Ragana, o ar išbandei Benecos tušą? Ar pražiopsojau atsiliepimą?
QUOTE(Pasaulė @ 2010 10 08, 08:02)
Ragana, o ar išbandei Benecos tušą? Ar pražiopsojau atsiliepimą?
Atsiliepimas buvo, bet pasikartosiu
Išbandžiau, patiko. Padažo jis laabai gražiai, šiaip netepa, net anksti ryte išvažiavus ir automobilyje praleidusi 6 val., pažiūrėjau į veidrodį ir nustebau, nes nebuvo ką "remontuoti" Vat kai gaivindama savo paakius po alergijos pasitepiau sviestmedžiu kažkada ir matyt jis gerai nesusigėrė, tai šiek tiek patepliojo paakius, bet čia dėl to, kad riebu buvo Tušas nekaltas - aplinka kalta
QUOTE(Nidulia @ 2010 10 07, 22:45)
Merginos,koks aliejus geriausiai akiu vokams, pastangrinimui, drekinimui?
Kaip reikia tepti vokus?
QUOTE(Etama @ 2010 10 07, 19:25)
Abu po 250ml.? Gal ir nieko beje, galima rinktis bet kokius var.? berods jojobos balzamas buvo isgirtas, tai to ir noreciau komplekte su rozmarinu samp.
Kiek aš pamenu iš atsiliepimų, tai jojobos balzamas buvo kaip labai maitinantis apibūdintas ir net prilygintas AO su kamelijomis.
QUOTE(ernesin @ 2010 10 07, 22:28)
O tavieji natūraliai banguoti ar tiesūs? Nes manieji bangas apie porą dienų su šiuo šampūnu išlaiko
natūraliai, dar betrūktų, kad juos papildomai banguočiau
QUOTE(micefee @ 2010 10 07, 22:36)
Bet kad man reikia jog veidas gerai sudrėkintas būtų prieš pudrą tepant... O aliejus nesudrėkina, tik matinę odą padaro...
būk kūrybiška - apsuk viską priešingai Vakare aliejus, o ryte kremas ir bus gerai
QUOTE(Nidulia @ 2010 10 07, 22:45)
Merginos,koks aliejus geriausiai akiu vokams, pastangrinimui, drekinimui?
kreminis sviestmedis
QUOTE(ernesin @ 2010 10 07, 22:20)
Manau tiesiog taip plaukai reaguoja į staiga atšalusį orą, pas mane tas pats ir su plaukais ir su oda
man kaip tik kai orai atsalo, oda nebesiriebaluoja, plaukai taip pat ilgiau isbuna nepasiriebalave va, neaisku kas darysis kai sildyma ijungs.. jauciu vargsiu su oda
QUOTE(micefee @ 2010 10 07, 22:36)
Bet kad man reikia jog veidas gerai sudrėkintas būtų prieš pudrą tepant... O aliejus nesudrėkina, tik matinę odą padaro... Ir plius jei nepasitepu su riebesniu kremu, oda ties antakiais pleiskanoja.
galima pamaisyti aliejuka su kremu..
Žinokit, atradau nerealų kvapą... Pasidariau kada čia plaukams aliejinę kaukę iš avokadų ir kokosų aliejų bei pačiulės EA. Paskui nesunaudojau, pastovėjo dar, tai koooks kvapas išsivystė, svaigstu. Ir net galvą išsiplovus liko šiek tiek
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 10 08, 10:25)
Žinokit, atradau nerealų kvapą... Pasidariau kada čia plaukams aliejinę kaukę iš avokadų ir kokosų aliejų bei pačiulės EA. Paskui nesunaudojau, pastovėjo dar, tai koooks kvapas išsivystė, svaigstu. Ir net galvą išsiplovus liko šiek tiek
reiketu pabandyti Gal zinote kas kur galima nusipirkti bionos kokosu alieju. Visada pirkdavau Vilniaus akropolyje eko parduotuvej. O dabar jie neturi . O man taip jo reikia
QUOTE(Dobiliukė @ 2010 10 08, 09:34)
Kiek aš pamenu iš atsiliepimų, tai jojobos balzamas buvo kaip labai maitinantis apibūdintas ir net prilygintas AO su kamelijomis.
man santes BC jau vos ne perdaug, labai reikia atitaikyti, kad nepadauginciau. tai apie ta net nesvajoju-kaip aliejine kauke turbut gautusi tada ai, man ir nedega, turiu ir tu sampunu, ir balzamu. kada bus laaabai gera akcija-paimsiu QUOTE(Etama @ 2010 10 08, 10:39)
man santes BC jau vos ne perdaug, labai reikia atitaikyti, kad nepadauginciau. tai apie ta net nesvajoju-kaip aliejine kauke turbut gautusi tada ai, man ir nedega, turiu ir tu sampunu, ir balzamu. kada bus laaabai gera akcija-paimsiu
Nu neee, man su Sante tas pats - reik labai atsargiai, kad nepadauginčiau, o jojobos - lengvesnis Nu blyn, Etama, reik tau į Kauną
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 10 08, 07:27)
Gal... Bet šiaip niekada nesu pastebėjus, kad taip būtų atvėsus orams. Galvos kasdien plauti labai nenoriu pradėti...
Man Laveros apelsininis šampūnas jau perriebus, tik dieną atlaiko Natuderm maitinamasis dvi, dar išmėginsiu Logonos nuo pleiskanų(nes MB netiko), žiūrėsiu kaip su juo bus
QUOTE(ragana @ 2010 10 08, 09:09)
Atsiliepimas buvo, bet pasikartosiu
Aš irgi šiandien gavau naują Benecos tušą, pasirodo senąjį nuo kovo naudojau ir iš bėdos dar mėnesį būčiau galėjusi naudoti Tikiuosi pastarasis bus toks pat puikus.QUOTE(Satura @ 2010 10 08, 09:41)
Nepamenu kad būčiau siūliusi
Tuomet Natuderm riebiems plaukams kitoks, nes maitinamasis atlaiko puikiausiai
QUOTE(ernesin @ 2010 10 08, 11:08)
Tuomet Natuderm riebiems plaukams kitoks, nes maitinamasis atlaiko puikiausiai
tame ir keistumas, kad šampūnas keičia natūralų plaukų būvį Sakyčiau, garbanoju kažkaip mechaniškai, tai nieko keisto, kad neatsilaiko.
labai šiaip keistas man jo efektas ant mano galvos - plaukus gerai išplauna, bet jie tarsi praranda savo apimtį tiek kiekvienas, tiek visa galva kartu. Ir dar vakar vos vos ėmė elektrintis. Kita vertus, švelnus, galvos odos neerzina, nepersausina, neniežti, kaip būna nuo stiprių, agresyvių
duosiu dar MB bandyti, žiūrėsim, kaip jam