Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 75

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 10 07, 22:17)
O aš kažkaip pasipiktinusi savo plaukais - greičiau riebaluotis ėmė  g.gif
Nesugalvoju, ką kaltinti. Viską tą patį naudoju. Rozmarinų EA? Ar gali nuo jo būt? Bet kad kaip tik kitos rašė, kad joms ilgiau plaukai purūs po jo lieka...  unsure.gif

Manau tiesiog taip plaukai reaguoja į staiga atšalusį orą, pas mane tas pats ir su plaukais ir su oda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 10 07, 22:06)
Beje, šokoladinis šampūnas man įspūdžio nepaliko, pirmus tris kartus uodžiau kvapą, o paskui įkyrėjo  biggrin.gif

jį mano mama labai mėgsta, reikia nupirkti ax.gif Aš iš bėdos pas tėvus irgi juo išsiplaunu, bet nėra man geresnio už OP, girdi, Vergine??? Aš pasmerkta likti amžina Nimfali kliente lotuliukas.gif

po Natuderm plaukai šiandien kaip tiesinti ir ližinti blink.gif Gal kad kepurę ryte dėjausi? Bet ji laisva, neapspaudžianti galvos. Plausiu šiandien vėl su OP, Natuderm eksperimentą atidėsiu keliom dienoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 10 07, 22:24)
po Natuderm plaukai šiandien kaip tiesinti ir ližinti  blink.gif Gal kad kepurę ryte dėjausi? Bet ji laisva, neapspaudžianti galvos. Plausiu šiandien vėl su OP, Natuderm eksperimentą atidėsiu keliom dienoms smile.gif

O tavieji natūraliai banguoti ar tiesūs? Nes manieji bangas apie porą dienų su šiuo šampūnu išlaiko smile.gif
Atsakyti
Aš tai vakar nakčiai kokosų aliejaus kaukę pasidariau bandydama pleiskanas sumažinti, šiandien ryte vėl neišsiplovė. doh.gif Vargas man su ta galva... Dar turbūt daug vandens nutekės, kol rasiu tinkamus produktus, kad plaukai sveikai atrodytų ir galvos oda nepleiskanotų. ax.gif

Žiūrėkit, mano veido oda tokia mišri, rieboka, vietom sausoka... Jei naudoju Dr. Hauschka aliejų veidui ir noriu naudoti drėkinantį kremuką, kaip juos kombinuoti kartu reiktų? Aliejų prieš kremą, ar po kremo tepti? Ar netinka kartu?
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 10 07, 22:33)
Žiūrėkit, mano veido oda tokia mišri, rieboka, vietom sausoka... Jei naudoju Dr. Hauschka aliejų veidui ir noriu naudoti drėkinantį kremuką, kaip juos kombinuoti kartu reiktų? Aliejų prieš kremą, ar po kremo tepti? Ar netinka kartu?

Šaltuoju metų sezonu drėkinamąjį kremuką naudočiau nakčiai o aliejuką dienai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 10 07, 22:35)
Šaltuoju metų sezonu drėkinamąjį kremuką naudočiau nakčiai o aliejuką dienai smile.gif

Bet kad man reikia jog veidas gerai sudrėkintas būtų prieš pudrą tepant... O aliejus nesudrėkina, tik matinę odą padaro... Ir plius jei nepasitepu su riebesniu kremu, oda ties antakiais pleiskanoja.
Atsakyti
citavau ir issitryne doh.gif

atsakau dar apie eco tools. norejau kokio papigiai, bet kad ir eurokose pigiausias 20lt kainuoja. pirkau douglas, maciau sarmoje. kai sarmoje paklausiau ar tokiu turi tai issiziojo ir nzn net kur ieskoti doh.gif maciau sepeteliu pudrai, bonzantui, skruostams, lupoms ir pan. kas nemazai dazosi, tai yra faini rinkinukai, apie 60lt-ieina 5vnt-pudrai, kabuki, seseliams ir dar kazkokie plius krepselis thumbup.gif
Atsakyti
Merginos,koks aliejus geriausiai akiu vokams, pastangrinimui, drekinimui? kazkaip nenutaikau sad.gif Kazkokie nuvyte vokai. Po vakarinio pasitepimo spanguoliu kauliuku aliejumi, vokai paburke.Pasiulykite kas galetu tikti?
Atsakyti
O kokie atsiliepimai apie Barefoot Botanicals kosmetiką? Ar kas bandėt? Kainos labai jau žudančios... Susidomėjau šiuo šampūnu, manau, įsigysiu pabandyti: http://www.barefoot-...lp-Shampoo.aspx
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 10 07, 13:53)
dabar planuose Argitublio kauke su zaliu moliu, labai jau noriu 4u.gif  o Stepono g.buna jos pabandymui nusipirkti? ax.gif

As Argiltub'a pirma karta taip ir isbandziau-Stepone nusipirkau tame rudame indelyje kur duoda, ten berods 30ml telpa mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 10 07, 22:20)
Manau tiesiog taip plaukai reaguoja į staiga atšalusį orą, pas mane tas pats ir su plaukais ir su oda smile.gif

Gal... g.gif Bet šiaip niekada nesu pastebėjus, kad taip būtų atvėsus orams. Galvos kasdien plauti labai nenoriu pradėti... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 10 07, 21:45)
Merginos,koks aliejus geriausiai akiu vokams, pastangrinimui, drekinimui? kazkaip nenutaikau sad.gif Kazkokie nuvyte vokai. Po vakarinio pasitepimo spanguoliu kauliuku aliejumi, vokai paburke.Pasiulykite kas  galetu tikti?

Kadangi apturėjau šią vasarą ir rudenį alergiją, kuri pasireiškė raudojais, perštinčiais, kaip nudegintais akių vokais, tai oi kaip tie mano vokai pavargo... sad.gif Gyvenime tokių baisių paakių neturėjau... Ir geriausiai man juos atgaivina ir netgi pašviesina sviestmedis. Kol kas turiu tik paprasta, tai išsuku ji mažame indelyje, kad būtų puresnis, bet artimiausiom dienom turėčiau gauti dovanų (ačiū, sese 4u.gif biggrin.gif ), kur bus ir kreminio sviesmedžio, tai oi oi oi kaip nekantrauju smile.gif
Atsakyti