate tuos dažus?
Man mamai reikėtų nupirkti kažkokius mažiau cheminius ir ne tokius aršius plaukų dažus, nes paskutiniu metu po dažymų visokiais Garnier ir Lorealiais jai kaklą ir krūtinę išberia tokiais plėmais, atrodo kaip pigmentinės dėmės, tik ryškesnės ir nedingsta niekaip Matyt alerginė reakcija kokia. Tai ieškau dabar kažkokių švelnesnių, gal galite patarti?
QUOTE(Chippie @ 2010 10 08, 18:54)
o kokius sampunus naudoji? man nuo Druide OP lygiai taip paciai buvo.
Naudoju Ciel d'Azur normaliems plaukams su moliu ir Senteurs du Sud, tai tokio dalyko nebūna...
QUOTE(Chippie @ 2010 10 08, 18:54)
As sviesinu, bet dazau visa galva ir saknis po to. Sruogelem dazant, tikrai gaila plauku, pries metus daziausi, tai tos sruogeles visos isbale ir nusiure niekada daugiau nedazyciau
Tai geriau yra dažyt visus plaukus, o ne sruogelėm? Kaip tai paaiškint?
QUOTE(Galadrielė @ 2010 10 08, 19:06)
Kur perkate tuos dažus?
cia profesionalus dazai l'Oreal, man regis tik salonuose buna.
QUOTE(Vergine @ 2010 10 08, 19:09)
Naudoju Ciel d'Azur normaliems plaukams su moliu ir Senteurs du Sud, tai tokio dalyko nebūna...
bent jau man geriau dazyti visa galva.
Sruogeles daznai po kurio laiko issiplauna, spalva visai nueina ir lieka baltos, "peroksidines" ir nusiure nieko kategoriskai teigti nenoriu. Cia is savo asmenines patirties pasakoju.
O kaip kvepia tavo mineti sampunai? ir kaip putoja? busiu labai dekinga uz info
Ragana, Satura, aciu uz patarima. Tusiu sviestmedzio, kreminio sviestmedzio taip pat jau uzsisakiusi:)
Satura, mano panose vel durniuoja, tai kazkiek aptvarkiau sviestmedziu.
Satura, mano panose vel durniuoja, tai kazkiek aptvarkiau sviestmedziu.
QUOTE(Chippie @ 2010 10 08, 19:19)
O kaip kvepia tavo mineti sampunai? ir kaip putoja? busiu labai dekinga uz info
Kaip kvepia? Kažkaip mažiausiai į šiuos dalykus kreipiu dėmesį Ciel gal toks beveik bekvapis, žodžiu, vos juntamas... O Senteurs tai irgi švelnus, bet malonus kvapas. Gal mėtos šiek tiek jaučiasi...? Net sunku nusakyti man kvapus
O putoja pakankamai gerai, plius, kad kiekvieną kartą rosmarinus lašinu, tai visą kalną suputoja
QUOTE(Vergine @ 2010 10 08, 19:31)
Kaip kvepia? Kažkaip mažiausiai į šiuos dalykus kreipiu dėmesį Ciel gal toks beveik bekvapis, ždžiu, vos juntamas... O Senteurs tai irgi švelnus, bet malonus kvapas. Gal mėtos šiek tiek jaučiasi...? Net sunku nusakyti man kvapus
O putoja pakankamai gerai, plius, kad kiekvieną kartą rosmarinus lašinu, tai visą kalną suputoja
man svarbiausia, kad nesmirdetu. Vilioja mane Senteurs du Sud sampunas.
Aciu uz info
QUOTE(Chippie @ 2010 10 08, 19:36)
man svarbiausia, kad nesmirdetu. Vilioja mane Senteurs du Sud sampunas.
Aciu uz info
Aciu uz info
Tikrai nesmirda Nėr už ką.
Beja, jis toks tirštas yra, kai spaudi buteliuką, bėga, kai atleidi, sulenda atgal
QUOTE(Chippie @ 2010 10 08, 19:19)
cia profesionalus dazai l'Oreal, man regis tik salonuose buna.
Sruogeles daznai po kurio laiko issiplauna, spalva visai nueina ir lieka baltos, "peroksidines" ir nusiure nieko kategoriskai teigti nenoriu. Cia is savo asmenines patirties pasakoju.
nu pasisakysiu ir as apie sruogeliu dazyma , daziau visa galva vien sruogelem pora gal tris metus, tai galiu pasakyt, kad turbut daugiau niekad nedazysiu jom, nes tikrai plaukai tokie nusiur atrodo , pries tai dazydavau daug metu tamsia ruda, tai plaukai atrode, paziuriu i foto ir nostalgija jauciu , pradzioj kol is kirpyklos sviezia atrodo viskas liuks su tom sruogelem, bet greit pasikeicia vaizdelis
tai negaliu sulaukt kol pagimdysiu ir dazysiu vel tamsiai
o koks geriausias aliejus plaukam? gal kokosu galvoju?
QUOTE(Vergine @ 2010 10 08, 14:06)
Bandžiau. Labai nusausino veido odą, apsipleiskanojo visa po plovimo, tai reikėjo ne tik toniko, bet ir kremo...
Koks cia sampunas toki efekta duoda, as kaip tik tokio ieskau
QUOTE(giedrulia77 @ 2010 10 08, 20:21)
Koks cia sampunas toki efekta duoda, as kaip tik tokio ieskau
Natuderm riebiems plaukams. Bet nebūtinai visiems toks efektas gali pasireikšti...
Jei esate iš Vilniaus, galiu perleisti už 15 lt. Tik kartą naudojus.