Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 75

QUOTE(micefee @ 2010 10 08, 00:10)
O kokie atsiliepimai apie Barefoot Botanicals kosmetiką? Ar kas bandėt? Kainos labai jau žudančios... Susidomėjau šiuo šampūnu, manau, įsigysiu pabandyti: http://www.barefoot-...lp-Shampoo.aspx

nu sampuno nebandziau, bet va sita kaukyte turiu
user posted image
tai visai patinka, gal kazkiek spuogeliu apmazina, svarbiausia neerzina mano jautrios odos thumbup.gif
seip reiktu man dazniau uzsidet ja, bent i savaite karta, nes dabar i pora tik karta uzsidedu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 10 08, 11:27)
tame ir keistumas, kad šampūnas keičia natūralų plaukų būvį  g.gif Sakyčiau, garbanoju kažkaip mechaniškai, tai nieko keisto, kad neatsilaiko.

labai šiaip keistas man jo efektas ant mano galvos - plaukus gerai išplauna, bet jie tarsi praranda savo apimtį tiek kiekvienas, tiek visa galva kartu. Ir dar vakar vos vos ėmė elektrintis. Kita vertus, švelnus, galvos odos neerzina, nepersausina, neniežti, kaip būna nuo stiprių, agresyvių  g.gif

duosiu dar MB bandyti, žiūrėsim, kaip jam  g.gif

as tai galvoju, gal paciam plaukui dregmes truputi truksta, jai pradejo elektrintis g.gif
nes man pastebejau pradeda elektrintis, kai persausinu plauka pati 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 10 08, 11:34)
as tai galvoju, gal paciam plaukui dregmes truputi truksta, jai pradejo elektrintis  g.gif
nes man pastebejau pradeda elektrintis, kai persausinu plauka pati  4u.gif

nesuprantu, gal mano plaukų tipas pasikeitęs? Ar orai čia veikia? Nes tik vienintelis pokytis buvo iš priemonių - kitas šampūnas. Nenurašau Natuderm, tiesiog man gal kitoks efektas patinka po plovimo, kai plaukai lieka standesni, šiurkštesni ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 08 spalio 2010 - 10:50
QUOTE(Satura @ 2010 10 08, 11:50)
nesuprantu, gal mano plaukų tipas pasikeitęs? Ar orai čia veikia? Nes tik vienintelis pokytis buvo iš priemonių - kitas šampūnas. Nenurašau Natuderm, tiesiog man gal kitoks efektas patinka po plovimo, kai plaukai lieka standesni, šiurkštesni  ax.gif

gal paprasciausia kazkokios priemones issausino plauka, pabandykit kitokiam tipui plauku skirta sampuna arba kaukyte drekinance daugiau ir deti tik ant puses ilgio plauku g.gif
nes is savo patirties galiu pasakyt, kad as irgi karta turejau sampuna skirta riebesniem plaukam, tai ispradziu patiko labai, kaip plaukuciau atrodydavo po plovimo, bet po kiek laiko pastebejau, kad pradejo elektrintis ir galiausia slinkti doh.gif , bet pakeiciau sampuna daugiau drekinanti ir problemos susitvarke 4u.gif
Atsakyti
man belieka eilinį kartą atsiprašyti Druide šampūno su ožkos pienu wub.gif
Atsakyti
o iskur perkat Druide? labai noriu isbandyt 4u.gif
Atsakyti
toksai wub.gif Ką jis balansuoja, iki šiol nesuprantu, bet pats geriausias man ir efektyviausias iš visų thumbup.gif

Druide LT perkam iš Nimfali smile.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 10 08, 12:45)
Aprašymas tai labai gerai skamba.  bigsmile.gif

micefee, ar jau išbandei Hauschkos rejuvenating kaukę? Man tai suuuper... Odai tokios ramybės suteikia (nežinau kaip kitaip apibūdint biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2010 10 08, 12:44)
thumbup.gif Net pakėlei nuotaiką biggrin.gif

tau jau turėjo būti juokinga, kai tą šampūną pirkau biggrin.gif O pati bandei jau jį? Kaip jis tavo galvai? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 10 08, 12:47)
micefee, ar jau išbandei Hauschkos rejuvenating kaukę? Man tai suuuper... Odai tokios ramybės suteikia (nežinau kaip kitaip apibūdint  biggrin.gif )

Išbandžiau, labai patiko. thumbup.gif Ir molio kaukė nerealiai patiko, tik blyn, brangiai kainuoja kaip už molį. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 10 08, 12:57)
Išbandžiau, labai patiko.  thumbup.gif Ir molio kaukė nerealiai patiko, tik blyn, brangiai kainuoja kaip už molį.  biggrin.gif

Molio nebandžiau - gerai, kad priminei, išmėginsiu šiandien smile.gif Mano pirmas toks prabangus bus, šiaip užsisakinėju ir molį, ir kitokius miltelius, kaukes tai nuoširdžiai pati gaminuosi smile.gif Pažiūrėsiu koks skirtumas tarp namudinės mano ir tos prabangiosios Hauschkos biggrin.gif
Atsakyti
O, labai įdomu, papasakok paskui kai išmėginsi. bigsmile.gif Žinosiu, ar verta pačiai gamintis ar pirkti paruoštą produktą...

Aš tai išbandžiau molio kaukę ir po jos dar tą rejuvenating užtepiau ir palikau, nenuploviau, nes ji kaip kremukas tokia... Efektas pasakiškas. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 10 08, 12:56)
tau jau turėjo būti juokinga, kai tą šampūną pirkau biggrin.gif O pati bandei jau jį? Kaip jis tavo galvai? wink.gif

Bandžiau. Labai nusausino veido odą, apsipleiskanojo visa po plovimo, tai reikėjo ne tik toniko, bet ir kremo...
Tik išsiplovus galvą, plaukai atrodo gerai, tačiau po kelių valandų, jie tokie labai sulyzinti atrodo, nerebaluoti, bet tokie glotnūs glotnūs ir tiesūs... na man nelabai patinka ir tinka toks efektas... man labiau papurę plaukai patinka.
Atsakyti