Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 75

QUOTE(Vergine @ 2010 10 08, 14:06)
Bandžiau. Labai nusausino veido odą, apsipleiskanojo visa po plovimo, tai reikėjo ne tik toniko, bet ir kremo...

veidą juo irgi prausei ar kaip? blink.gif
Atsakyti
Matyt plaunant galvą pateko ant veido.
Atsakyti
tada tikriausiai oda labai jautri, nes aš kartą putomis nuo jo akis perbraukiau, kad tušas nusiimtų, nieko baisaus nenutiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 10 08, 14:09)
veidą juo irgi prausei ar kaip?  blink.gif

Nu ne, tokių cyrkų nedarau lotuliukas.gif Nu bet jei plauti galvą duše, stovint, tai nžn kaip įmanoma, kad nepatektų ant veido smile.gif Na savo odą priskirčiau prie jautresnių smile.gif
Atsakyti
jau beveik dvi savaites kaip naudoju Suki priemones veidui (cukrini prausikli, ir Balancing serijos tonika bei krema), na ir siandien pastebejau, kad veido poros akivaizdziai sumazejusios bigsmile.gif ir seip odos bukle pagerejusi.. va, del tu poru tai mane labai nustebino thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 10 08, 16:15)
jau beveik dvi savaites kaip naudoju Suki priemones veidui (cukrini prausikli, ir Balancing serijos tonika bei krema), na ir siandien pastebejau, kad veido poros akivaizdziai sumazejusios  bigsmile.gif  ir seip odos bukle pagerejusi.. va, del tu poru tai mane labai nustebino  thumbup.gif

tik atsargei su tuo toniku, nes man tai jis labai issausino veido oda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 10 08, 16:21)
tik atsargei su tuo toniku, nes man tai jis labai issausino veido oda  4u.gif

na turbut nespes issausinti, nes liko man jo tik porai kartu pasipurksti (turejau tik 15 ml)..
paskui be toniko naudosiu.. tik prausikli ir krema (is 5 ml kremo sunaudojau tik trecdali kol kas).. ziuresiu kaip toliau bus..
Na, ziemai tai gal reiketu kazko riebiau, bet vasaros sezonui, pats tas riebesnei odai..

dar labai uzsidegiau pabandyti John Masters Organics kremus veidui, bei plaukams balzama.. o prausikli - Linden Blossom Face Creme Cleancer - planuoju isigyti jei tiks ir patiks taip kaip tas JMO prausiklis su grudeliais - su jojoba ir zenseniu..nes neturiu kuo vakarais praustis.. Zodziu, si savaitgali bandysiu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 08 spalio 2010 - 15:36
QUOTE(Palomina @ 2010 10 08, 16:29)
na turbut nespes issausinti, nes liko man jo tik porai kartu pasipurksti (turejau tik 15 ml)..
paskui be toniko naudosiu.. tik prausikli ir krema (is 5 ml kremo sunaudojau tik trecdali kol kas).. ziuresiu kaip toliau bus..
Na, ziemai tai gal reiketu kazko riebiau, bet vasaros sezonui, pats tas riebesnei odai..

dar labai uzsidegiau pabandyti John Masters Organics kremus veidui, bei plaukams balzama.. o prausikli - Linden Blossom Face Creme Cleancer - planuoju isigyti jei tiks ir patiks taip kaip tas JMO prausiklis su grudeliais - su jojoba ir zenseniu..nes neturiu kuo vakarais praustis.. Zodziu, si savaitgali bandysiu..

o tas JMO su grudeliais panasus kaip SUKI?tik gal kaina jo mazesne?
Atsakyti
Palomina, o kur pirkot SUKI priemones tokiais kiekiais?
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 10 08, 16:41)
o tas JMO su grudeliais panasus kaip SUKI?tik gal kaina jo mazesne?

Oi nei niek nepanasus.. JMO kaip pienelis tik su grudeliais, bet labai malonus.. va, idomu ar tas kitas JMO pienelis bus panasus ar ne.. jei taip, tai tikrai pirksiu.. o del kainu, ir Suki, ir JMO brangus, bet JMO pigesnis nei Suki..
uz Suki prausikli mokejau apie 120 lt, o JMO prausiklis su grudeliais kainuoja LT 90 lt, o kitas JMO pienelis ~78 lt

QUOTE(micefee @ 2010 10 08, 16:49)
Palomina, o kur pirkot SUKI priemones tokiais kiekiais?

As pirkau prausiklio pilna kieki (120 ml) ir prie jo buvo kosmetine + dvi mini priemones (tonikas ir kremas)..
Siunciausi is Lovelula
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 08 spalio 2010 - 15:57
Merginos ar įmanoma pašviesiti plaukus ir turėti juos gražius, nenušiurusius? Nes nesidažau plaukų (tiksliau nesišviesinu) gal jau 3 metus, praktiškai jau nuaugo pilnai mano natūrali spalva... Bet va paskutiniu metu, vis kirba mintis, kad vėl norėtųsi pasišviesinti, tačiau tik sruogelėm (kaip visada), man tiesiog prie veido šviesesnė spalva labiau tinka, nes veido oda yra šviesi, bet ir nenoriu nušiurusių plaukų doh.gif nes dabar, kur dar pora cm likę tie šviesinti plaukai, tai jie tokie nušiurę, šakojasi...
Ką manot apie natūralius dažus, na gal jie ten ne visai netūralūs, dar nesigilinau, žinau tik, kad jais prekiauja Juara ir parduotuvė Akropoly, kur priešais Maximos kasas?
Mano kirpėja sakė, kad lyg tai, mano plaukai buvo dažyti dar su amoniakiniais dažais, tai todėl tokie nušiurę.
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 10 08, 11:08)
Man Laveros apelsininis šampūnas jau perriebus, tik dieną atlaiko ax.gif Natuderm maitinamasis dvi, dar išmėginsiu Logonos nuo pleiskanų(nes MB netiko), žiūrėsiu kaip su juo bus rolleyes.gif

PAgal pavadinimą tai maitinamasis kaip tik turėtų mažiau atlaikyti... Nesuprasi doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Vergine @ 2010 10 08, 17:26)
Merginos ar įmanoma pašviesiti plaukus ir turėti juos gražius, nenušiurusius? Nes nesidažau plaukų (tiksliau nesišviesinu) gal jau 3 metus, praktiškai jau nuaugo pilnai mano natūrali spalva... Bet va paskutiniu metu, vis kirba mintis, kad vėl norėtųsi pasišviesinti, tačiau tik sruogelėm (kaip visada), man tiesiog prie veido šviesesnė spalva labiau tinka, nes veido oda yra šviesi,  bet ir nenoriu nušiurusių plaukų doh.gif nes dabar, kur dar pora cm likę tie šviesinti plaukai, tai jie tokie nušiurę, šakojasi...
Ką manot apie natūralius dažus, na gal jie ten ne visai netūralūs, dar nesigilinau, žinau tik, kad jais prekiauja Juara ir parduotuvė Akropoly, kur priešais Maximos kasas?
Mano kirpėja sakė, kad lyg tai, mano plaukai buvo dažyti dar su amoniakiniais dažais, tai todėl tokie nušiurę.

Čia nėra turbūt vienos teisybės... Bet mano jau 7 metus šviesinami ir nesausi jie visai. Bet dažau tik ataugusias šaknis, viso ilgio neliečiu daugiau.
Atsakyti