Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 75

Ragana, o ar išbandei Benecos tušą? Ar pražiopsojau atsiliepimą? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2010 10 08, 08:02)
Ragana, o ar išbandei Benecos tušą? Ar pražiopsojau atsiliepimą? mastau.gif

Atsiliepimas buvo, bet pasikartosiu smile.gif
Išbandžiau, patiko. Padažo jis laabai gražiai, šiaip netepa, net anksti ryte išvažiavus ir automobilyje praleidusi 6 val., pažiūrėjau į veidrodį ir nustebau, nes nebuvo ką "remontuoti" smile.gif Vat kai gaivindama savo paakius po alergijos pasitepiau sviestmedžiu kažkada ir matyt jis gerai nesusigėrė, tai šiek tiek patepliojo paakius, bet čia dėl to, kad riebu buvo smile.gif Tušas nekaltas - aplinka kalta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 10 07, 22:45)
Merginos,koks aliejus geriausiai akiu vokams, pastangrinimui, drekinimui?

Kaip reikia tepti vokus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 10 07, 19:25)
Abu po 250ml.? Gal ir nieko bigsmile.gif beje, galima rinktis bet kokius var.? berods jojobos balzamas buvo isgirtas, tai to ir noreciau komplekte su rozmarinu samp. smile.gif

Kiek aš pamenu iš atsiliepimų, tai jojobos balzamas buvo kaip labai maitinantis apibūdintas ir net prilygintas AO su kamelijomis. unsure.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 10 07, 22:28)
O tavieji natūraliai banguoti ar tiesūs? Nes manieji bangas apie porą dienų su šiuo šampūnu išlaiko smile.gif

natūraliai, dar betrūktų, kad juos papildomai banguočiau ax.gif

QUOTE(micefee @ 2010 10 07, 22:36)
Bet kad man reikia jog veidas gerai sudrėkintas būtų prieš pudrą tepant... O aliejus nesudrėkina, tik matinę odą padaro...

būk kūrybiška - apsuk viską priešingai wink.gif Vakare aliejus, o ryte kremas ir bus gerai biggrin.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 10 07, 22:45)
Merginos,koks aliejus geriausiai akiu vokams, pastangrinimui, drekinimui?

kreminis sviestmedis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 10 07, 22:20)
Manau tiesiog taip plaukai reaguoja į staiga atšalusį orą, pas mane tas pats ir su plaukais ir su oda smile.gif

man kaip tik kai orai atsalo, oda nebesiriebaluoja, plaukai taip pat ilgiau isbuna nepasiriebalave g.gif va, neaisku kas darysis kai sildyma ijungs.. jauciu vargsiu su oda doh.gif

QUOTE(micefee @ 2010 10 07, 22:36)
Bet kad man reikia jog veidas gerai sudrėkintas būtų prieš pudrą tepant... O aliejus nesudrėkina, tik matinę odą padaro... Ir plius jei nepasitepu su riebesniu kremu, oda ties antakiais pleiskanoja.

galima pamaisyti aliejuka su kremu..
Atsakyti
Žinokit, atradau nerealų kvapą... wub.gif Pasidariau kada čia plaukams aliejinę kaukę iš avokadų ir kokosų aliejų bei pačiulės EA. Paskui nesunaudojau, pastovėjo dar, tai koooks kvapas išsivystė, svaigstu. Ir net galvą išsiplovus liko šiek tiek rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 10 08, 10:25)
Žinokit, atradau nerealų kvapą...  wub.gif Pasidariau kada čia plaukams aliejinę kaukę iš avokadų ir kokosų aliejų bei pačiulės EA. Paskui nesunaudojau, pastovėjo dar, tai koooks kvapas išsivystė, svaigstu. Ir net galvą išsiplovus liko šiek tiek  rolleyes.gif

reiketu pabandyti wub.gif Gal zinote kas kur galima nusipirkti bionos kokosu alieju. Visada pirkdavau Vilniaus akropolyje eko parduotuvej. O dabar jie neturi . O man taip jo reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dobiliukė @ 2010 10 08, 09:34)
Kiek aš pamenu iš atsiliepimų, tai jojobos balzamas buvo kaip labai maitinantis apibūdintas ir net prilygintas AO su kamelijomis. unsure.gif  g.gif
doh.gif man santes BC jau vos ne perdaug, labai reikia atitaikyti, kad nepadauginciau. tai apie ta net nesvajoju-kaip aliejine kauke turbut gautusi tada biggrin.gif ai, man ir nedega, turiu ir tu sampunu, ir balzamu. kada bus laaabai gera akcija-paimsiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 10 08, 10:39)
doh.gif man santes BC jau vos ne perdaug, labai reikia atitaikyti, kad nepadauginciau. tai apie ta net nesvajoju-kaip aliejine kauke turbut gautusi tada biggrin.gif ai, man ir nedega, turiu ir tu sampunu, ir balzamu. kada bus laaabai gera akcija-paimsiu drinks_cheers.gif

Nu neee, man su Sante tas pats - reik labai atsargiai, kad nepadauginčiau, o jojobos - lengvesnis smile.gif Nu blyn, Etama, reik tau į Kauną biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 10 08, 07:27)
Gal...  g.gif Bet šiaip niekada nesu pastebėjus, kad taip būtų atvėsus orams. Galvos kasdien plauti labai nenoriu pradėti...  verysad.gif

Man Laveros apelsininis šampūnas jau perriebus, tik dieną atlaiko ax.gif Natuderm maitinamasis dvi, dar išmėginsiu Logonos nuo pleiskanų(nes MB netiko), žiūrėsiu kaip su juo bus rolleyes.gif

QUOTE(ragana @ 2010 10 08, 09:09)
Atsiliepimas buvo, bet pasikartosiu smile.gif

Aš irgi šiandien gavau naują Benecos tušą, pasirodo senąjį nuo kovo naudojau ir iš bėdos dar mėnesį būčiau galėjusi naudoti biggrin.gif Tikiuosi pastarasis bus toks pat puikus.

QUOTE(Satura @ 2010 10 08, 09:41)
natūraliai, dar betrūktų, kad juos papildomai banguočiau ax.gif

Nepamenu kad būčiau siūliusi wink.gif
Tuomet Natuderm riebiems plaukams kitoks, nes maitinamasis atlaiko puikiausiai smile.gif

Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 10 08, 11:08)
Tuomet Natuderm riebiems plaukams kitoks, nes maitinamasis atlaiko puikiausiai smile.gif

tame ir keistumas, kad šampūnas keičia natūralų plaukų būvį g.gif Sakyčiau, garbanoju kažkaip mechaniškai, tai nieko keisto, kad neatsilaiko.

labai šiaip keistas man jo efektas ant mano galvos - plaukus gerai išplauna, bet jie tarsi praranda savo apimtį tiek kiekvienas, tiek visa galva kartu. Ir dar vakar vos vos ėmė elektrintis. Kita vertus, švelnus, galvos odos neerzina, nepersausina, neniežti, kaip būna nuo stiprių, agresyvių g.gif

duosiu dar MB bandyti, žiūrėsim, kaip jam g.gif
Atsakyti