QUOTE(rytorasa @ 2010 10 07, 11:11)
Sakykit, o jūs kokius odos pokyčius po valymų aliejumi pastebėjot? Kas netingit, brūkštelkit. ..
Aš valau jau beveik dvi savaites. Odą beria mažiau, inkštirų tikrai sumažėjo, tačiau visiškai neišnyko nei spuogai, nei inkštirai. Laukia dar ilgas kelias gražios odos link
QUOTE(agnuske @ 2010 10 07, 13:35)
as tai jau nebezn del tu alieju,kazkaip nepadeda
vistiek kyla ir kyla kazkokie skauduliai.. taip tikiuos kad kadanors kaip Satura galesiu pasakyti,kad tai buvo,ir to nenoreciau prisiminti.. Ir zalio molio taskus per nakti bandziau..tai sumazina skauduli tik per keleta naktu.. Kazkaip dbr kai pagalvoju,tai man pablogejo situacja perejus prie naturaliu
Kad dar kazka pabandyt, nulekiau i Zaliazala argital su eziuole.bet nematytas man jo tirstumas.kiek tepat?? stegiaus nedaug,bet labai nenoriai skirstosi ant odos
Po pirmos plovimų aliejais savaitės veido oda buvo pasakiška, antrąją mane išbėre juodai ir viskas sunkiai gyja iki šiandien. Dabar odos būklė vėl gerėja, tačiau su nerimu laukiu savaitės prieš mm, nes tada vėl apuogai atakuos
QUOTE(Satura @ 2010 10 07, 14:21)
aišku, kad ateis toks laikas
Toliau daryk masažus, gali molio pagerti ar bent jau kokį puslitrį vandens tik atsikėlusi, stenkis nepadauginti kremų, atsipalaiduok ir pradėk save mylėti. Kai pasižiūri į veidrodį, nesikoncentruok į tai, kas kur auga, o žiūrėk į spindinčias akis ir nusišypsok. Vidinė būsena irgi turi didelę galią
Satura jau ne pirmą kartą itin taikliai nuveja blogas mintis šalin ir nuteikia optimistiškai
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 10 07, 14:53)
ir pagrindine mano snd preke, tai pudros sepetukas eco tools.na, nepigus jie visai
Sarmoje pirkai? Kaip pasirinkimas ten Eco Tools šepetėlių? Nes vis neprisiruošiu nueiti iki ten.
QUOTE(Nirida @ 2010 10 07, 17:28)
As vakar Kosmadoj pirkau rinkini FIN sampunas ir bazlamas uz sampuno kaina, mokejau 24Lt, pirkau su aloe, maciau buvo ir su rozmarinu.
O koks balzamo kiekis rinkinyje ir iki kada akcija galioja?