QUOTE(micefee @ 2010 10 08, 00:10)
O kokie atsiliepimai apie Barefoot Botanicals kosmetiką? Ar kas bandėt? Kainos labai jau žudančios... Susidomėjau šiuo šampūnu, manau, įsigysiu pabandyti: http://www.barefoot-...lp-Shampoo.aspx
nu sampuno nebandziau, bet va sita kaukyte turiu
tai visai patinka, gal kazkiek spuogeliu apmazina, svarbiausia neerzina mano jautrios odos
seip reiktu man dazniau uzsidet ja, bent i savaite karta, nes dabar i pora tik karta uzsidedu
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 10 08, 11:27)
tame ir keistumas, kad šampūnas keičia natūralų plaukų būvį Sakyčiau, garbanoju kažkaip mechaniškai, tai nieko keisto, kad neatsilaiko.
labai šiaip keistas man jo efektas ant mano galvos - plaukus gerai išplauna, bet jie tarsi praranda savo apimtį tiek kiekvienas, tiek visa galva kartu. Ir dar vakar vos vos ėmė elektrintis. Kita vertus, švelnus, galvos odos neerzina, nepersausina, neniežti, kaip būna nuo stiprių, agresyvių
duosiu dar MB bandyti, žiūrėsim, kaip jam
labai šiaip keistas man jo efektas ant mano galvos - plaukus gerai išplauna, bet jie tarsi praranda savo apimtį tiek kiekvienas, tiek visa galva kartu. Ir dar vakar vos vos ėmė elektrintis. Kita vertus, švelnus, galvos odos neerzina, nepersausina, neniežti, kaip būna nuo stiprių, agresyvių
duosiu dar MB bandyti, žiūrėsim, kaip jam
as tai galvoju, gal paciam plaukui dregmes truputi truksta, jai pradejo elektrintis
nes man pastebejau pradeda elektrintis, kai persausinu plauka pati