Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 75

QUOTE(Odora @ 2010 10 07, 14:15)
gal kuri turite atsiliepimu apie www.ecoland.lt internetine parduotuve ar patikimi jie?

taip, pirkau pudra is ju ir pervedziau 5 litais daugiau (susipainiojau siuntimo ikainiuose) tai grazino drinks_cheers.gif dabar noriu tuso is ju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 10 07, 13:53)
apsvieskit mane, kokios pardes yra panoramoje?maciau tik ekosali.ieskojau dukrai pastos logodent, tai tik Cupe radau ax.gif

ir pagrindine mano snd preke, tai pudros sepetukas eco tools.na, nepigus jie visai doh.gif

Panoramoj yra Nimfali, SP. Jei tokių parduotuvių klausi ax.gif

Kur pirkai, kiek mokėjai ir kaip tau jis? 4u.gif
Atsakyti
gal kuri turite atsiliepimu apie www.ecoland.lt internetine parduotuve ar patikimi jie?

Kartą esu užsisakinėjusi iš jų tai operatyviai suveikė, dabar laukiu tušo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 10 07, 14:43)
Kartą esu užsisakinėjusi iš jų tai operatyviai suveikė, dabar laukiu tušo smile.gif

o pries kiek laiko uzsakei?
as irgi tusa noriu uzsisakyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 10 07, 14:47)
o pries kiek laiko uzsakei?
as irgi tusa noriu uzsisakyti rolleyes.gif

Pirmadienį vakare, antradienį vakare parašė jog apmokėjimas priimtas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 07 spalio 2010 - 13:50
QUOTE(agnuta @ 2010 10 07, 14:43)
Panoramoj yra Nimfali, SP. Jei tokių parduotuvių klausi ax.gif

Kur pirkai, kiek mokėjai ir kaip tau jis? 4u.gif

aha, apie tokias 4u.gif
pirkau douglase, mokejau apie 30lt, svelnumo neispasakyto.pries tai turejau Erdesos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 10 05, 17:53)
behe, jei kur bus nuolaidu FIN sampunams, susukit garsiai mirksiukas.gif kazkaip irgi uzsinorejau isbandyti ta su rozmarinais.
ir man rodos greitu metu jau nesiu sioki toki krepseli i isparduotuve biggrin.gif

As vakar Kosmadoj pirkau rinkini FIN sampunas ir bazlamas uz sampuno kaina, mokejau 24Lt, pirkau su aloe, maciau buvo ir su rozmarinu.
Tiesa ir isbandziau vakar, na putoja, tai kaip sintetinis, kaip po 1-o karto uzskaitau, o jis nesertifikuotas, tik atskiros dalys, ar as ka maisau g.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 10 07, 11:11)
Sakykit, o jūs kokius odos pokyčius po valymų aliejumi pastebėjot? Kas netingit, brūkštelkit. ..  biggrin.gif

Aš valau jau beveik dvi savaites. Odą beria mažiau, inkštirų tikrai sumažėjo, tačiau visiškai neišnyko nei spuogai, nei inkštirai. Laukia dar ilgas kelias gražios odos link smile.gif

QUOTE(agnuske @ 2010 10 07, 13:35)
as tai jau nebezn del tu alieju,kazkaip nepadeda verysad.gif  vistiek kyla ir kyla kazkokie skauduliai.. taip tikiuos kad kadanors kaip Satura galesiu pasakyti,kad tai buvo,ir to nenoreciau prisiminti.. Ir zalio molio taskus per nakti bandziau..tai sumazina  skauduli tik per keleta naktu.. Kazkaip dbr kai pagalvoju,tai man pablogejo situacja perejus prie naturaliu g.gif  Kad dar kazka pabandyt, nulekiau i Zaliazala argital su eziuole.bet nematytas man jo tirstumas.kiek tepat?? stegiaus nedaug,bet labai nenoriai skirstosi ant odos

Po pirmos plovimų aliejais savaitės veido oda buvo pasakiška, antrąją mane išbėre juodai ir viskas sunkiai gyja iki šiandien. Dabar odos būklė vėl gerėja, tačiau su nerimu laukiu savaitės prieš mm, nes tada vėl apuogai atakuos verysad.gif

QUOTE(Satura @ 2010 10 07, 14:21)
aišku, kad ateis toks laikas  drinks_cheers.gif Toliau daryk masažus, gali molio pagerti ar bent jau kokį puslitrį vandens tik atsikėlusi, stenkis nepadauginti kremų, atsipalaiduok ir pradėk save mylėti. Kai pasižiūri į veidrodį, nesikoncentruok į tai, kas kur auga, o žiūrėk į spindinčias akis ir nusišypsok. Vidinė būsena irgi turi didelę galią  4u.gif

Satura jau ne pirmą kartą itin taikliai nuveja blogas mintis šalin ir nuteikia optimistiškai 4u.gif

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 10 07, 14:53)
ir pagrindine mano snd preke, tai pudros sepetukas eco tools.na, nepigus jie visai doh.gif

Sarmoje pirkai? Kaip pasirinkimas ten Eco Tools šepetėlių? Nes vis neprisiruošiu nueiti iki ten.

QUOTE(Nirida @ 2010 10 07, 17:28)
As vakar Kosmadoj pirkau rinkini FIN sampunas ir bazlamas uz sampuno kaina, mokejau 24Lt,  pirkau su aloe, maciau buvo ir su rozmarinu.

O koks balzamo kiekis rinkinyje ir iki kada akcija galioja?
Atsakyti

Taip, pirkau iš jų, viskas ok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 10 07, 19:34)
Tik, deja, supakuoti jie pagal linijas:

o šokoladinė linija ten yra? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 10 07, 22:00)
o šokoladinė linija ten yra? wink.gif

Kai pirkau, buvo tik dviejų rūšių: rozmarinai ir aloe. Beje, šokoladinis šampūnas man įspūdžio nepaliko, pirmus tris kartus uodžiau kvapą, o paskui įkyrėjo biggrin.gif Efektas buvo prastesnis nei rozmarininio. Kondicionieriaus šokoladinio neteko bandyt smile.gif
Atsakyti
O aš kažkaip pasipiktinusi savo plaukais - greičiau riebaluotis ėmė g.gif
Nesugalvoju, ką kaltinti. Viską tą patį naudoju. Rozmarinų EA? Ar gali nuo jo būt? Bet kad kaip tik kitos rašė, kad joms ilgiau plaukai purūs po jo lieka... unsure.gif
Atsakyti